0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: g_georg στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:43:11 pmΚαλησπέρα.Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ αν μπορώ να βρω κάπου τον οδηγό κατάρτισης για την ειδικότητα "Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών"; Θα ήθελα να δω την διδασκόμενη ύλη σε κάθε μάθημα. Πληροφοριακά αναφέρω ότι έχουν ήδη αρχίσει να καλούν ωρομίσθιους.Σε ποια περιοχή;
Καλησπέρα.Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ αν μπορώ να βρω κάπου τον οδηγό κατάρτισης για την ειδικότητα "Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών"; Θα ήθελα να δω την διδασκόμενη ύλη σε κάθε μάθημα. Πληροφοριακά αναφέρω ότι έχουν ήδη αρχίσει να καλούν ωρομίσθιους.
ξέρει κανείς πόσο είναι το ωρομίσθιο για τους εκπαιδευτικούς στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ με μεταπτυχιακό?? ευχαριστώ
Έχω κάποιες απορίες παιδιά, όποιος έχει δουλέψει σε ΕΠΑΣ αν μπορεί να μου τις λύσει...1) Σε εργαστήριο κάνει ένας καθηγητής το μάθημα ή δύο;2) Σου δίνουν ύλη για να διδάξεις και ετοιμάζεις εσύ τις σημειώσεις ή σου τις δίνουν έτοιμες;3) Κάπου πήρε το μάτι μου οτι η πληρωμή είναι 13
Και διδακτορικό να έχεις 15
Δηλαδη τα καθαρα ποσο ειναι?