0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evi06 στις Αυγούστου 29, 2012, 05:58:41 pmΟι περισσοτεροι εκδοτικοι οικοι σου ζητανε αδεια διδασκαλιας για να παραγειλεις. Δεν χρειαζεσαι αδεια για τις εκθεσεις, οπως αυτη το επομενων σκ, ουτε για τα σεμιναρια. Στα σεμιναρια αντε να σου ζητησουν βιογραφικο. Δεν μου εχει τυχει να ζητησουν κατι αλλο. Το ποια σεμιναρια αξιζουν ειναι μεγαλη κουβεντα. Αξιζει για μενα να πηγαινεις στο ετησιο συνεδριο της TESOL ειτε Αθηνα, ειτε Θεσ/κη. Σεμιναρια διδακτικης διοργανωνει κ η HAU, τσιμπημενα και αυτα βεβαια. Αν εχεις χρονο και χρημα ψαξε και για το CELTA του CAMBRIDGE. Επισης αν εχεις facebook, γινε μελος διαφορων εκπαιδευτικων groups εκτος απο ενημερωση, σου δινουν και ωραιες ιδεες, συναδελφοι απο ολη την Ευρωπη, για τα μαθηματα σου. Το ιδιο αν εχεις twitter, ακολουθησε τα #elt #efl #eltchat . Aυτα τα ολιγα και βιαστικα. Συγγνώμη που βγαίνω λίγο εκτός θέματος, αλλά πήρα τηλ. το TESOL Greece για να ρωτήσω πόσο κοστίζει να γίνεις μέλος και μου είπανε πως μέχρι τώρα ήταν 65 ευρώ, αλλά την επόμενη βδομάδα θα έχουν συνέλευση για να χαμηλώσουν την τιμή λόγω της κρίσης! Ήθελα να το μοιραστώ για όποιον ενδιαφέρεται..
Οι περισσοτεροι εκδοτικοι οικοι σου ζητανε αδεια διδασκαλιας για να παραγειλεις. Δεν χρειαζεσαι αδεια για τις εκθεσεις, οπως αυτη το επομενων σκ, ουτε για τα σεμιναρια. Στα σεμιναρια αντε να σου ζητησουν βιογραφικο. Δεν μου εχει τυχει να ζητησουν κατι αλλο. Το ποια σεμιναρια αξιζουν ειναι μεγαλη κουβεντα. Αξιζει για μενα να πηγαινεις στο ετησιο συνεδριο της TESOL ειτε Αθηνα, ειτε Θεσ/κη. Σεμιναρια διδακτικης διοργανωνει κ η HAU, τσιμπημενα και αυτα βεβαια. Αν εχεις χρονο και χρημα ψαξε και για το CELTA του CAMBRIDGE. Επισης αν εχεις facebook, γινε μελος διαφορων εκπαιδευτικων groups εκτος απο ενημερωση, σου δινουν και ωραιες ιδεες, συναδελφοι απο ολη την Ευρωπη, για τα μαθηματα σου. Το ιδιο αν εχεις twitter, ακολουθησε τα #elt #efl #eltchat . Aυτα τα ολιγα και βιαστικα.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχει ξεκινήσει μια τάση να βγάζουν όλα τα βιβλία και σε εκδόσεις καθηγητών, αντί για ένα teacher's. Η MM ξέρω ότι το είχε από παλιά αυτό το σύστημα, αλλά οι υπόλοιποι εκδοτικοί οίκοι είχαν ένα teacher's.