*

Αποστολέας Θέμα: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!  (Αναγνώστηκε 36872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Νομοσχέδιο υπερ 3τέκνων: να διορίζονται με 18μηνο και μόνο!!!
« Απάντηση #196 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:04:52 pm »
ναι,γιατι να μην υπολογιζουμε και την εξωτερικη εμφανιση;εγω δεν ΚΟΠΙΑΣΑ με τα γυμναστηρια,τα σεσουαρ.Να μου τραβανε τα μαλλια οι κομμωτριες στους λουτηρες;γιατι ρε παιδια;ειναι πιο ωραιοι οι τριτεκνοι απο εμενα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:06:11 pm »
Καλή μου δασκαλίτσα,τί εκλογίκευση ήταν αυτή που έκανες;Κανείς δεν τα βάζει με τους ανθρώπους αλλά με το άδικο σύστημα και με αυτούς που το υπερασπίζονται επειδή έχουν προσωρινό όφελος.Δηλαδή τί προτείνεις;Μιας και το σύστημα εξελίσσεται έτσι,να το βουλώσουμε επειδή ο λαός μας διάλεξε αυτούς που τον κυβερνούν;Ισοπεδωτικό!Δεν θυμάμαι να λειτουργεί έτσι η δημοκρατία.Εκτός και αν δεν καταλαβαίνω τι λες..

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:25:50 pm »
εγώ από όταν γράφτηκα σε τούτο το φόρουμ,βλέπω συνέχεια κατηγορίες προς του 3τεκνους.ελάχιστοι είπαν ότι φταίει το πολιτικό σύστημα(όπως λες και εσύ τώρα!).σε καμιά περίπτωση δεν είμαι μηδενίστρια,ο αγώνας πρέπει να δίνεται από όλους μας.εγω ξέρω όμως αυτό που βλέπω.ρωτώ λοιπόν,κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί:αφού συμφωνήσαμε ότι φταίει το συστημα,γιατι δε το μαυρίζετε?

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιουνίου 24, 2009, 02:27:01 pm »
ναι,γιατι να μην υπολογιζουμε και την εξωτερικη εμφανιση;εγω δεν ΚΟΠΙΑΣΑ με τα γυμναστηρια,τα σεσουαρ.Να μου τραβανε τα μαλλια οι κομμωτριες στους λουτηρες;γιατι ρε παιδια;ειναι πιο ωραιοι οι τριτεκνοι απο εμενα;

χαχα.θεεεεεά!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mentoras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Ιουνίου 24, 2009, 08:38:12 pm »
Τελικα πέρασε αυτή η ρύθμιση, ή θα περάσει; Αν υπάρξουν εξελιξεις, ποτε αναμενονται;
Θα το περασουν σε κανενα θερινο τμήμα της βουλης οπως συνηθιζεται;

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιουνίου 24, 2009, 08:58:46 pm »
Τελικα πέρασε αυτή η ρύθμιση, ή θα περάσει; Αν υπάρξουν εξελιξεις, ποτε αναμενονται;
Θα το περασουν σε κανενα θερινο τμήμα της βουλης οπως συνηθιζεται;

Eγκυρότατες πηγές και διασταυρωμένες αναφέρουν ότι προτίθεται να ψηφιστεί στο θερινό τμήμα της
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιουνίου 24, 2009, 09:06:26 pm »
bikini, ετσι ειναι οπως τα λες, το ακουσα και γω.
αμαν πια και αυτη η βουλη! ολο το χρονο καθεται και τα σοβαρα θεματα τα ψηφιζει στο θερινο τμημα! γιατι αραγε?!!!!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιουνίου 26, 2009, 05:59:00 pm »
συναδελφοι, πόσο σίγουροι είμαστε για αυτές τις έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές που έχουμε;  δεν θέλω να θίξω κανέναν αλλά μήπως υπερβάλλουμε; και τελικά αν όντως ψηφιστεί η ρύθμιση θα έχει ισχύ από το Σεπτέμβρη του '09 ή όχι;  θεωρώ πάντως ότι στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής το υπουργείο μπορεί να πάρει την απόφαση αυτή, αφού το πολιτικό κόστος θα είναι μικρότερο από τη ρύθμιση των ΟΑΕΔΙΤΩΝ αλλά και οι τρίτεκνοι με 18μηνο και ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ (Mην ξεχνάμε και τη ρύθμιση του 24μηνου όπου πολλοί θα απορροφηθούν εκεί) τελικα ΠΡΟΛΑ

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:06:39 pm »
γιατι ρε παιδια να θελουν να διοριζονται οι τριτεκνοι με 18μηνο; γιατι δεν διεκδικουμε κι εμεις το 18μηνο που εχουμε φαει τον ασεπ με το κουταλι,και οπως εγραψα και σε συναφες τοπικ,οι περισσοτεροι με 100%διορισμων απο ασεπ,αν ισχυε αυτο δηλαδη οπως απο την αρχη του διαγωνισμου ειχε αναγγελθει οτι θα φτασει σταδιακα το 100%το ποσοστο,θα ειχαμε διοριστει ηδη απο δυο φορες ο καθενας.δεν το καταλαβα.πιο μαγκες ειναι αυτοι;

Αποσυνδεδεμένος possessed

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:12:03 pm »
συναδελφοι, πόσο σίγουροι είμαστε για αυτές τις έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές που έχουμε;  δεν θέλω να θίξω κανέναν αλλά μήπως υπερβάλλουμε; και τελικά αν όντως ψηφιστεί η ρύθμιση θα έχει ισχύ από το Σεπτέμβρη του '09 ή όχι;  θεωρώ πάντως ότι στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής το υπουργείο μπορεί να πάρει την απόφαση αυτή, αφού το πολιτικό κόστος θα είναι μικρότερο από τη ρύθμιση των ΟΑΕΔΙΤΩΝ αλλά και οι τρίτεκνοι με 18μηνο και ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ (Mην ξεχνάμε και τη ρύθμιση του 24μηνου όπου πολλοί θα απορροφηθούν εκεί) τελικα ΠΡΟΛΑ

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:21:47 pm »
Πιστεύω ότι αν πρόκειται να εφαρμόσουν το 18 μηνο των τρίτεκνων, θα γίνει από φέτος γιατί οι πρώτοι 18 μηνοι τρίτεκνοι είναι αυτοί που ζητούν το μόνιμο διορισμό των τρίτεκνωκ από 18 μηνο. Δεν έχει νόημα για του χρόνου που θα έχουν γίνει 27 μηνοι τρίτεκνοι.
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιουνίου 26, 2009, 06:54:27 pm »
Έλεος πια! Δεν έχω τίποτα με τους τρίτεκνους (το αντίθετο, σέβομαι απόλυτα τη μητρότητα και πατρότητα γιατί έχω κι εγώ δύο παιδιά). Δεν μπορεί όμως να συνεχιστεί η αδικία εναντίον όλων αυτών που δίνουν ΑΣΕΠ και αγωνίζονται χρόνια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να πετύχουν μια θέση στην εκπαίδευση. Κατά τα άλλα μας έφταιγε η επετηρίδα ενώ τώρα τρώμε τις σάρκες μας, όπως έχουν αναφέρει κι άλλοι συνάδελφοι, μέσα από άλλου τύπου "επετηρίδες". Ξέρω τι είναι να διαβάζεις και να έχεις παιδιά στο σπίτι (εγώ είχα δύο). Δεν έχει σημασία όμως ο αριθμός ούτε τα παιδιά αυτά καθ'αυτά αλλά η προσπάθεια του καθενός γιατί αλίμονο αν ήταν αυτό κριτήριο. Επαναλαμβάνω λοιπόν σεβασμός στην όποια  προσπάθεια και εφόσον συνεχίζει αυτό το απαράδεκτο σύστημα που λέγεται ΑΣΕΠ αυτό και μόνο να αποτελεί κριτήριο διορισμού και προϋπηρεσίας. Άλλωστε δεν καταφέραμε να αναγνωρίζεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς εσαεί και μας αφαιρούν τα μόρια μετά από κάποια χρόνια γιατί να υποχωρήσουμε στους τρίτεκνους που ευνοούνται έτσι κι αλλιώς από το 20%; ???

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιουνίου 26, 2009, 07:05:26 pm »
να τα πειτε εκει που πρεπει, να τα πουν αυτοι που πρεπει σε αυτους που πρεπει. Εδω ο καθενας λεει την οποια γνωμη του ελευθερα αλλα με σεβασμο στον συνομιλητη. πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις μας αρεσουν ή οχι.
δεν ειμαι 3τεκνος (μακαρι να ημουν), αλλα δεν φταινε αυτοι. ΟΛΜΕ,ΠΕΑΕ,ΠΑΕ κλπ κλπ τι κανουν? δεν τους εχω δει?
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιουνίου 26, 2009, 07:13:06 pm »
Δε νομίζω να φάνηκε πουθενά στο μήνυμά μου ότι δε σέβομαι τους τρίτεκνους ή τις διαφορετικές απόψεις....κι εγώ τη γνώμη μου είπα απόσταγμα πολύχρονων κόπων με τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ όπου και ήμουν επιτυχούσα αρκετές φορές. Με το σύστημα τα έχω και τους κυβερνώντες κάθε φορά που παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ. Και κάτι άλλο....κοινωνικό κράτος σημαίνει σας εξασφαλίζω το δικαίωμα στην εργασία και προνοώ κατάλληλα με κοινωνικές παροχές  έτσι που να μπορείτε να κάνετε οικογένεια και όχι κάντε παιδιά και μετά σας διορίζω εις βάρος άλλων.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2009, 07:18:39 pm από stave »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144