0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης παρατηρω πως ολοι σκεφτονται με βαση καθε φορα το εκαστοτε συμφερον τους
Παράθεση από: ergotelis στις Ιουνίου 20, 2009, 07:37:20 pmΕπισης παρατηρω πως ολοι σκεφτονται με βαση καθε φορα το εκαστοτε συμφερον τους Ε , όχι και όλοι , ευτυχώς ...http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.255
Εγω πιστευω πως αυτο με τους τριτεκνους η τους πολυτεκνους ειναι το μονο σωστοτελικα...Αλλα ειναι τα παραθυρα τα κραυγαλεα...Επισης παρατηρω πως ολοι σκεφτονται με βαση καθε φορα το εκαστοτε συμφερον τους και αυτο δεν ειναι σωστη τακτικη γιατι ετσι παντα ολοι εχουν δικιο(ετσι πιστευουν)Εχουμε καταντησει ζουγκλα και ακομη και αν εχεις αδικο εισαι υποχρεωμενος να λες οτι εχεις δικιο αν θελεις να επιβιωσεις...Μην το ψαχνετε παιδια .Εγω ουτε παντρεμενος ειμαι ουτε παιδια εχω ,για να μην παρεξηγηθω.Μακαρι αυτο με τους τριτεκνους να ηταν το μονο λαθος (που πιστευω πως δεν ειναι,ακομη και αν επροκειτο για διτεκνους) ...αλλου ειναι η μεγαλη σαπιλα..Και κυριως ειναι θεμα αντιληψης..μπορει να εχουμε γεμισει πτυχια στην Ελλαδα και μεταπτυχιακα και διδακτορικα αλλα ειμαστε καφροιΑλλαζουν οι θεσεις μας και οι αποψεις μας συμφωνα με το συμφερον μας .Εδω ειναι ολο το προβλημα .Αλλα λεει ο καθενας γιατι να του δωσω δικιο ..αυτος θα μου δωσει ? ΟΧΙ.Δυστυχως ετσι ειναι και ετσι γινομαστε ερμαια των διαφορων εμπορων ελπιδας και δικαιων η αδικων αιτηματων..πιανομαστε κοροιδα δηλαδη και ΠΑΝΤΑ ειμαστε τελειοι πελατες αυτων ΠΟΥ ΟΛΟΙ
και οι 3τεκνοι με επιτυχια σε εναν τουλαχιστον ασεπ.
(αν και για αυτη ειδικα την περιπτωση θα ελεγα oυτε καν ασεπ,αλλα το αφηνω)
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 08:12:15 pmκαι οι 3τεκνοι με επιτυχια σε εναν τουλαχιστον ασεπ.Άρα, φίλτο ΑΣΕΠ για όλους!Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 08:12:15 pm(αν και για αυτη ειδικα την περιπτωση θα ελεγα oυτε καν ασεπ,αλλα το αφηνω)Εσύ γιατί έδωσες ΑΣΕΠ, Μάρκο;Μην δίνεις, άσε τους 3τεκνους να πάρουν τη θέση σου.Κι αν σου περισσεύουν χρήματα από τη δουλειά σου, άνοιξε κι ένα λογαριασμό να τους ενισχύεις.Τόσα στόματα έχουν να θρέψουν!
δεν παει ετσι και το ξερεις. ουτε ετσι το εννοουσα. θα δινω για να παρω οτι παιρνουν ολοι !!!! οτι δηλ περισσεψει απο οαεδιτες,3τεκνους,πολυτεκνους,24μηνιτες κλπ κλπ.
επειτα δεν ειναι για ενισχυση. δουλευουν οι ανθρωποι δεν ζητιανευουν. και οι 2τεκνοι με υπηρεσια και επιτυχια στον ασεπ γιατι να μη δικαιουνται θεσεις? εδω ο ασεπ εχει καταντησει καταστημα ανοιχτο ολο το 24ωρο.
δηλαδη, δεν μπορουμε να δειρουμε το γαδαρο και δερνουμε το σαμαρι!