0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
H new editions πάντως ειναι η καλύτερη. Δίνει 4 teachers δωρεάν αν θυμάμαι καλά με cd και glossary. To καλύτερο ειναι οτι αν δεν δικαιούσαι άλλα βιβλία δωρεάν, μπορεις να τα αγοράσεις με 70% εκπτωση για τον καθηγητή. Ασχετο αλλα βιβλία για ECCE? τι προτείνετε σαν coursebook? Θα κάνω σίγουρα ECCE Skills Builder και All Star apo tests + HAU tests αλλά καποιο καλό βιβλίο coursebook και γραμματικής? Για έκθεση επίσης σκεφτόμουν Successful Writing Intermediate αν κ' ειναι πιο πολύ για FCE. Η μαθήτρια θα δωσει το Μαιο...εύχομαι να προλάβω να κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου
Ασχετο αλλα βιβλία για ECCE? τι προτείνετε σαν coursebook? Θα κάνω σίγουρα ECCE Skills Builder και All Star apo tests + HAU tests αλλά καποιο καλό βιβλίο coursebook και γραμματικής? Για έκθεση επίσης σκεφτόμουν Successful Writing Intermediate αν κ' ειναι πιο πολύ για FCE. Η μαθήτρια θα δωσει το Μαιο...εύχομαι να προλάβω να κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου
Παράθεση από: maria_pol στις Οκτωβρίου 29, 2009, 11:55:24 amΑσχετο αλλα βιβλία για ECCE? τι προτείνετε σαν coursebook? Θα κάνω σίγουρα ECCE Skills Builder και All Star apo tests + HAU tests αλλά καποιο καλό βιβλίο coursebook και γραμματικής? Για έκθεση επίσης σκεφτόμουν Successful Writing Intermediate αν κ' ειναι πιο πολύ για FCE. Η μαθήτρια θα δωσει το Μαιο...εύχομαι να προλάβω να κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μουΈνα καλό coursebook για ECCE είναι τo Stars and Stripes από Express Publishing. To κακό είναι ότι δεν έχει Companion και πρέπει να ετοιμάζεις εσύ το άγνωστο λεξιλόγιο. Έχει και Skills Builder.
Παράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 29, 2009, 07:07:00 pmΠαράθεση από: maria_pol στις Οκτωβρίου 29, 2009, 11:55:24 amΑσχετο αλλα βιβλία για ECCE? τι προτείνετε σαν coursebook? Θα κάνω σίγουρα ECCE Skills Builder και All Star apo tests + HAU tests αλλά καποιο καλό βιβλίο coursebook και γραμματικής? Για έκθεση επίσης σκεφτόμουν Successful Writing Intermediate αν κ' ειναι πιο πολύ για FCE. Η μαθήτρια θα δωσει το Μαιο...εύχομαι να προλάβω να κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μουΈνα καλό coursebook για ECCE είναι τo Stars and Stripes από Express Publishing. To κακό είναι ότι δεν έχει Companion και πρέπει να ετοιμάζεις εσύ το άγνωστο λεξιλόγιο. Έχει και Skills Builder.Νομιζω εχει companion!! Ναι,έχει!
ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ