*

Αποστολέας Θέμα: ιδαιτερα σε φροντιστηριο  (Αναγνώστηκε 1779 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος april77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ιδαιτερα σε φροντιστηριο
« στις: Ιουνίου 13, 2009, 01:03:34 pm »
Δουλεύω σε φροντιστήριο Αγγλικών και μέσα από το φροντιστήριο μου δίνουν και ιδιαίτερα μαθήματα. Για τα ιδιαίτερα αυτά μου δίνει όσα παίρνω καθαρά. Φυσικά ο εργοδότης μου παίρνει παραπάνω για τα ιδιαίτερα. Τώρα ενα ιδιαίτερο ζήτησε να πηγαίνω στο σπίτι. Δεν θα έπρεπε να ζητήσω όσα δίνουν στον εργοδότη μου? Ολη τη δουλειά τη κάνω εγώ και αυτή βγάζει όλο το κέρδος.Τι να κάνω? Να ζητήσω παραπάνω?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ιδαιτερα σε φροντιστηριο
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:21:50 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 13, 2009, 01:31:43 pm »
Νομίζω ότι εδώ υπάρχει ένα λάθος του εργοδότη. Ο ίδιος ή η ίδια θα έπρεπε να σου προτείνει επιπλέον αμοιβή αφού χάνεις χρόνο για την μετακίνηση.  Αυτό όμως έχει να κάνει και με την αρχική συμφωνία υπήρξε μεταξύ σας. Η συμφωνία είναι για απασχόληση/πρόσληψη στο φροντιστήριο; Τότε η απαίτηση για ιδιαίτερο στο σπίτι πρέπει να συζητηθεί μεταξύ σας. Αν δηλαδή αποδέχεσαι την νέα αυτή υπηρεσία και έναντι ποιας αμοιβής. Αν το αφήσεις δημιουργείται προηγούμενο.

Αποσυνδεδεμένος april77

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 13, 2009, 02:12:43 pm »
Η συμφωνια μας ειναι να δουλευω στο φροντιστηριο και επειδη οι ωρες που δινει ειναι λιγες, οχι μονο σε μενα αλλα και στις αλλες καθηγητριες, μας δινει και καποια ιδιαιτερα μεσα παντα στο φροντιστηριο. Απο τη στιγμη που τωρα θα πηγαινω στο σπιτι του μαθητη πιστευω οτι πρεπει να γινει καποια αλλαγη στο οικονομικο. Μου δινει 9 για ιδιαιτερα στο φροντιστηριο δεν νομιζετε οτι πρεπει να ζητησω τουλαχιστον 10? ???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2009, 03:11:08 pm από april77 »

Αποσυνδεδεμένος daf-fy

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 17, 2009, 11:20:21 pm »
Δεν είναι κακό να του μιλήσεις για αυτό.
Άλλωστε χασούρα δεν θα έχει ούτε εκείνος, αφού μπορεί να διατηρήσει το κέρδος για τον εαυτό του.
Αν δεις και δεν το δέχεται, μη δέχεσαι κι εσύ ιδιαίτερα εκτός φροντιστηρίου από αυτόν.

Στο κάτω-κάτω αν το έβρισκες μόνη σου το "εξωτερικό" ιδιαίτερο, θα το πληρωνόσουν κανονικά από τους γονείς.

Μόνη εξαίρεση βέβαια είναι αν τώρα ξεκίνησες την καριέρα σου κι έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις κύκλο και να κάνεις γνωστό το όνομά σου. Τότε προτείνω να το"καταπιείς" για φέτος, το πολύ και του χρόνου, η μία μητέρα θα φέρει την άλλη και κάποια στιγμή ίσως να μην έχεις ανάγκη τα ιδιαίτερα μέσα από το φροντιστήριο.

Σε κάθε περίπτωση όμως καλό θα είναι να συζητήσεις ανοιχτά για τα επιπλέον χρήματα στα ιδιαίτερα που πρέπει να μετακινείσαι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:21:50 »

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:13:41 am »
Μου εχει τυχει αντιστοιχη περιπτωση, οταν δουλευα σε φροντιστηριο και μου εδινε ο εργοδοτης ιδιαιτερο μεσα στο φροντιστηριο, το πληρωνομουν οπως και τα υπολοιπα μαθηματα, κανονικα το ωρομισθιο μου, απο τη στιγμη που ημουν μεσα στο φροντιστηριο. Σε περιπτωση μετακινησης ομως, στην ουσια δε δουλευεις πια για λογαριασμο του φροντιστηριου. Οταν πηγαινεις στο σπιτι, παλι μεσω του εργοδοτη σε πληρωνουν η θα στα δινουν εσενα στο χερι; Αν τα δινουν σ'εσενα, γνωμη μου ειναι να ζητησεις 1 ευρω. Αλλωστε και μονο η κινηση τους να σου ζητησουν να πηγαινεις στο σπιτι, δειχνει μαλλον οτι το καταλαβαινουν πως θαπληρωνουν κατι παραπανω. Αν παλι πληρωνουν τον εργοδοτη σου, ακομα κι αν πηγαινεις στο σπιτι, συζητησε το μαζι του και ζητα οπωσδηποτε παραπανω!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)