0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πιλοτικά = δοκιμαστικά
να ρωτήσω και εγώ κάτι:ποιες ειδικότητες θα πρέπει να χαρούν με αυτό το ευχάριστο νέο?θεολόγοι σίγουρα όχι!μήπως όμως με το ολοήμερο γυμνάσιο βάλουν μέσα πχ θεατρολογίες,ζωγραφική,μουσική κλπ και μετά χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο?γιατι τότε να δείτε πως θα περικοπούν και άλλο οι θέσεις από ειδικότητες όπως φιλολόγων,μαθηματικών,φυσικώνκλπ
Εννοείται πως θα δοθεί έμφαση στη γλώσσα και στα μαθηματικά στα πλαίσια του ολοήμερου!! Ειλικρινά εγώ όταν είδα χθες την ανακοίνωση χάρηκα πολύ! Και φυσικά είναι στο χέρι μας να εγκαθιδρυθεί ο θεσμός αν μας πάρουν και φροντίσουμε να δώσουμε τον καλύερό μας εαυτό,ώστε να θέλουν τα παιδιά και οι γονείς να υπάρχει το ολοήμερο γυμνάσιο! Γιατί οι δάσκαλοι π.χ που το είδαν χαβαλέ,οδήγησαν το ολοήμερο δημοτικό σε φαλιμέντο! Κάθε χρόνο μειώνονται τα ολοήμερα δημοτικά!Ελπίζω εμείς που έχουμε δει τα χειρότερα εκτός δημοσίου να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι για να μην καταντήσει ΑΛΛΟΣ έναες θεσμός παρωδία (βλεπε ΠΔΣ,ολοήμερο δημοτικό και άλλα πολλά...)
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιουνίου 13, 2009, 10:20:25 pmΕννοείται πως θα δοθεί έμφαση στη γλώσσα και στα μαθηματικά στα πλαίσια του ολοήμερου!! Ειλικρινά εγώ όταν είδα χθες την ανακοίνωση χάρηκα πολύ! Και φυσικά είναι στο χέρι μας να εγκαθιδρυθεί ο θεσμός αν μας πάρουν και φροντίσουμε να δώσουμε τον καλύερό μας εαυτό,ώστε να θέλουν τα παιδιά και οι γονείς να υπάρχει το ολοήμερο γυμνάσιο! Γιατί οι δάσκαλοι π.χ που το είδαν χαβαλέ,οδήγησαν το ολοήμερο δημοτικό σε φαλιμέντο! Κάθε χρόνο μειώνονται τα ολοήμερα δημοτικά!Ελπίζω εμείς που έχουμε δει τα χειρότερα εκτός δημοσίου να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι για να μην καταντήσει ΑΛΛΟΣ έναες θεσμός παρωδία (βλεπε ΠΔΣ,ολοήμερο δημοτικό και άλλα πολλά...) σωστό!Το ξέρετε ή το ελπίζετε; Συγγνώμη, αλλά όποτε ακούω αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, λέω από μέσα μου "ωχ, τι άλλο μας περιμένει".