0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και οι γονεισ αν δεν ασχολουνται με τα παιδια τουσ και τα αφηνουν ολη μερα στην τηλεοραση ο δασκαλοσ δεν μπορει να χτισει τιποτα εγω διδασκω καλλιτεχνικο μαθημα δεν τραβαω τα ζορια των δασκαλων αλλα τουσ κατανοω υπαρχουν δασκαλοι που προσπαθουν παρα πολυ ...........αλλα με 18 και πολλεσ φορεσ 20 παιδια μεσα στην ταξη τι να πρωτοκανει .και υπαρχει και μια υλη που πρεπει να την ολοκληρωσει (για αυτο επιμενω για τουσ γονεις)ειναι μεγαλο το προβλημα αλλα...........και το ξαναλεω μιλαω εκ του ασφαλους αλλο μαθημα κανω εγω.οι δασκαλοι εχουν ουσιαστικεσ παιδαγωγικεσ γνωσεισ πολλα μαθηματα οι καθηγητεσ με 2 παιδαγωγικα μαθηματα και αυτα με το ζορι...... χωρισ υποχρεωτικες παρουσιες- σχεδια μαθηματοσ διδασκαλιεσ μεσα σε ταξη..με εναν καθοδηγητη....δεν φτανει να κατεχεισ μονο το γνωστικο αντικειμενο για να διδαξεισ. και διστυχως πολλοι πτυχιουχοι διδασκουν ενω δεν θα επρεπε.......... για αυτο επιμενω δεν ειναι το προβλημα η ορθογραφια απο αλλου ξεκιναει.δεν μπορουν ολοι να ασχοληθουν με την εκπαιδευση............ουσιαστικεσ παιδαγωγικεσ γνωσεις.........που υστερει το εκπαιδευτικο μασ συστημα πλην ελαχιστων σχολων και αγαπη για τουσ μαθητες.και αν κανεις με μερακι την δουλεια σου ειναι αδυνατο να μην σε θυμουνται με αγαπη οι μαθητεσ σουμετα απο πολλα χρονια.
και οι γονεισ αν δεν ασχολουνται με τα παιδια τουσ και τα αφηνουν ολη μερα στην τηλεοραση ο δασκαλοσ δεν μπορει να χτισει τιποτα εγω διδασκω καλλιτεχνικο μαθημα δεν τραβαω τα ζορια των δασκαλων αλλα τουσ κατανοω υπαρχουν δασκαλοι που προσπαθουν παρα πολυ ...........αλλα με 18 και πολλεσ φορεσ 20 παιδια μεσα στην ταξη τι να πρωτοκανει .και υπαρχει και μια υλη που πρεπει να την ολοκληρωσει (για αυτο επιμενω για τουσ γονεις)ειναι μεγαλο το προβλημα αλλα...........και το ξαναλεω μιλαω εκ του ασφαλους αλλο μαθημα κανω εγω.οι δασκαλοι εχουν ουσιαστικεσ παιδαγωγικεσ γνωσεισ πολλα μαθηματα οι καθηγητεσ με 2 παιδαγωγικα μαθηματα και αυτα με το ζορι...... χωρισ υποχρεωτικες παρουσιες- σχεδια μαθηματοσ διδασκαλιεσ μεσα σε ταξη..με εναν καθοδηγητη....δεν φτανει να κατεχεισ μονο το γνωστικο αντικειμενο για να διδαξεισ. και διστυχως πολλοι πτυχιουχοι διδασκουν ενω δεν θα επρεπε.......... για αυτο επιμενω δεν ειναι το προβλημα η ορθογραφια απο αλλου ξεκιναει.δεν μπορουν ολοι να ασχοληθουν με την εκπαιδευση............ουσιαστικεσ παιδαγωγικεσ γνωσεις.........που υστερει το εκπαιδευτικο μασ συστημα πλην ελαχιστων σχολων και αγαπη για τουσ μαθητες.και αν κανεις με μερακι την δουλεια σου ειναι αδυνατο να μην σε θυμουνται με αγαπη οι μαθητεσ σουμετα απο πολλα χρονι