0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιος ειναι αυτος ο μερεντιτης ?
Ολοι εμεις με τα δύο παιδια και με τοσα χρόνια στα φρονιστήρια η όπου αλλόυ δεν πρέπει να μοριοδοτηθούμε;
καλησπέρα!Δε λέω ότι έχεις άδικο αν όντως προωθεί μια κατηγορία εκπαιδευτικών κάτι τέτοιο , όμως στο θέμα των παιδιών θα με βρεις λίγο αντίθετη.Κι εγώ σε νησί είμαι φέτος αλλά εγγυος κι ο άντρας μου στην Αθήνα.Να σου πω και την αλήθεια μου , δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα!Προτιμώ που επιτέλους θα κάνω παιδί και ας αισθανόμουν λίγο άβολα και άσχημα που ήμουν μόνη μου στη διαδρομή.Πάντως στο βασικό θέμα θα συμφωνήσω μαζί σου.Αν πρόκειται να ισχύσει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να δημιουργηθούν και οι αντίστοιχες προύποθέσεις.Α , επίσης πιστεύω ότι κανείς δεν κάνει παιδιά να δεν έχει βρει τον τρόπο να τα μεγαλώσει
Ναι ναι έχουν δίκιο οι τρίτεκνοι... Και το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι να μονιμοποιούνται και οι ανύπαντρες μητέρες. Γιατί μη μου πείτε ότι αυτές δυσκολεύονται λιγότερο. Έτσι όπως πάμε η εκπαίδευση θα μετατραπεί σε έναν θεσμό για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και το εκπαιδευτικό έργο θα περάσει σε δεύτερη μοίρα... Σε καλό δρόμο είμαστε!!