0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ Claire προτιμώ να πάρω το companion για τους εξής λόγους: έχει την προφορά των λέξεων και αρχίζει να εξοικειώνεται με αυτό, έχει τη γραμματική πιο αναλυτικά από το coursebook και ασκήσεις τις οποίες τις χρησιμοποιώ ως επαναληπτικές πριν από τα τεστς. Περί ορέξεως, βέβαια, .....
Ξέρεις αν μαζί με τα βιβλία,στέλνουν δωρεάν και τα CDs?Είδα τιμές αστρονομικές για τη σειρά English for Adults!Την έχει δουλέψει κανείς τη σειρά;Κανένα σχόλιο;
παιδιά ως private tutor τα έχω ψάξει όλα, δεν αξίζουν τα Express Publishing, Burlington, Grivas κτλ.Μακράν ο πιο σωστός εκδοτικός οίκος με δωρεάν παράδοση και δωρεάν το βιβλίο φυσικά (και σου μιλάνε με μέγιστη ευγένεια!)είναι η Super Course Publishing! (συγκρίνατε βιβλία ECPE με άλλα της αγοράς απλά δεν υπάρχει σύγκριση).
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Αυγούστου 05, 2009, 06:33:22 pmΠαιδιά, Μπουκουβάλας και πάλι Μπουκουβάλας!Μου έδωσε όλα όσα του ζήτησα εντελώς δωρεάν! Και θα μου έστελνε κι άλλα, αν του ζήταγα! Και είμαι και Κρήτη! Νομίζω δε ότι δεν πλήρωσα καν ταχυδρομικά και μου τα έστειλε και με Courier! (Πέρυσι αυτό.) Αληθεύει αυτό με τα CD, αλλά σε σχέση με τα λιγοστά που προσφέρουν όλοι οι άλλοι, είναι άρχοντας!Πληκτρολογήστε litera στο Google και θα σας βγάλει πιθανότατα την ιστοσελίδα του. Παρά κάποια ατοπήματα στη θεωρία της Γραμματικής που εντόπισα, νομίζω ότι τα βιβλία του συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά στοιχεία σε σχέση με τους άλλους εκδοτικούς οίκους, των οποίων τα βιβλία συχνά δημιουργούν προβλήματα στους μαθητές....Δοκιμάστε τον!Δεν διαφωνώ ότι ο Μπουκουβάλας έχει κάποια καλά βιβλία, αλλά όχι ότι είναι καλύτερα από τα άλλα. Και από ποιά άποψη, τα βιβλία των άλλων εκδοτικών οίκων δημιουργούν προβλήματα? Όλα τα βιβλία έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Και για την ιστορία, μια φορά που χρησιμοποίησα coursebook του εν λόγω οίκου, οι μαθητές βαριόνταν όσο δεν παίρνει και αναγκάστηκα να χρησιμοποιώ συνέχεια υλικό από το Internet για να κάνουμε δουλειά.
Παιδιά, Μπουκουβάλας και πάλι Μπουκουβάλας!Μου έδωσε όλα όσα του ζήτησα εντελώς δωρεάν! Και θα μου έστελνε κι άλλα, αν του ζήταγα! Και είμαι και Κρήτη! Νομίζω δε ότι δεν πλήρωσα καν ταχυδρομικά και μου τα έστειλε και με Courier! (Πέρυσι αυτό.) Αληθεύει αυτό με τα CD, αλλά σε σχέση με τα λιγοστά που προσφέρουν όλοι οι άλλοι, είναι άρχοντας!Πληκτρολογήστε litera στο Google και θα σας βγάλει πιθανότατα την ιστοσελίδα του. Παρά κάποια ατοπήματα στη θεωρία της Γραμματικής που εντόπισα, νομίζω ότι τα βιβλία του συγκεντρώνουν τα περισσότερα θετικά στοιχεία σε σχέση με τους άλλους εκδοτικούς οίκους, των οποίων τα βιβλία συχνά δημιουργούν προβλήματα στους μαθητές....Δοκιμάστε τον!
Μολις μπηκα στο site της express και κοιταω βιβλια για junior. http://www.expresspublishing.com.gr/category/15-fairyland.aspx#book-112 Δειτε κι εσεις! Μονο σ εμενα φαινονται πανακριβα; Και παρα πολλα; τι απ αυτα χρειαζεται και τι οχι;Αν εχει πολιτικη κι εδω να μη στελνει δωρεαν σε καθηγητες η να μην κανει εκπτωση στους μαθητες (αν παραγγειλεις απο κει) πως να ζητησεις απο τους γονεις να τα αγορασουν; Και πως να τ αγορασεις κι εσυ δλδ;
Η μόνη εταιρεία που πέρσυ τουλάχιστον έδινε τα πάντα δωρεάν ήταν η Hamilton House. Πήρα το Toy Box Aj+Bj το οποίο και δούλεψα με τον γιο μου και μου άρεσε πολύ (και στο παιδί). Δεν έδιναν flashcards (που δε χρειάστηκα μιας και έχω πάρα πολλές από άλλες εταιρείες και διάφορες που έφτιαξα εγώ) και cds τα οποία αγόρασα με αντικαταβολή. Και κάτι ακόμα: γιατί δεν σκέφτεστε να παραγγείλετε μέσω internet; Στην Αγγλία, απ'όσο μου έχουν πει, τα έχουν πολύ πιο φθηνά.