*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2009-2010  (Αναγνώστηκε 52336 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος IoannaJ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα παιδιά... Όπως γνωρίζετε βγήκαν τα αποτελέσματα για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ. Φυσικά όχι στο internet.....
Και πως μπορεί να μάθει κάποιος αυτά τα αποτελέσματα;Πρέπει να τηλεφωνήσει στις αντίστοιχες σχολές ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ για τις οποίες έκανε κάποιος αίτηση ή σε παίρνουν απο εκεί τηλέφωνο;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2012, 10:47:37 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
Στις ΕΠΑΣ προηγούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι. Πήρα τηλέφωνο στις ΕΠΑΣ της πρωτης προτίμησής μου και μου είπαν τη σειρά που έχω στον πίνακα. Το παράξενο είναι ότι πήρα τηλ στην δεύτερη προτίμησή μου και μου είπαν ότι δεν έβρισκαν το όνομά μου στους πίνακες. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται αυτό αφού την αίτηση την έκανα στα κεντρικά του Αλίμου και στην ίδια αίτηση είχα δηλώσει 6 περιοχές στον ίδιο νομό.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Καλησπέρα παιδιά... Όπως γνωρίζετε βγήκαν τα αποτελέσματα για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ. Φυσικά όχι στο internet.....

Έχω την εξής απορία: Τα αποτελέσματα αυτά είναι για όλες τις ΕΠΑΣ που έχω κάνει αίτηση ή μόνο για τη συγκεκριμένη στην οποία πήγα;

Και πόσο πιθανόν είναι να με καλέσουν αφού πριν από μένα προηγούνται οι άνεργοι και οι επιδοτούμενοι άνεργοι;
Είναι για τη συγκεκριμένη ΕΠΑ.Σ
Είναι απίθανο να σε καλέσουν
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2012, 10:53:29 pm από Lasid »
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Έχω την εξής απορία: Τα αποτελέσματα αυτά είναι για όλες τις ΕΠΑΣ που έχω κάνει αίτηση ή μόνο για τη συγκεκριμένη στην οποία πήγα;

Και πόσο πιθανόν είναι να με καλέσουν αφού πριν από μένα προηγούνται οι άνεργοι και οι επιδοτούμενοι άνεργοι;
Καλησπέρα!

Τα αποτέλεσματα-πίνακες μοριοδότησης βρίσκονται στις εισόδους των ΕΠΑΣ έγκαιρα όπως όριζε η Προκήρυξη του ΟΑΕΔ.

Τα μόρια είναι τα ίδια και υπάρχουν στο δίκτυο του ΟΑΕΔ. Ανάλογα με τις προτιμήσεις "παίζει" και η σειρά προτεραιότητας.

Για παράδειγμα αν στον πίνακα της ΕΠΑΣ του χ Νομού είσαι 1η, υπάρχει η πιθανότητα στον πίνακα της ΕΠΑΣ του ψ νομού να είσαι δεύτερη με τα ίδια μόρια, αν κάποιος που έκανε αίτηση για το Ψ σχολείο έχει περισσότερα μόρια από σένα.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις προτιμήσεις σχολείων στις περιπτώσεις (πχ Αττική) που υπάρχουν περισσότερα του ενός σχολεία

Για περισσότερες πληροφορίες θα ήταν καλό να απευθυνθείς στις γραμματείες των σχολείων ή στην Δ/νση εκπαίδευσης της Διοίκησης του ΟΑΕΔ

210 9989653/210 9989654
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2012, 10:54:32 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος petinoss

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
καλησπερα!!!
Γνωριζει καποιος ποιοι εχουν προτεραιοτητα στις επασ οαεδ;
προηγουνται οι πε19 η οι πε20;
εξαντλουνται ολοι οι πινακες(ανεργοι,επιδοτουμενοι ανεργοι,εργαζομενοι) των πε19 και μετα περνουν πε20;
η τους παιρνουν με ποσοστα οπως στο υπουργειο παιδειας;

Αποσυνδεδεμένος periergh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ

Αποσυνδεδεμένος Eleni_volos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λογιστικη & Χρηματοοικονομικη
    • Προφίλ
θα πας μια βολτα απο εκει να δεις τα αποτελεσματα,δεν ανακοινωνονται στο ιντερνετ.για το ιεκ του οαεδ τα αποτελεσματα μεχρι 21 σεπτεμβριου,πηγα και ρωτησα σημερα.και αυτα απο κοντα θα τα μαθεις.
αν εχεις κανει τα χαρτια σου και ειναι μακρια φανταζομαι οτι απο το τηλ.θα σου πουν τα αποτελεσματα.
Οικονομολογος σε ανεργια

Αποσυνδεδεμένος periergh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος mireig

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημερα...μιπως γνωριζει κανεις ποιοι εχουν προτεραιοτητα στις επας?οι ΠΕ η οι ΤΕ?Συνηθως περνουν και απο τους δυο κλαδους??

Αποσυνδεδεμένος apostolis_veria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
μισοι -μισοι πανε

Αποσυνδεδεμένος mireig

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εχουν καλεσει κανεναν ακομη στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2012, 10:56:01 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος kripintiris

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Εχουν καλεσει κανεναν ακομη στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;;;
Όχι, ξεκινούν οι διευθυντές των σχολείων να καλούν από τη λίστα με τη σειρά που έχουν στα χέρια τους, από 1/10 και μετά.

* Κάθε διευθυντής παίρνει τηλέφωνα αυτόνομα και ανεξάρτητα από κάθε άλλο σχολείο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2012, 10:56:24 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος g_georg

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα.

Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ αν μπορώ να βρω κάπου τον οδηγό κατάρτισης για την ειδικότητα "Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών"; Θα ήθελα να δω την διδασκόμενη ύλη σε κάθε μάθημα. Πληροφοριακά αναφέρω ότι έχουν ήδη αρχίσει να καλούν ωρομίσθιους.

Αποσυνδεδεμένος fzappa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τη μουσική
    • Προφίλ
Καλησπέρα.

Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ αν μπορώ να βρω κάπου τον οδηγό κατάρτισης για την ειδικότητα "Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών"; Θα ήθελα να δω την διδασκόμενη ύλη σε κάθε μάθημα. Πληροφοριακά αναφέρω ότι έχουν ήδη αρχίσει να καλούν ωρομίσθιους.

Σε ποια περιοχή;
Frank Zappa
Remember, information is not knowledge; knowledge is not wisdom; wisdom is not truth; truth is not beauty; beauty is not love; love is not music; music is the best.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)