0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλη μου green ice, σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες προηγουνται οι εχοντες τα κοινωνικα κριτηρια. εμενα δε με ενοχλει να διοριστει ο 3τεκνος με ασεπ και 18 μηνες υπηρεσια. τουλαχιστον εχει καταφερει περισσοτερα απο τον 24μηνιτη χωρις παιδια και εχει κουραστει περισσοτερο. αλλα εκεινο που με ενοχλει ειναι οτι για τους 24μηνιτες το καταπιαμε αμασητο επειδη και καλα πετυχαν 1 φορα στον ασεπ (δε λεω οτι ειναι ευκολο πραγμα,αλλα για τον 3τεκνο επισης το ιδιο πραγμα γινεται δυσκολοτερο)και τωρα μας φταινε οι 3τεκνοι! τελος. αφου ετσι ειναι τα πραγματα ανακαζομαι να δεχτω και τους 3τεκνους και τους οαεδιτες κλπ κλπ. εμεις λεμε (που λεει και η φιλη μου η Αλεκαρα) ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΣΕΠ και βασει της σειρας επιτυχιας. οχι στο Μααστριχ, οχι στη συμφωνια της Μπολονιας για την εκπ/ση. οχι ψηφο στα μεγαλα κομματα.τιμωρειστε τους, φοβιστε τους.οχι στην αντιλαικη πολιτικη της πλουτοκρατιας
Να ρωτήσω κάτι; οι τρίτεκνοι δεν προηγούνται σε όλους τους πίνακες επειτα από τους πολύτεκνους; Αν ισχύσει το νομοσχέδιο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα διορίζονται μόνο τρίτεκνοι;
Είναι διαφορετικό να κάθεσαι στη βροχή για 1 ώρα από το να κάθεσαι για 1 μέρα.
Αν δεν τους βάλουν σε ξεχωριστό πίνακα διορισμών με ποσοστό π.χ 20% επ'αυτού όντως θα διορίζονται μόνο τρίτεκνοι. Επειδή δεν πρόκειται να είναι εξτρά διορισμοί θα πέσει κόψιμο πιστώσεων στο 24μηνο και πάει λέγοντας...Μάρκο εξήγησέ μου το κόλλημα σου με το 24μηνο δεν έχω καταλάβει γιατί εναντιώνεσαι
Θεωρώ ότι πιο τίμιο είναι όταν αυτό το κράτος αποφασίζει να ασκήσει κοινωνική πολιτική να μην αποβαίνει εις βάρος άλλων ομάδων. Δεν έχει δίκιο αυτός που πήγε Θράκη από Κρήτη που φωνάζει να μη θιγεί; Δεν έχει δίκιο αυτός που του χρόνου δεν θα διοριστεί επειδή εμφιλοχώρησαν χωρίς κανένα αντίμετρο οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ; Το σύστημα δημιουργεί κακώς κέιμενα και τα θύματα είμαστε ΟΛΟΙ εμείς. Τι κάνουμε όμως; αυτό έχει σημασία. ΤΙΠΟΤΑ καθόμαστε και τρώμε σφαλιάρες
Είναι σχετικό αυτό που λες γι'αυτό θα σου κάνω την εξής ερώτηση να μου απαντήσεις. Ποιός είναι σε δυσχερέστερη θέση ενας 3τεκνος 24μηνίτης αναπληρωτής επί τριετίας ; ή ένας ωρομίσθιος 24μηνίτης 8ετίας;