0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Αυτές οι φάσεις των αναπληρωτών σε τι ημερομηνίες αντιστοιχούν πάνω κάτω;Πότε δηλαδή είναι η δεύτερη, τρίτη κοκ φάση;Ευχαριστώ
Παράθεση από: nils holgerson στις Ιουνίου 20, 2009, 05:27:37 amΚαλησπέρα.Αυτές οι φάσεις των αναπληρωτών σε τι ημερομηνίες αντιστοιχούν πάνω κάτω;Πότε δηλαδή είναι η δεύτερη, τρίτη κοκ φάση;Ευχαριστώσε κοντινες ημερομηνιες η μια απο την αλλη. δεν ξερω ομως για αυτους με 0 μορια οπως εγω . και ποσους απο εμας θα παρουν.
Παράθεση από: help!!!! στις Ιουνίου 20, 2009, 11:37:38 amΠαράθεση από: nils holgerson στις Ιουνίου 20, 2009, 05:27:37 amΚαλησπέρα.Αυτές οι φάσεις των αναπληρωτών σε τι ημερομηνίες αντιστοιχούν πάνω κάτω;Πότε δηλαδή είναι η δεύτερη, τρίτη κοκ φάση;Ευχαριστώσε κοντινες ημερομηνιες η μια απο την αλλη. δεν ξερω ομως για αυτους με 0 μορια οπως εγω . και ποσους απο εμας θα παρουν. Εσείς με 0 μόρια ανήκετε σε άλλον πίνακα, εκείνον της μηδενικής προϋπηρεσίας.Έχει εξαντληθεί ποτέ ο πίνακας των αναπληρωτών με προϋπηρεσία, ώστε να καλέσει και άλλους με μηδενική προϋπηρεσία;;; Υ.Γ: Τι κλάδος είσαι;
Εσείς με 0 μόρια ανήκετε σε άλλον πίνακα, εκείνον της μηδενικής προϋπηρεσίας.Έχει εξαντληθεί ποτέ ο πίνακας των αναπληρωτών με προϋπηρεσία, ώστε να καλέσει και άλλους με μηδενική προϋπηρεσία;;; Huh HuhΥ.Γ: Τι κλάδος είσαι;
Οι δάσκαλοι με μηδενική προϋπηρεσία δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα, τους καλούν αναπληρωτές. Αν θέλετε όμως να δουλεύετε από 1 Σεπτέμβρη καλό θα ήταν να δηλώσετε όλες τις περιοχές. Ας γίνετε επιλεκτικοί τη δεύτερη χρονιά, που θα έχετε προϋπηρεσία.
Με αυτά που γράφεις, δεν θα μείνεις χωρίς δουλειά. Μην ανησυχείς.
Παράθεση από: kyra_daskala στις Ιουνίου 20, 2009, 04:05:43 pmΜε αυτά που γράφεις, δεν θα μείνεις χωρίς δουλειά. Μην ανησυχείς.Πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω... Δε προλαβα να κανω τα χαρτια μου τωρα ως αναπληρωτρια (Π 70), επειδη η γραμματεια της σχολης δε μας εδινε πιο νωρις απο το τελος της εξεταστικης χαρτι οτι εχουμε τελειωσει και θα τα κανω προφανως οταν ξανα βγει μαλλον Αύγουστο. Είχα σκοπο να δηλωσω μονο τις 30 περιοχες (και πιο συγκεκριμενα νομους απο Μακεδονια, Ηπειρο, θεσσαλια και Ιονιο) και οχι το κουτακι. Υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν φετος; Ή και αν με παρουν θα με παρουν σχεδον στο τελος της σχολικης χρονιας;