*

Αποστολέας Θέμα: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!  (Αναγνώστηκε 37002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!
« Απάντηση #182 στις: Ιουνίου 23, 2009, 09:12:10 pm »
να ρωτησω και γω κατι: αν δεν ηταν οι πολυτεκνοι να δω που θα βρειτε να διδαξετε....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιουνίου 23, 2009, 09:23:30 pm »
Από τη στιγμή που καταργήθηκε η επετηρίδα, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο..Δημιουργήθηκαν πολλές άλλες "επετηρίδες" και εξαιτίας αυτών όσοι δεν έχουν προυπηρεσία δεν θα διοριστούν ποτέ..Τα βάλατε με τους 3τεκνους..Κι εγώ έχω σκεφτεί, ότι αν είχα 3 παιδιά θα μου αρκούσε απλά μία επιτυχία στον ασέπ..Δεν έχω όμως το κουράγιο και τις αντοχές να κάνω 3 παιδιά..Το πιό πιθανό είναι να κάνω 1. Άν είχα ήδη 2 παιδιά και είχα αντοχές για τρίτο, θα το έκανα..Θα το έκανα γιατί το 3ο παιδί θα με έκανε ευτυχισμένη και μέσω αυτού, θα ασκούσα το αντικείμενο που έχω σπουδάσει και θα παρείχα στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου, μία καλύτερη ποιότητα ζωής! Είναι έγκλημα αυτό? Το ίδιο κουράζεται ένας 24μηνίτης με 1 επιτυχία στον ασέπ, χωρίς παιδιά, από έναν 3τεκνο με μία επιτυχία στον ασέπ? Έχετε σκεφτεί πώς είναι να διαβάζεις με 3 μικρά παιδιά στο σπίτι? Μπείτε λίγο και στη θέση του άλλου..Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του! Τουλάχιστον, παραδεχτείτε το! (όπως πολύ σωστά μιλάει ο Μάρκος..). Η μητέρα του ιδιωτικού τομέα δεν καθεται σπίτι της 2 χρόνια και ο μισθός της κάθε μήνα να τρέχει..Δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι αυτό είναι άδικο..Όταν είναι δικά μας προνόμια, είναι καλά! Όταν είναι των άλλων γκρινιάζουμε! Δεν μπορώ τους "δήθεν", όπως έχω βάλει και στην υπογραφή μου..Είμαι σίγουρη, ότι αν κάνετε 3 παιδιά, ξαφνικά θα τα ξεχάσετε όλα και θα βρεθείτε στο άλλο στρατόπεδο!
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος Πατρινος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:09:22 pm »
ετσι ειναι........ωστοσο το Συνταγμα και οι νομοι απαιτουν να διοριζονται στο δημοσιο οι καλυτεροι και οχι οι πιο καρπεροι...........πιστευω οτι οικογενεια κανεις οταν εχεις να την ζησεις............προσφατα διαβαζα για εναν Αμερικανο που εχει κανει 14 παιδια και εχει μηνιαιες αποδοχες 586$ απο το ταμειο ανεργιας...........και δεν εχει πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης(ουτε καν σε ιδρυμα παραγωγης πτυχιων).....
μηπως να διορισουμε και αυτον τον κυριο η δεν πιανει επειδη ειναι ξενος;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:28:53 pm »
Από τη στιγμή που καταργήθηκε η επετηρίδα, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο..Δημιουργήθηκαν πολλές άλλες "επετηρίδες" και εξαιτίας αυτών όσοι δεν έχουν προυπηρεσία δεν θα διοριστούν ποτέ..Τα βάλατε με τους 3τεκνους..Κι εγώ έχω σκεφτεί, ότι αν είχα 3 παιδιά θα μου αρκούσε απλά μία επιτυχία στον ασέπ..Δεν έχω όμως το κουράγιο και τις αντοχές να κάνω 3 παιδιά..Το πιό πιθανό είναι να κάνω 1. Άν είχα ήδη 2 παιδιά και είχα αντοχές για τρίτο, θα το έκανα..Θα το έκανα γιατί το 3ο παιδί θα με έκανε ευτυχισμένη και μέσω αυτού, θα ασκούσα το αντικείμενο που έχω σπουδάσει και θα παρείχα στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου, μία καλύτερη ποιότητα ζωής! Είναι έγκλημα αυτό? Το ίδιο κουράζεται ένας 24μηνίτης με 1 επιτυχία στον ασέπ, χωρίς παιδιά, από έναν 3τεκνο με μία επιτυχία στον ασέπ? Έχετε σκεφτεί πώς είναι να διαβάζεις με 3 μικρά παιδιά στο σπίτι? Μπείτε λίγο και στη θέση του άλλου..Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του! Τουλάχιστον, παραδεχτείτε το! (όπως πολύ σωστά μιλάει ο Μάρκος..). Η μητέρα του ιδιωτικού τομέα δεν καθεται σπίτι της 2 χρόνια και ο μισθός της κάθε μήνα να τρέχει..Δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι αυτό είναι άδικο..Όταν είναι δικά μας προνόμια, είναι καλά! Όταν είναι των άλλων γκρινιάζουμε! Δεν μπορώ τους "δήθεν", όπως έχω βάλει και στην υπογραφή μου..Είμαι σίγουρη, ότι αν κάνετε 3 παιδιά, ξαφνικά θα τα ξεχάσετε όλα και θα βρεθείτε στο άλλο στρατόπεδο!
Ν.Π., συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Όπως και με τον Μάρκο.
Και μην τους τσουβαλιάζουμε όλους, βρε παιδιά! Υπάρχουν σε όλες τις μερίδες της πίτας, στις οποίες μας έχουν κατακερματίσει, για να τρωγόμαστε μεταξύ μας, και περισσότερο και λιγότερο ικανοί, και περισσότερο και λιγότερο τυχεροί... Όλα σχετικά είναι! Ωστόσο, για να συμβιβάσω κάπως τα πράγματα και να είναι πιο δίκαιο για όλους, ίσως τελικά το καλύτερο είναι να μπαίνει φίλτρο ΑΣΕΠ (μία επιτυχία ως προϋπόθεση διορισμού), όχι όμως μόνο για τους τρίτεκνους αλλά για όλους, και για τους πολύτεκνους, και για το 40%, ΟΑΕΔίτες, ιδιωτικών σχολείων κλπ.
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:38:38 pm »
αν δεν ηταν οι μεταναστες Μαρκο,δεν θα ειχαμε παιδια στις ταξεις. η παραμυθα με τους τριτεκνους,οαεδιτες,ιδιωτικους κτλ πρεπει να σταματησει.πολλοι δεν εχουν παιδια,και αναγκαζονται λογω συνθηκων να δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ.αυτοι,πως διαβαζουν;υπηρξα κι εγω μια απο αυτους και πολλοι απο δω μεσα φανταζομαι

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:42:22 pm »
Αφήστε τους 3τεκνους να διοριστούν! Κρίμα είναι!Οι υπόλοιποι, όμως, μην κάνετε τον κόπο να πάτε να δώσετε ΑΣΕΠ!
Μοιράστε απλόχερα το διορισμό σας!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 12:44:15 pm από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:48:55 pm »
Προτιμώ να διοριστούν οι 3τεκνοι με μία επιτυχία ασέπ, παρά οι 24μηνίτες με μία επιτυχία και με όλη την έπαρση που τους διακρίνει.. ::)
Κρίμα για τα παιδιά, που έχουν τέτοια παραδείγματα..
Δεν ξανασχολιάζω.. :-X
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:18:10 pm »
αν δεν ηταν οι μεταναστες Μαρκο,δεν θα ειχαμε παιδια στις ταξεις. η παραμυθα με τους τριτεκνους,οαεδιτες,ιδιωτικους κτλ πρεπει να σταματησει.πολλοι δεν εχουν παιδια,και αναγκαζονται λογω συνθηκων να δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ.αυτοι,πως διαβαζουν;υπηρξα κι εγω μια απο αυτους και πολλοι απο δω μεσα φανταζομαι

Ένας τρόπος για όλους!Η τεκνοποίηση είναι επιλογη.Το να είσαι καταδικασμένος στο πάρεργο δεν είναι.Προβλήματα έχουμε όλοι.Και αυτός που έχει  2 παιδια,και αυτος που έχει άρρωστο παιδί ή γονείς και αυτος που έχει ερωτική απογοήτευση και αυτός που πρέπει να δουλεψει 18 ωρες για να συντηρήσει απλά τον εαυτό του και μπλα μπλα...Εχει επικρατήσει η εντυπωση σε μερικούς πως υπαρχουν 2 κατηγορίες υποψηφίων:οι υποψήφιοι γονείς και οι υποψήφιοι παιδιά.Οι δευτεροι είναι 23 ετών,έχουν όλο το χρόνο δικό τους και ο μπαμπάς πλήρωνει για τα κέφια τους και τα φροντιστήρια τους.Δεν είναι έτσι παιδια.Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες υποψηφίων.Ίσες ευκαιρίες σε όλους.Υπαρχουν πολλοι άλλοι τρόποι για να ασκήσει το κράτος κοινωνική πολιτική και ευτυχως υπάρχουν και τρίτεκνοι που δεν ξεγελιούνται από αυτό!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:33:30 pm »
Προτιμώ να διοριστούν οι 3τεκνοι με μία επιτυχία ασέπ, παρά οι 24μηνίτες με μία επιτυχία και με όλη την έπαρση που τους διακρίνει.. ::)
Κρίμα για τα παιδιά, που έχουν τέτοια παραδείγματα..
Δεν ξανασχολιάζω.. :-X

Χαχαχα!  8)
Κρίμα που έφυγα αναπληρώτρια με τον 2ο ΑΣΕΠ μου και περιμένω τον 3ο;
Έπαρση γιατί δεν χαρίζω το διορισμό μου σε κάποιους;
Κρίμα που θέλω κι εγώ να κάνω παιδιά, αλλά με τη βοήθεια του Θεού έφυγα στο Αιγαίο και κάνω ό,τι λατρεύω;

Χαχαχα!  8)
Με την αξία μου είμαι εδώ που είμαι!
Ούτε με τα παιδιά μου ούτε με τον μπάρμπα στην Κορώνη:)

Υ.Γ: Ας επαναλάβω: μπράβο, N.Π., που είσαι μεγαλόψυχη.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:36:56 pm »

Ένας τρόπος για όλους!Η τεκνοποίηση είναι επιλογη.Το να είσαι καταδικασμένος στο πάρεργο δεν είναι.Προβλήματα έχουμε όλοι.Και αυτός που έχει  2 παιδια,και αυτος που έχει άρρωστο παιδί ή γονείς και αυτος που έχει ερωτική απογοήτευση και αυτός που πρέπει να δουλεψει 18 ωρες για να συντηρήσει απλά τον εαυτό του και μπλα μπλα...Εχει επικρατήσει η εντυπωση σε μερικούς πως υπαρχουν 2 κατηγορίες υποψηφίων:οι υποψήφιοι γονείς και οι υποψήφιοι παιδιά.Οι δευτεροι είναι 23 ετών,έχουν όλο το χρόνο δικό τους και ο μπαμπάς πλήρωνει για τα κέφια τους και τα φροντιστήρια τους.Δεν είναι έτσι παιδια.Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες υποψηφίων.Ίσες ευκαιρίες σε όλους.Υπαρχουν πολλοι άλλοι τρόποι για να ασκήσει το κράτος κοινωνική πολιτική και ευτυχως υπάρχουν και τρίτεκνοι που δεν ξεγελιούνται από αυτό!

πολύ σωστα!

βρε συνάδελφοι,χαλαρώστε λίγο,όλοι οι καλοί χωράνε! ;D μην τρελένεστε μεταξύ σας,φαινεται κάπως...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:38:49 pm »
όλοι οι καλοί χωράνε! ;D

... με την αξία τους, όμως!
Αλλιώς, να υπολογίζουμε και την εξωτερική εμφάνιση και 1002 άλλα...  :P

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:44:16 pm »
χαχα,να διοριζόμαστε με την ομορφιά??λωλό!
σωπάστε βρε,τα ξαναείπαμε και τα ξαναείπαμε.
εμείς μπορούμε να τα φτιάξουμε και να τα χαλάσουμε όλα.δε χρειάζεται να κατηγορούμε τους συναδέλφους μας..άλλοι πρέπει να τα ακούσουν.(παρεπιπτόντως,είναι τεράστια τύχη να είσαι διορισμένος-νη σε σχολείο του Αιγαίου,είναι και εμένα το όνειρό μου!)

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:50:30 pm »
όλοι οι καλοί χωράνε! ;D

... με την αξία τους, όμως!
Αλλιώς, να υπολογίζουμε και την εξωτερική εμφάνιση και 1002 άλλα...  :P

Χωράνε;Πού χωράνε; :oΑμ δε χωράμε!Άμα χωρούσαμε άλλα θα λέγαμε!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:53:48 pm »
ε ρε παιδιά,και γι'αυτο φταίνε οι συνάδελφοι ή αυτοι που πάτε και ψηφίζετε???και συγχωρήστε με για τον τρόπο,αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε για τις λέξεις όταν έχουμε αποφασίσει για τα πράγματα.
μας φταίξαν οι 3τεκνοι και όποιος άλλος ζητά-ίσως κάτι παράλογο-.σας παράκαλω,λίγη ωριμότητα.τα θέλουμε και τα λουζόμαστε....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)