0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν και εφόσον μίλησες προηγούμενα για παραγωγή λόγου, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ως αποκλειστικό μάθημα παραγωγής λόγου τα νέα ελληνικά. Το σύνολο των μαθημάτων που διδάσκονται στο σημερινό σχολείο συνεισφέρουν στο να μάθουν οι μαθητές να χειρίζονται το λόγο, είτε προφορικό είτε γραπτό.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 30, 2009, 01:13:01 amΚατά τη γνώμη μου λοιπόν και εφόσον μίλησες προηγούμενα για παραγωγή λόγου, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ως αποκλειστικό μάθημα παραγωγής λόγου τα νέα ελληνικά. Το σύνολο των μαθημάτων που διδάσκονται στο σημερινό σχολείο συνεισφέρουν στο να μάθουν οι μαθητές να χειρίζονται το λόγο, είτε προφορικό είτε γραπτό....το ζήτημα είναι να ξέρουν να τον χειρίζονται και οι καθηγητές...
xereis ti mporeis na kaneis me ena markadoro kai xartonia oloklires istories!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαλημέρα χαίρομαι που δεν διαφωνούμε........ οι άτομικοί εγωισμοί πάντος δεν πρέπει να ισοπεδώνουν τα πάντα τα πτύχια και οι περγαμήνες είναι για τουσ αποστειρωμενούς για αυτους που θέλουν να αποδείξουν οτι το εγώ τους είναι....μεγάλοτο στοίχημα είναι να μαγέψεις τα παιδιά και αν σε θυμούνται οτάν μεγαλώσουν νομίζω
τα πτύχια και οι περγαμήνες είναι για τουσ αποστειρωμενούςγια αυτους που θέλουν να αποδείξουν οτι το εγώ τους είναι....μεγάλοτο στοίχημα είναι να μαγέψεις τα παιδιά και αν σε θυμούνται οτάν μεγαλώσουν νομίζω