0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σε όλους.ειμαι αναπληλωτρια Π60 απο 8/9 εως 21/9 και δεν πηρα αποζημιωση.το χαρτι που μου εδωσαν λεει:απολυεστε αυτοδικαια χωρις αποζημιωση.δεν δικαιούμαι ουτε ταμειο ανεργιας.παλι καλα δηλαδη που παιρναμε και μισθο.
ειμαι αναπληρωτρια απο οκτωβρη κ αναλυτικα πηρα: 651 η αποζημιωση, 257 η αδεια κ 799 ο μισθος ιουνιου(δεν πληρωνομαστε όλο τον μηνα)..οποτε γυρω στα 1700 βγαινουν ολα μαζι.. ελπιζω να βοηθησα..
Παράθεση από: bk στις Ιουνίου 23, 2009, 05:18:16 pmκαλησπερα σε όλους.ειμαι αναπληλωτρια Π60 απο 8/9 εως 21/9 και δεν πηρα αποζημιωση.το χαρτι που μου εδωσαν λεει:απολυεστε αυτοδικαια χωρις αποζημιωση.δεν δικαιούμαι ουτε ταμειο ανεργιας.παλι καλα δηλαδη που παιρναμε και μισθο.Να ζητήσεις την απόδειξη που μας δίνουν κάθε μήνα (οπωσδήποτε) εκεί θα δεις ολα τα ποσά που πρέπει να πάρεις.Για ταμείο ανεργίας οπως διαπίστωσες μετά απο πολλή ταλαιπωρία (δεν είσαι η μόνη αναγκάστηκα να πάω 3φορές γιατί κάθε φορά μου ζητούσαν και άλλο χαρτί ) έπρεπε να έχουμε και παλαιότερα ένσημα.
1 Εκκαθαριστικό Εφορίας 2009 (ναι του 2008 δεν τους κανει και αφού φυσικά κανεις δεν έχει του 2009 θέλουν το αντίγραφο που καταθέσαμε φορολογική δήλωση) Για τους μη έχοντες φορολογική δήλωση, λογικά θέλουν ένα εντυπο απο εφορία ότι δεν έχει κατατεθεί.2 Απόδειξη δεη-οτε ή οτι άλλο3 Ταυτότητα4 Καταγγελία σύμβασης (η απόλυση δηλαδή)5 Ένσημα ότι έχετε και δεν έχετε (του τελευταίου τριμήνου επειδή δεν έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα του ΙΚΑ, θα πρέπει να πάτε να τα σφραγίσεται στο ΊΚΑ) η πρωτοβάθμια τα δίνει με την σφραγίδα του εργοδότη6 Άν έχετε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο οαεδ την απόδειξη πληρωμής (γενικά ότι έχετε καταθέσει στην φορολογική 2009 για χρήματα που έχετε εισπράξει απο οπουδήποτε έχετε εργαστεί.7. Έντυπο-αίτηση για ταμείο ανεργίας (το παρέχουν αυτοί)8.