*

Αποστολέας Θέμα: αποζημίωση αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 10215 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: αποζημίωση αναπληρωτων
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 23, 2009, 05:45:22 pm »
καλησπερα σε όλους.ειμαι αναπληλωτρια Π60 απο 8/9 εως 21/9 και δεν πηρα αποζημιωση.το χαρτι που μου εδωσαν λεει:απολυεστε αυτοδικαια χωρις αποζημιωση.δεν δικαιούμαι ουτε ταμειο ανεργιας.παλι καλα δηλαδη που παιρναμε και μισθο.

νομιζω πως παιρνεις επιδομα ανεργιας κι ας ειναι ορισμενου χρονου....για ρωτα στον ΟΑΕΔ
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:16:17 »

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 23, 2009, 06:09:03 pm »
σημερα απο το πρωι μεχρι το μεσημερι ημουν στον ρημαδο-οαεδ της περιοχης μου,ρωταω αν δικαιουμαι το επιδομα ανεργιας και ειπαν οτι θα μου απαντησουν υπευθυνα μονο αν εχω καρτα ανεργιας.μετα απο απιστευτες ουρες στα διαφορα γραφεια,εβγαλα την καρτα και μου ειπαν οτι δεν το δικαιουμαι.για μια απλη απαντηση,αφου ειχα τα ενσημα μαζι μου,επρεπε να μπω σε μια διαδικασια που μπορει να σε οδηγησει να χασεις τα λογικα σου.

Αποσυνδεδεμένος sish

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:00:56 am »
ειμαι αναπληρωτρια απο οκτωβρη κ αναλυτικα πηρα: 651 η αποζημιωση, 257 η αδεια κ 799 ο μισθος ιουνιου(δεν πληρωνομαστε όλο τον μηνα)..οποτε γυρω στα 1700 βγαινουν ολα μαζι.. ελπιζω να βοηθησα..
Κανονικα το επιδομα αδειας δεν ειναι περιπου οσο και το δωρο του πασχα;

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:16:55 pm »
καλησπερα σε όλους.ειμαι αναπληλωτρια Π60 απο 8/9 εως 21/9 και δεν πηρα αποζημιωση.το χαρτι που μου εδωσαν λεει:απολυεστε αυτοδικαια χωρις αποζημιωση.δεν δικαιούμαι ουτε ταμειο ανεργιας.παλι καλα δηλαδη που παιρναμε και μισθο.

???
Να ζητήσεις την απόδειξη που μας δίνουν κάθε μήνα (οπωσδήποτε) εκεί θα δεις ολα τα ποσά που πρέπει να πάρεις.
Για ταμείο ανεργίας οπως διαπίστωσες μετά απο πολλή ταλαιπωρία (δεν είσαι η μόνη αναγκάστηκα να πάω 3φορές γιατί κάθε φορά μου ζητούσαν και άλλο χαρτί  :o) έπρεπε να έχουμε και παλαιότερα ένσημα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 12:20:25 pm από runaway »
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:16:17 »

Αποσυνδεδεμένος sedix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Εκπαιδευση ?? ποια εκπαιδευση ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 24, 2009, 04:24:37 pm »

???
Να ζητήσεις την απόδειξη που μας δίνουν κάθε μήνα (οπωσδήποτε) εκεί θα δεις ολα τα ποσά που πρέπει να πάρεις.
Για ταμείο ανεργίας οπως διαπίστωσες μετά απο πολλή ταλαιπωρία (δεν είσαι η μόνη αναγκάστηκα να πάω 3φορές γιατί κάθε φορά μου ζητούσαν και άλλο χαρτί  :o) έπρεπε να έχουμε και παλαιότερα ένσημα.

Runaway μηπως μπορεις να μας πεις αναλυτικα τι χαρτια σου ζητησαν απο τον ΟΑΕΔ για το ταμειο ανεργιας ?

σ'ευχαριστω .

Αποσυνδεδεμένος runaway

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 24, 2009, 07:18:53 pm »
1 Εκκαθαριστικό Εφορίας 2009 (ναι του 2008 δεν τους κανει και αφού φυσικά κανεις δεν έχει του 2009 θέλουν το αντίγραφο που καταθέσαμε φορολογική δήλωση) Για τους μη έχοντες φορολογική δήλωση, λογικά θέλουν ένα εντυπο απο εφορία ότι δεν έχει κατατεθεί.
2 Απόδειξη δεη-οτε ή οτι άλλο
3 Ταυτότητα
4 Καταγγελία σύμβασης (η απόλυση δηλαδή)
5 Ένσημα ότι έχετε και δεν έχετε :o(του τελευταίου τριμήνου επειδή δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα του ΙΚΑ, θα πρέπει να πάτε να τα σφραγίσεται στο ΊΚΑ) η πρωτοβάθμια τα δίνει με την σφραγίδα του εργοδότη
6 Άν έχετε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο οαεδ την απόδειξη πληρωμής (γενικά ότι έχετε καταθέσει στην φορολογική 2009 για χρήματα που έχετε εισπράξει απο οπουδήποτε έχετε εργαστεί.
7. Έντυπο-αίτηση για ταμείο ανεργίας (το παρέχουν αυτοί)
8.
Κάθε Δύση μια Ανάμνηση
Κάθε Ανατολή κι Ελπίδα!

Αποσυνδεδεμένος sedix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Εκπαιδευση ?? ποια εκπαιδευση ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 24, 2009, 07:56:02 pm »
Καταλαβα τι με περιμενει !!  :-\

Σε ευχαριστω πολυ παντως !!  :)

Αποσυνδεδεμένος cormero

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 26, 2009, 12:28:40 pm »
γειά σας παιδιά!
χαίρομαι πολύ που υπάρχει η δυνατότητα έστω να πληροφορηθούμε από εσάς αλλιώς θα χάσουμε το μυαλό μας!και εγώ είμαι αναπληρώτρια φέτος από 8/9.Δικαιούμαι ή όχι επίδομα?έχω ένσημα και από προυγούμενες δουλειές.Έχει να κάνει αυτό?Να κινηθώ για όλες αυτές τις διαδικασίες ή τσάμπα κόπος?γιατί από ότι είδα λένε ότι η απόλυση θεωρείται αυτοδίκαια απότε δεν δικαιούμαι επίδομα!τι βλακεία!! :(

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 26, 2009, 01:07:12 pm »
Αν έχεις ένσημα και από προηγούμενα χρόνια,μάλλον δικαιούσαι την επιδότηση του ΟΑΕΔ. Δεν έχει καμία σημασία αν απολύθηκες ή αν έληξε η συμβασή σου. Αυτό έχει να κάνει με την αποζημίωση απόλυσης.
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος ev_sou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 29, 2009, 12:19:37 am »
1 Εκκαθαριστικό Εφορίας 2009 (ναι του 2008 δεν τους κανει και αφού φυσικά κανεις δεν έχει του 2009 θέλουν το αντίγραφο που καταθέσαμε φορολογική δήλωση) Για τους μη έχοντες φορολογική δήλωση, λογικά θέλουν ένα εντυπο απο εφορία ότι δεν έχει κατατεθεί.
2 Απόδειξη δεη-οτε ή οτι άλλο
3 Ταυτότητα
4 Καταγγελία σύμβασης (η απόλυση δηλαδή)
5 Ένσημα ότι έχετε και δεν έχετε :o(του τελευταίου τριμήνου επειδή δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα του ΙΚΑ, θα πρέπει να πάτε να τα σφραγίσεται στο ΊΚΑ) η πρωτοβάθμια τα δίνει με την σφραγίδα του εργοδότη
6 Άν έχετε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο οαεδ την απόδειξη πληρωμής (γενικά ότι έχετε καταθέσει στην φορολογική 2009 για χρήματα που έχετε εισπράξει απο οπουδήποτε έχετε εργαστεί.
7. Έντυπο-αίτηση για ταμείο ανεργίας (το παρέχουν αυτοί)
8.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144