PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ09 Οικονομολόγων
(Συντονιστής:
knaison
)
Λίστα επιλογών
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Λίστα επιλογών (Αναγνώστηκε 9325 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eleni_volos
Νέο μέλος
Φύλο:
Λογιστικη & Χρηματοοικονομικη
Απ: Λίστα επιλογών
«
Απάντηση #14 στις:
Ιουνίου 22, 2009, 11:07:59 pm »
Tweet
αξιοκρατικα πιστευω οτι μπορω να μπω,αν εννοεις τα μεσα,δεν νομιζω,θα φαω ακυρο μεγαλο.
αληθεια αν καποιος γραψει πολυ καλα,λεμε αριστα τωρα περναει ή τον τρωνε λαχανο οι γνωριμιες?
Καταγράφηκε
Οικονομολογος σε ανεργια
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:52:53 »
gvardal
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #15 στις:
Ιουνίου 22, 2009, 11:33:55 pm »
Eleni κοιτα να δεις πως πάει το πράγμα και μετά μπορείς να βρίσεις με την ησυχία σου
Έχεις τελιώσει μία σχολή η οποία δε σου κατοχυρώνει παιδαγωγική επάρκεια.
Αυτό συμβαίνει γιατί τα οικονομικά δεν θεωρούνται καθηγητικές σχολές, άρα δεν σε προετοιμάζουν σωστά γι ανα μπεις σε μία αίθουσα να διδάξεις.
Πως θα μπορούσε να γίνεται αυτο; Μα βέβαια παρακολουθώντας κάποια παιδαγωγικά μαθήματα!
Μπορεί βέβαια εσύ όπως και εγώ να πήρες κάποια παιδαγωγικά μαθήματα όσο ήσουν στη σχολή ως μαθήματα επιλογής. Εγώ συγκεκριμένα στο Οικονομικό του ΑΠΘ πήρα 4 μαθήματα που σχετίζονταν με τα παιδαγωγικά(Γεια σου ρε Κόνιαρη αθάνατε...
).
Αλλά οοοοοόχι αυτά τα μαθήματα δεν σου κατοχυρώνουν παιδαγωγική επάρκεια(όπως ενδεχομένως λανθασμένα να σε είχαν διαβεβαιώσει στη σχολή σου), γιατί τα οικονομικά δεν είναι σε αυτή τη ρημάδα τη λίστα του υπουργείου!
Μπορείς στη συνέχεια να μπεις με κατατακτήριες σε οποιαδήποτε καθηγητική σχολή θέλεις(Μαθηματικό, Φυσικό,
Καταγράφηκε
Eleni_volos
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #16 στις:
Ιουνίου 23, 2009, 12:00:11 am »
σβουρα στη σχολη μου διαλεξα τον χρηματοοικονομικο κλαδο
και στα επιλογης δεν υπηρχε ουτε ενα παιδαγωγικο μαθημα, παρα μονο ενα πληθος απο λογιστικες και αγγουρια χρηματοοικονομικα,μιλαμε για τρελα βιτσια ...!!
τα υπολοιπα παιδια που διαλεξαν λογιστικη κατευθυνση ειχαν επιλογης καποια παιδαγωγικα ,ψυχολογιες και τετοια αλλα του πιπεροπουλου(βγαινει στον παπαδακη και πρηζει κοσμο)
το λοιπον
οταν πηραμε πτυχιο
σε κανενα πτυχιο δεν αναφερεται ο διαχωρισμος,δηλαδη λογιστες και χρηματοοικονομολογοι
πηρανε τα λεφτα για την διακριση και καμια διακριση στο πτυχιο δεν εγινε(μεγαλο θεμα για στο αναλυσω τωρα)
και τι εκαναν για αυτη τη μ..κια που εγινε?
εκαναν μια συνελευση ολοι οι καθηγηταραδες της σχολης και εβγαλαν μια αποφαση οτι και εγω εχω παρακολουθησει παιδαγωγικα μαθηματα .μαλιστα εχω και μια βεβαιωση που την πληρωσα 6 ευρω στη γραμματεια και λεει οτι εχω παιδαγωγικη καταρτιση(ο θεος να την κανει)αλλα για δεν ειμαι ικανη να διδαξω.....!!!!!!!!!...το παραλογο της υποθεσης.....
Καταγράφηκε
Οικονομολογος σε ανεργια
mpelas
Νέο μέλος
«
Απάντηση #17 στις:
Ιουνίου 23, 2009, 02:00:09 pm »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Οι πίνακες των αναπληρωτών πότε θα βγούν; Πρέπει πρώτα να βγουν οι οριστικοί πίνακες του ΑΣΕΠ και μετά των αναπληρωτών και των Διορισμών ή δεν έχουν σχέση μεταξύ τους;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 23:52:53 »
MAR1A12
Νέο μέλος
«
Απάντηση #18 στις:
Ιουνίου 23, 2009, 06:47:36 pm »
mpela, με έβαλες σε "mpelades".
σε ευχαριστω για την συμβουλή σου για την ΠΔΣ. Από ότι διάβασα, για να μπορώ να ψάξω για ώρες ΠΔΣ θα έπρεπε να είμαι ήδη στον πίνακα ωρομισθιων αλλά δυστυχώς δεν γνώριζα ότι είναι τόσο σύντομο το χρονικό διάστημα για την υποβολή των δικαιολογητικών και μόλις έχασα την ευκαιρία για φέτος. Στον ίδιο πίνακα θα έπρεπε να ειμαι και για ωρομίσθια στις σχολές του ΟΕΑΔ. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να μου δώσει παιδαγωγική εμπειρία? και παλι σας ευχαριστώ πολύ-πολύ.
eleni volos, όντως ψαχνω για μία μακροπρόθεσμη προοπτική για ενασχοληση με την εκπαιδευση σαν οικονομολόγος. Για κατατακτήριες (π.χ. στο παιδαγωγικό) δεν υπάρχουν ελπίδες, οπότε...παιδια, αν μπορούσαμε εγώ πάντως θα ξαναέδινα πανελλήνιες!! Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα....
Καταγράφηκε
Eleni_volos
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #19 στις:
Ιουνίου 24, 2009, 10:47:42 am »
οχι ρε μαρια,στερνη μου γνωση
δεν μετανιωνω για την επιλογη μου για την λογιστικη και χρημ/κη ποτε!!!!
ουτε και συ
επειδη το συστημα ειναι σκ@τα δεν θα πρεπει παλι να δωσω πανελληνιες 'η κατατακτηριες
για να γινω δασκαλα 'η να εχω λιγες πιθανοτητες με την παιδαγωγικη να μπω επιτελους καθηγητρια οικονομολογος!!!!
και παλι να εδινα εξετασεις πρωτη επιλογη αυτη την σχολη θα εβαζα και ας ηξερα.....
να βρασω το συστημα τους.!!!
Καταγράφηκε
Οικονομολογος σε ανεργια
elkal_1981
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση,αλλά...
«
Απάντηση #20 στις:
Ιουνίου 27, 2009, 02:34:24 pm »
Καλησπέρα Ελένη!!!
Μην την βρίζεις την ριμαδοσχολή μας,κρίμα ειναι και ας μας βγηκέ το λάδι για να την βγαλουμε(...Λαζαρίδης...).Εγώ αυτό που καταλαβα είναι οτι χωρις μέσο δεν κανεις τίποτα,οπότε την επεσα με τα μουτρα στο διαβασμα!
Ελένη,πότε μπήκες ΠΑΜΑκ???
Να ρωτησω κατι?Ξέρεις κανενας πόσους αναπληρωτες πήραν πέρισυ???
Καταγράφηκε
Eleni_volos
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #21 στις:
Ιουνίου 29, 2009, 09:14:10 am »
γεια σου elkal συναδελφε..!!!...........δεν την βρζω τη σχολη,οσο και να με παιδεψε οσο και να αργησα για το πτυχιο δεν την αλλαζω....
......Λαζαριδης ειπες/......?...μωρε αυτος καπως τρωγονταν.....εκεινος που ποτε δεν χωνεψα ηταν ο ζαπρανης........τεσπα.....μπηκα στην σχολη το 2000 ..ωραια χρονια...
Καταγράφηκε
Οικονομολογος σε ανεργια
Lenazagor
Συλλέκτης Παραστάσεων
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #22 στις:
Ιουνίου 29, 2009, 09:29:49 am »
Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να είναι επί του θέματος.
Για όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να κάνετε χρήση των pm.
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Καταγράφηκε
http://lenazagor.gr
PDE: Ένα εκπαιδευτικό forum
...αξίες της ζωής
elkal_1981
Νέο μέλος
«
Απάντηση #23 στις:
Ιουνίου 30, 2009, 10:01:28 am »
Δίκιο έχεις Lenazagor,αλλά θα επρεπέ να είσαι λίγο παραπάνω επιεικής.
Τέλος πάντων, εγώ έχω επιλέξει να δώσω κατακακτήριες και να μποσε παιδαγωγικό eleni volos γιατί δεν την παλευα αλλιώς...Έχω βεβαια 3 χρονάκια ακομα μπροστα μου αλλά δεν ειναι πολλά τα περιθώρια επιλογων...
καλυτερη λύση πάντως θεωρώ την πόκτηση ενος εκ των δύο μεταπτυχιακών αγωγής για την απόκτηση παιδ. επάρκειας.
Καλή τύχη στην προσπάθεια όλων ....
Καταγράφηκε
MAR1A12
Νέο μέλος
«
Απάντηση #24 στις:
Ιουνίου 30, 2009, 05:45:13 pm »
Γεια σου Elkal,
τώρα θίγεις νέο πονεμένο θέμα, τις κατατακτήριες! Δεν κατάλαβα αν έχεις περάσει ήδη ή θα δώσεις εξετάσεις φέτος. Επίσης δεν ξέρω σε ποια πόλη είσαι...Πάντως στην Αθήνα, θα πάρουν φέτος στο Παιδαγωγικό 4 περίπου άτομα. Ποιος θα πρωτοπεράσει δεν ξέρω....
Καταγράφηκε
elkal_1981
Νέο μέλος
«
Απάντηση #25 στις:
Ιουλίου 02, 2009, 01:54:56 am »
Μαρια μετα απο πολυ κοπο μπηκα!!!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: