0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ankas στις Νοεμβρίου 29, 2009, 08:33:40 pmΕγώ το γνωρίζω.Επίσης να προσθέσω ότι οι προσλήψεις που πολλοί λένε εδώ ότι θα παγώσουν,ΔΕΝ ισχύουν για τον τομέα της Παιδείας και της Υγείας,γιατί απλούστατα είναι ανέφικτο!Έστειλα και εγω στον Γκλάβα email,να δούμε αν θα πάρουμε κάποια απάντηση και από εκεί.απο το σημερινο Εθνος (αγαπημενη εφημεριδα του υπουργειου) Θα ανασταλουν οι προσλήψεις και η κάλυψη των κενών θέσεων σε νευραλγικούς τομείς όπως η Υγεία και η Παιδεία, θα γίνει άρση των αποσπάσεων και επαναφορά του προσωπικού στην αρχική θέση εργασίας. - «Πρώτα θα γίνει ορθολογικότερη κατανομή των υπαλλήλων και ύστερα θα μετρήσουμε τις κενές οργανικές θέσεις, έλεγε στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας ότι σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί αυστηρά και με θρησκευτική ευλάβεια η αρχή μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις.παιδια με τα οσα λεω δεν θελω να στερησω την οποια ελπιδα εχετε για τα ολοημερα..απλα εγω σαν παλιοτερος εχω βαρεθει τα ''θα '' τους ..απο εποχης Αρσενη εχουν εξαγγελθει τα ολοημερα..και φυσικα δεν ειδαμε τιποτα..οποιος θελει να συνεχισει να πιστευει (ειδικα με τα τωρινα οικονομικα δεδομενα )οτι θα γινουν ας το κανει..εγω μετα τις τελευταιες δηλωσεις της Υφυπουργου εχω παρει την αποφαση να μεινω μακρια απο αυτα τα παιχνιδακια για να βρω την ψυχολογικη μου ηρεμια...γιαυτο και δεν θα ξαναγραψω στο συγκεκριμενο post...
Εγώ το γνωρίζω.Επίσης να προσθέσω ότι οι προσλήψεις που πολλοί λένε εδώ ότι θα παγώσουν,ΔΕΝ ισχύουν για τον τομέα της Παιδείας και της Υγείας,γιατί απλούστατα είναι ανέφικτο!Έστειλα και εγω στον Γκλάβα email,να δούμε αν θα πάρουμε κάποια απάντηση και από εκεί.
Το πολυ πολυ να παμε καμια ολοημερη εκδρομη!!???κατι αλλο σε ολοημερο δεν παιζει για μας..
μου φαινεται υπερβολικο να διαθεσουν 1 δις μονο για τα ολοημερα δημοτικα.
Ή πολύ ηλίθιοι είμαστε, ή πολύ έξυπνοι...