*

Αποστολέας Θέμα: Αλλαγές στους Διορισμούς και στην Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 4745 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Ανάβει «φωτιές» ο Γ. Μπαμπινιώτης με αξιολόγηση, αλλαγή στους διορισμούς και κατάρτιση
Κυριακή, 14 Ιούνιος 2009

Ρεπορτάζ:esos.gr

Eντεκα προτάσεις (αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, την αλλαγή στους διορισμούς,την κατάρτιση φοιτητών «καθηγητικών» σχολών κλπ ) για την Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίεδευση -οι οποίες απ ότι φαίνεται θα υιοθετηθούν- από το Φθινόπωρο θα προωθηθούν προς ψήφιση στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
δηλαδή αν διορίζανε την γυναίκα του μπαμπινιώτη στη Χίο και μέχρι τότε ζούσανε μόνιμα στην Αθήνα,τι θα της έλεγε?μείνε αγάπη μου στη Χίο για να μην υποβαθμιστεί το εκπαιδευτικό σου έργο??????????????????????????????

Αποσυνδεδεμένος fotini.1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
για την αγάπη του θα τα παράταγε όλα και θα πήγαινε να γίνει ψαράς στη χίο..... :)
άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
την κατάρτιση φοιτητών «καθηγητικών» σχολών κλπ ) για την Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση -οι οποίες απ ότι φαίνεται θα υιοθετηθούν- από το Φθινόπωρο
οπότε, δεν είναι τυχαίο (και γιατί άλλωστε να ήταν) ότι η παιδαγωγική κατάρτιση στις αιτήσεις αναπληρωτών/ωρομισθίων εμφανίσθηκε ως 12μηνη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
– Αλλαγή στους διορισμούς: Χορήγηση κινήτρων ώστε οι εκπαιδευτικοί να παραμένουν σε παραμεθόριες περιοχές και να μην υπάρχει συνεχής αλλαγή εκπαιδευτικών στα σχολεία·
αυτό τώρα μου ακούγεται σαν να μιλάνε για προσλήψεις σε επίπεδο περιφέρειας και όχι επικράτειας και μάλιστα με τη μορφή προσωποπαγών θέσεων.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
rozy4  δεν το νομιζω αυτο που λες. Εικαζω οτι μακροπροθεσμα μεσα στις αλλαγες διορισμων θα ειναι και ο στοχος σταθεροτητας των ιδιων εκπαιδευτικων στις παραμεθοριες.

Τωρα γιατι το esos λεει οτι αναβει φωτιες ο Μπαμπινιωτης δεν καταλαβαινω ???

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Αντί να δίνουν κίνητρα στον εκπαιδευτικό με την εντοπιότητα τον αποθαρύνουν όλο και περισσότερο. Γιατί να μην ισχύει βρε παιδιά η εντοπιότητα και εδώ?Όποιος θέλει να διορίζεται μακριά μετά είναι άλλο καπέλο. Μου φαίνεται ότι βολεύει το Υπουργείο να προσλαμβάνει άγαμους εκπαιδευτικούς...γλιτώνει και επιδόματα...οι υπόλοιποι κόφτε λαικιστί το σβέρκο σας. ::)
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Γιατι αν ισχυσει η εντοπιοτητα ολοι θα αλλαξουν για δημοτες στα ΚΕΠ και θα γινει χαμος στις παραμεθοριες απο δηλωμενο εκπαιδευτικο κοσμο.Δηλαδη παλι καμια αλλαγη.Μην ξεχνας την πονηρια του Ελληνα ;)

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
Να γράψουμε και τις υπόλοιπες προτάσεις, γιατί υπάρχουν και άλλα σημεία άξια προσοχής.

Eντεκα προτάσεις (αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, την αλλαγή στους διορισμούς,την κατάρτιση φοιτητών «καθηγητικών» σχολών κλπ ) για την Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίεδευση -οι οποίες απ ότι φαίνεται θα υιοθετηθούν- από το Φθινόπωρο θα προωθηθούν προς ψήφιση στη
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
      αν και έχω κάποιες ενστάσεις θεωρώ προσωπικά καλή κίνηση όσα προαναγγέλθηκαν.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Μείωση της ύλης αλλά οι μαθητές θα πηγαίνουν στο σχολείο μέχρι τις 4; Πάλι δε θα κάνουν μαθήματα μέχρι τις 4;
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Οι μαθητες της γ΄ λυκειου υστερα απο τις εξετασεις θα εισαγονται στις σχολες ΑΕΙ ή στα τμηματα των σχολων ΑΕΙ?

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Σωστή απορία μπόμπο. Νομίζω ότι συζητιέται ιδιαίτερα η εκδοχή να γίνει όπως στην Αμερική με κύριο κορμό (major) και λοιπά μαθήματα.
Το ΠΤΔΕ Αθήνας πάντως έχει επιλέξει για το νέο του πρόγραμμα άλλη κατεύθυνση, στη βάση του ήδη υπάρχοντος μοντέλου, αλλά με πλήρη εξυγχρονισμό των αντικειμένων και ιδαίτερη έμφαση στα εργαστηριακά μαθήματα και τις πρακτικές.

Γουστάρω αξιολόγηση (θα γελάσει κάθε πικραμένος και θα πικραθούν και οι υπόλοιποι γιατί ποιος θα αξιολογήσει ποιον με τι κριτήρια και τι προσόντα.)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
καλησπέρα συνάδελφοι!
είμαι καινούργια στο φόρουμ και σπουδάζω στο ΠΤΔΕ Αθηνών.μπορώ να πω πως τα λόγια είναι πολυ όμορφα,η αναβάθμιση της κρατούσας κατάστασης στα πανεπιστήμια(και συγκεκριμένα στο ΠΤΔΕ)ειναι απολύτως αναγκαία..αλλά συναδελφοι,μην εθελοτυφλούμε...!
τα πάντα ξεκινουν μέσα απο το πανεπιστήμιο.όταν φτάνουμε στο γ' έτος σπουδών για να καταλάβουμε οτι είμαστε δάσκαλοι,οταν το γνωστικό αντικείμενο ειναι ελλιπές και δίνεται βάρος σε στασεις που δήθεν πρεπει να ακολουθησουμε,αλλα οι καθηγητές μας γίνονται τα χειρότερα για εμάς παραδειγματα,η κατάσταση δεν αλλάζει.δημοσιουπάλληλοι θα γίνουν οι περισσότεροι χωρις κανένα όραμα για την Παιδεια.
επομένως,αγαπητοι συναδελφοι και ritalamp,αν αυτο το συστημα "καλοβολευμαι εγω και ασε τους επομενους να τρελενονται" δεν ξεριζωθει,αν αυτή η αδράνεια,οι υπεκφυγές και η αναβλητικότητα δεν αποφευχθούν,δυστυχως δε θα αλλάξει και το πρακτικό κομμάτι των διδασκαλιων στο ΠΤΔΕ.
δεν ξέρω αν είμαι η αρμόδια να αξιολογησω,ουτε αν εχω τα προσοντα να το κανω,αλλα επειδή βλέπω ιδίοις όμασι την κατάσταση,θελησα να τη μοιραστώ μαζί σας!μακάρι να μην εχουμε μόνο ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ και ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ...θα ήταν πραγματικά πιο ενδιαφέρον!
και κατι τελευταιο:σα μελλοντικη δασκάλα,θα προτιμούσα αντι για διαφορες μεθόδους που διδασκόμαστε,να μας "διδάξουν" πρώτα από όλα πως όταν μπαίνουμε στην τάξη,πρέπει να κοιτάζουμε τα παιδιά στα μάτια,να τα κάνουμε να μας εμπιστεύονται.καλές οι αλλαγές σε πρακτικό επιπεδο στα μαθηματα του πανεπιστημιου,αλλα θεωρω καλυτερη μια αξιοπρεπη σταση απο τους δασκάλους εν ώρα μαθήματος.(συγγνωμη αν ξεφυγα :P)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)