*

Αποστολέας Θέμα: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!  (Αναγνώστηκε 36973 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
Απ: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 22, 2009, 12:45:00 am »
Καλά θα μου πεις ποιός;;; Θα στείλω email (κι ένα ιδιαιτέρως στον Μπόλαρη). Ωραία,τί θα ζητήσουμε;
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 22, 2009, 01:26:19 am »
Ε, τι τι να ζητήσουμε; Ο μισθός των εκπαιδευτικών να αυξηθει ωστε να καλυπτει τις αναγκες τριών παιδιών. Γιατί να κάνω 3 παιδια για να διοριστώ και μετά να ψαχνω και δευτερη δουλεια, δε λέει.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 22, 2009, 01:34:36 am »
 ;D
να ζητήσουμε από κοινού και την κατάργηση του 20% ;

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 22, 2009, 01:52:44 am »
Ε, τι τι να ζητήσουμε; Ο μισθός των εκπαιδευτικών να αυξηθει ωστε να καλυπτει τις αναγκες τριών παιδιών. Γιατί να κάνω 3 παιδια για να διοριστώ και μετά να ψαχνω και δευτερη δουλεια, δε λέει.

εδω συμφωνω,αυναδελφοι!πως θα τα βγαλουμε περα,σημερα εσεις αυριο εμεις?και μην ξεχναμε οτι το επαγγελμα του εκπαιδευτικου ειναι απο τα πιο χαμηλομισθα του δημοσιου τομεα,δεδομενου μαλιστα οτι οι δασκαλοι-καθηγητες ειναι αποφοιτοι πανεπιστημιου...
αλλα τοσα χρονια "καταπινε-καταπινε" την καθε νομοθεσια,φτασαμε να λεμε και ευχαριστω που ειμαστε 18 μηνοι και διαφορα τετοια κουλα >:(
μετα αναρωτιομαστε για την υπογεννητικοτητα...τι παιδια?οποιος δεν εχει να φαει(και δη ο δασκαλος που γνωριζει εκ των εσω για τη σωστη ανατροφη του παιδιου),δεν προκειται να δεχτει να φερει παιδια στον κοσμο που θα επιβιωνουν σε ενα τετοιο περιβαλλον μειονεξιας...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:00:00 am »
Και ο χειρότερος εφιάλτης ειναι σε ποιο σχολείο θα τα στείλουμε αυτά τα παιδια! Υποχρεωτικά από τα 4 και υποχρεωτικά όλη μέρα! Άσχετο, αλλά δεν ειναι δυνατόν όλο το κίνητρο για απόκτηση παιδιών να εξαντλείται στο αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:04:33 am »
Και ο χειρότερος εφιάλτης ειναι σε ποιο σχολείο θα τα στείλουμε αυτά τα παιδια! Υποχρεωτικά από τα 4 και υποχρεωτικά όλη μέρα! Άσχετο, αλλά δεν ειναι δυνατόν όλο το κίνητρο για απόκτηση παιδιών να εξαντλείται στο αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία.

ακριβως επειδη ειναι αυτονοητο και "ρεει" καθημερινα σε αμφιβολη βαση,σκεφτομαστε να κανουμε παιδια.ελεος δηλαδη,το πιο ομορφο πραγμα στον κοσμο το ταξινομουμε στο "τι μπορω να κανω εχοντας χρηματα".
ομορφες οι αποψεις μας,αλλα διχως πραξη...
στην πραξη συναδελφοι...!!!οχι αλλο σκυψιμο του κεφαλιου..πρεπει να διεκδικησουμε τα βασικα πλεον,αλλα αφου ειναι ετσι,ας το κανουμε!ας φωναξουμε πως δε το θελουμε αυτο!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:10:52 am »
δασκαλίτσα ( δασκάλα έτσι; ) έχεις χρόνια εσύ μπροστά σου, εξάλλου θα είσαι μικρούλα μη μου αγχώνεσαι ακόμα! Εμείς είμαστε σε άσχημη μοίρα και οι τρίτεκνοι με τα μεγάλα τζιπ τους το χαβά τους. Δεν τους νοιάζει καθόλου αν μας παίρνουν τις θέσεις αναπλήρωσης. Στις επιστολές τους ζητούν τον μόνιμο διορισμό τους σε 18 μήνες χωρίς ασεπ με πρόσχημα ότι αποτελούν το 20% του δυναμικού των αναπληρωτών!!! λες και τους υποχρέωσε κανείς να πάνε αναπλήρωση. Αυτοί απαίτησαν την αναπλήρωση και ύστερα ζητούν τα ρέστα!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:21:46 am »
δυνάμει δασκάλα και 20 χρονων.κοιτα,εγώ πιστεύω πως όλοι έχουμε δικαίωμα στην εργασία,ανεξάρτητα από το αν είμαστε τρίτεκνοι,ατεκνοι,ανύπαντροι ή οτιδήποτε άλλο.
τίθεται βέβαια και το θέμα της αξιοκρατίας...
μα πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξουμε το ζήτημα χωρίς απόλυτη και καθαρή λογική.σίγουρα οι 3τεκνοι έχουν μεγαλύτερες αναγκες και δεν εχουν όλοι τζιπ(οπως ειπες),αλλα εχουν 3 παιδια και σίγουρα περισσότερα έξοδα και περισσότερες σκοτούρες.
αλλά θα επιμείνω στην αρχική μου παραδοχή:ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΙ!!!
αληθεια,τα 18μηνα,τους αναπληρωτες και ολα αυτα γιατι τα εχουν βαλει??και μη μου πειτε επειδη δε μπορουν να "απορροφηθουν"..πολιτικά παιχνίδια-και μαλιστα πασιφανη-παιζονται εδω...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:33:54 am »
και επίσης,αγαπητέ Αποστόλη,το οτι δεν ειμαι ακόμα ενεργή στο λειτούργημα,δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να άγχωμαι..κατάλαβα πως το έθεσες,ήταν πολύ ευγενικό,αλλά και εγώ ανησυχώ για τους συναδέλφους μου..κατανοώ τους ανθρώπους που δεν έχουν δουλεια και μαλιστα τους απόφοιτους τμηματων που προετοιμαζονται για εργασια στην εκπαιδευση...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 22, 2009, 02:52:13 am »
Είσαι πολύ μικρή ούτε το πτυχίο σου δε θα έχεις πάρει ακόμα. Φυσιολογικό είναι να λες εργασία για όλους, όμως οι κενές θέσεις στην δευτερ. δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις δικές σας. Συν τοις άλλοις είμαστε και πολλοί στους πίνακες που περιμένουμε χρόνια δίνοντας και ξανα δίνοντας ασεπ μέχρι να μας πάρουν αναπληρωτές. Τα 18μηνα,αναπληρωτές κ.α. τα έχουν βάλει γιατί υπάρχει το 40%χωρίς ασεπ και γενικά υπάρχουν πολλές οδοί για να διοριστείς. Σε μερικές από αυτές κάνουν και 'παράνομες' προσπεράσεις.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:00:55 am »
καταλαβαινω απόλυτα,ειναι πολύ λυπηρό να έχεις κάνει όνειρα και να σου τα "φοβίζουν"...
δε το λεω μόνο ιδεολογικά,το πιστευω ότι πρέπει να έχουμε όλοι δουλεια,το δικαιούμαστε.
αλλά δε συμφωνείς ότι εμείς τους δίνουμε το "προσάναμα για τη φωτια"?καλά κάνουμε και αντιδρούμε τώρα και σε αυτό,τα δικαιώματα είναι για όλους!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:08:11 am »
To "προσάναμα για τη φωτιά" το δίνουν οι συνδικαλιστές, εμείς θέλοντας και μη, ακολουθούμε τις εκάστοτε ρύθμισεις που κάποιους ευνούν και κάποιους χαντακώνουν, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να διορίζονται μέχρι και 10 χρόνια αργότερα.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:14:04 am »
κάποιος ανάβει τη φωτιά και κάποιοι συναινούν όμως...και μάλιστα γουστάρουν την όλη κατάσταση,διότι δε φαίνεται να κάνουν βήματα να την αλλάξουν.τι θα πει "αποφάσισαν οι συνδικαλιστες"?τι θα πει "θέλοντας και μη"?στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχουν αυτά.και δε μιλάω εκ του ασφαλούς,εχει τύχει να παρθούν αποφάσεις στο πανεπιστήμιο π.χ και να αντιδράσω άσχημα.δεν υπάρχει συσπείρωση,μόνο αδράνεια,γι'αυτό δεν αλλάζει το πράγμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 03:39:38 am από δασκαλίτσα »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 22, 2009, 03:26:43 am »
Ναι έτσι είναι, συναινούν με την αδράνεια και τη σιωπή τους.( Να πω ακόμα αυτό και πάω για νάνι γιατί εσύ είσαι μικρή κ αντέχεις στα ξενύχτια). π.χ. αυτοί που δεν έχουν περάσει σε ασεπ, το σκέφτονται να μας ακολουθήσουν, σε μια αγωγή που θα κάνουμε, γιατί περιμένουν κ ελπίζουν να βοηθηθούν από το μέσο τους το σεπτέμβριο. Αυτοί μας κάνουν ζημιά.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144