*

Αποστολέας Θέμα: Μήνυμα SOS προς εκπαιδευτικούς!  (Αναγνώστηκε 928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pe70-va

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Μήνυμα SOS προς εκπαιδευτικούς!
« στις: Ιουνίου 12, 2009, 10:56:04 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι όλων των κλάδων, διευθυντές και μη, με αφορμή ένα παλαιότερο θέμα που είχα ανοίξει εδώ στο PDE σχετικά με τις απάτες στα σχολεία, το οποίο και παραθέτω:
''Καλησπέρα συνάδελφοι!
Το θέμα αυτό απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που είχαν ή έχουν αναλάβει χρέη διευθυντή σε κάποιο σχολείο.

Θα ήθελα να μοιραστείτε εμπειρίες απάτης από εταιρείες που επισκέπτονται τα σχολεία, προωθώντας και παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό(εγκυκλοπαίδειες, βιβλία, dvd, βοηθήματα). Σας έχει τύχει ποτέ;

Η δική μου περίπτωση(απ' ό,τι φαίνεται δυστυχώς) βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, οπότε οι αποκαλύψεις θα γίνουν λίγο αργότερα...''

...οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής. Ποτέ μα ποτέ μην αγοράσετε εκπαιδευτικό υλικό από μία ''κυρία'' η οποία παρουσιάζεται στα σχολεία υπεράνω πάσης υποψίας και προωθεί τα προιόντα της κανονικά, δίνοντας και επωνυμία εταιρείας. Θα μου πείτε πού είναι το πρόβλημα; Η εν λόγω ''κυρία'' λοιπόν, εργάζεται για διάφορες  εταιρείες κατά καιρούς, πουλάει το υλικό της, παίρνει τα λεφτά και εξαφανίζεται, χωρίς να δίνει τιμολόγια, εκθέτοντας και την εταιρεία!! Σύμφωνα με στοιχεία που έχω, έχει επισκεφθεί και εξαπατήσει πάρα πολλά σχολεία κατά αυτόν τον τρόπο. Το όνομά της είναι Π-------- Αναστασία. Θυμηθείται αυτό το όνομα πολύ καλά, γιατί γυρίζει όλη την Ελλάδα.
Η δική μου δυσάρεστη ομολογώ εμπειρία ως πρωτοδιόριστη και διευθύντρια ταυτόχρονα Δ.Σ. εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν ειλικρινά! Τέλος καλό όλα καλά όμως! Θα έχω τα τιμολόγια πολύ σύντομα! Άντε, μακριά από μας...!!  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 17, 2009, 12:02:16 pm από Lenazagor »
Τη στρουμφίσαμε!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636