0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ωχαδερφισμός είναι το πρόβλημα και η απάθεια που μας χαρακτηρίζει.Πολλές φορές φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό, αλλά το κερνάμε σε άλλους.Σκέψου και πόσοι συνάδελφοι χάνουν την αναπλήρωσή τους από το 20% των 3τέκνων...
Μάρκος: αλλου ειναι το προβλημα ητοι ο γαιδαρος και οχι το σαμαρι: η σωστη πολιτικη στην εκπ/ση.(βλ. Αθανασία(Σούλα λαϊκίστικα,πιασάδικο όνομα στην επαρχία) Μερεντίτη)http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12126.msg172245#msg172245
Δεν σε πιστεύω! Μα οι 24μηνίτες, φίλε μου, έδωσαν ΑΣΕΠ 1,2, μπορεί και 3 φορές!Με τον ΑΣΕΠ πετυχαίνουν το 24μηνο!Ας μπει φίλτρο ΑΣΕΠ σε όλους!Θυμάσαι;Σε άλλο τόπικ έκανες λόγο για 24μηνο + επιτυχία στον τελευταίο ΑΣΕΠ.Τώρα τον ΑΣΕΠ δεν τον θέλεις.Πώς θέλεις να διοριζόμαστε τελικά; Με τον μπάρμπα στην Κορώνη και το μέσον;
και οι 3τεκνοι με επιτυχια σε εναν τουλαχιστον ασεπ.(αν και για αυτη ειδικα την περιπτωση θα ελεγα oυτε καν ασεπ,αλλα το αφηνω)
να δινουν και οι 3τεκνη ασεπ με μια τουλαχιστον επιτυχια. Αυτο ειπα λιγο πιο πανω και πιο πανω το ξαναειπα.
δεν σχολιαστηκε ομως αυτο που ειπα για τις θεσεις !!!! γιατι?( ειναι 2 μηνυματα πιο πανω)
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 08:12:15 pmκαι οι 3τεκνοι με επιτυχια σε εναν τουλαχιστον ασεπ.(αν και για αυτη ειδικα την περιπτωση θα ελεγα oυτε καν ασεπ,αλλα το αφηνω)Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 10:31:25 pmνα δινουν και οι 3τεκνη ασεπ με μια τουλαχιστον επιτυχια. Αυτο ειπα λιγο πιο πανω και πιο πανω το ξαναειπα.Λες και ξελές.Δεν είμαι εγώ αυτή που παραποιεί τα λόγια σου και λέει τέτοιες σοφιστείες, αλλά εσύ ο ίδιος αυτοαναιρείσαι!
Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 08:12:15 pmκαι οι 3τεκνοι με επιτυχια σε εναν τουλαχιστον ασεπ.(αν και για αυτη ειδικα την περιπτωση θα ελεγα oυτε καν ασεπ,αλλα το αφηνω)Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 10:31:25 pmνα δινουν και οι 3τεκνη ασεπ με μια τουλαχιστον επιτυχια. Αυτο ειπα λιγο πιο πανω και πιο πανω το ξαναειπα.Δεν αναιρεί η παρένθεσή σου στην α' παράθεση την άποψή σου στη β' παράθεση;Αχ, φίλε μου!...
εδω ειναι ισως το μεγαλυετερο προβλημα το οποιο φερνει σε ηλιθιες αντιπαραθεσεις συναδελφους
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 20, 2009, 10:51:10 pmΠαράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 08:12:15 pmκαι οι 3τεκνοι με επιτυχια σε εναν τουλαχιστον ασεπ.(αν και για αυτη ειδικα την περιπτωση θα ελεγα oυτε καν ασεπ,αλλα το αφηνω)Παράθεση από: Μarkos στις Ιουνίου 20, 2009, 10:31:25 pmνα δινουν και οι 3τεκνη ασεπ με μια τουλαχιστον επιτυχια. Αυτο ειπα λιγο πιο πανω και πιο πανω το ξαναειπα.Δεν αναιρεί η παρένθεσή σου στην α' παράθεση την άποψή σου στη β' παράθεση;Αχ, φίλε μου!... αυτο το "αφηνω" δεν την αναιρει φιλτατη.