0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χμμμ, δεν έχεις κι άδικο! Και τα αξεσουάρ (τσάντα, ζώνη) είναι μάλλον από... αναπληρωτές!
γρηγορα τις φιλοζωικες ντροπη σε οσους φορουν δερματινα..
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 11:36:48 pmΧμμμ, δεν έχεις κι άδικο! Και τα αξεσουάρ (τσάντα, ζώνη) είναι μάλλον από... αναπληρωτές! Έτσι... Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 17, 2010, 11:37:57 pmγρηγορα τις φιλοζωικες ντροπη σε οσους φορουν δερματινα.. Μα οι ωρομίσθιοι δεν είναι ούτε άνθρωποι, ούτε ζώα... άρα ο καθένας μπορεί να τους κάνει ό,τι θέλει... είναι καλυμμένη η κυρία...
Α, και για να μην το ξεχάσω... τα γαντάκια θα είναι από μόνιμους!
Νομίζω οτι τις περισότερες φορές το ζώο προοριζόταν έτσι κι αλλιώς για σφαγή... Αλλά όπως και να έχει, έχω δει κάτι πολύ άσχημα βίντεο με τη διαδικασία, που δε θέλω καν να τα θυμάμαι. Φυσικά υπάρχουν και τα συνθετικά, οπότε δεν είναι ανάγκη να σκοτωθεί ζώο για να γίνει τέτοιο ρούχο... Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 18, 2010, 12:04:04 amΑ, και για να μην το ξεχάσω... τα γαντάκια θα είναι από μόνιμους!
Και ποιος είπε ότι με τη δημιουργία π.χ. ολοήμερων γυμνασίων, θα αυξηθούν και οι διορισμοί; Αν τελικά το πάρουν απόφαση, μπορεί να λάβουν τα.. κατάλληλα μέτρα, ώστε να λειτουργήσουν με το ίδιο προσωπικό. Μην τους υποτιμάτε..