*

Αποστολέας Θέμα: Οριστικά αποτελέσματα ασεπ ΠΕ60!!!  (Αναγνώστηκε 79645 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Οριστικά αποτελέσματα ασεπ ΠΕ60!!!
« στις: Ιουνίου 20, 2009, 08:51:59 pm »
Ακουσε κανεις τιποτα?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 10:45:19 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για μας?
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:00:55 »

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 20, 2009, 10:13:32 pm »
Δεν έχει βγει κάτι επίσημο, αλλά ακούγεται για μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.
Υπομονή και να δούμε!!!! :P :P :P
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 20, 2009, 10:55:15 pm »
Είδατε καμιά εφημερίδα να κάνει προβλέψη για τα αποτελέσματα μας;; Να υποθέσω οτι θα βγουν μαζί με των φιλολόγων τα δικά μας;;

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:55:51 am »
Μετά τις 25 είπανε οι του ΑΣΕΠ όταν τους τηλεφώνησα. Των Δασκάλων & ΣΙΑ τα λέγανε κατά πάσα πιθανότητα για μεθαύριο κι όχι για χθες, αλλά τελικά τα κατάφεραν χτες. Έτσι όπως το βλέπω το πράγμα να πηγαίνει, πολύ πιθανόν μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής να έχουν βγει και τα δικά μας. Δεν μπορούν να τα καθυστερήσουν περισσότερο, γιατί υπάρχουν και οι ενστάσεις στη μέση, και είχαν πει ως τελική προθεσμία για τους οριστικούς πίνακες όλων των ειδικοτήτων τη 10η Ιουλίου. Δεν τους παίρνει λοιπόν να μας καθυστερήσουν για πολύ ακόμα. Τετάρτη με Παρασκευή πιστεύω θα έχουν βγει...
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:00:55 »

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 21, 2009, 09:27:17 am »
Να ρωτήσω κάτι?Ποιός είναι ο ρόλος της ένστασης από τη στιγμή που δεν επιτρέπεται αναβαθμολόγηση?Άλλαξε κάτι σχετικά με αυτό?
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:13:59 am »
παιδιά καλημέρα σας!!εβλεπα τα αποτελέσματα των δασκάλων και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. στους διοριστέους έχει την βαθμολογία από τα γραπτά κ μέτα την προσαυξηση,ως προσαυξηση για τους διοριστεους έιναι μόνο ο βαθμόπς πτυχίου; ή και η προυπηρεσία που εχει ο καθένας;

Αποσυνδεδεμένος gspiropoylos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 21, 2009, 11:16:03 am »
Οι ενστάσεις αφορούν κυρίως τη σωστή προσμέτρηση των προσαυξήσεων από βαθμό πτυχίου, προυπηρεσία κτλ.
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:10:13 pm »
Ώχ!Ωραία.Δεν τα γνωρίζω και πολύ αυτά!!! :-\
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:12:10 pm »
Μπορεί κάποιος να τα εξηγήσει αν είναι εύκολο?Στον τελικό βαθμό μας προσμετράται και προυπηρεσία και βαθμός πτυχίου και αν ναι πώς?
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:20:50 pm »
καλημέρα και από μένα. σε περίπτωση επιτυχίας, δηλάδη από 55 και πάνω τότε γίνεται προσαύξηση πτυχίου και προυπηρεσίας. πχ. αν κάποιος έχει γράψει 60 και στο πτυχίο έχει βαθμό 7,7 τότε πάει 7,7-5(που είναι η βάση για να πάρουμε το πτυχιο)= 2,7. άρα το αποτέλεσμα είναι 62,7. αν έχει προυπηρεσία πάει : μέχρι και 6μήνες προυπηρεσίας ( μέχρι την μέρα που γίνονται οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό και όχι πχ μέχρι την μέρα που θα βγούν τα αποτελέσματα) 0,5 μόρια, μέχρι 12 μήνες προυπηρεσία 1 μόρια κτλ. επίσης αν υπάρχει κάποιο μεταπτυχιακό κτλ, γίνεται η προσαύξηση των μοριών με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και με το πτυχίο.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:22:42 pm »
Μπορεί κάποιος να τα εξηγήσει αν είναι εύκολο?Στον τελικό βαθμό μας προσμετράται και προυπηρεσία και βαθμός πτυχίου και αν ναι πώς?

Ο βαθμός πτυχίου είναι οτι έχει πάνω απο 5. Δηλαδή αν έχει βαθμό 7.5 παίρνεις 2.5 μόρια, αν έχει 8.00  παίρνεις 3 και πάει λέγοντας. Προυπηρεσία δεν ξέρω :(.
Κορίτσια και γω πιστεύω οτι θα βγουν μεταξύ Τετάρτης και Παρασκευής και πιο πολύ Παρασκευή γιατί συνήθως Παρασκευή βγαίνουν ;). Θα ήθελα πάντως να αργήσουν να βγουν, π.χ. μέσα Ιούλη για να περάσω ωραία στις διακοπές γιατί αν δεν είμαι ευχαριστημένη θα έχω εκεί το μυαλό μου. Ξέρω, οι περισσότερες έχετε σκάσει μέχρι να βγουν αλλά ο καθένας έχει τα δικά του :-[ ;D. Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι, έχει αρκετές θέσεις για όλες απο το φόρουμ....

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:27:14 pm »
επίσης αν υπάρχει κάποιο μεταπτυχιακό κτλ, γίνεται η προσαύξηση των μοριών με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και με το πτυχίο.

Το μεταπτυχιακό είναι 3 μόρια και νομίζω ρόλο ο βαθμός του. Δεν πάει δηλαδή 3 +(βαθμός πτυχίου-5). Σωστά τα υπολόγισες για το 62,7 πάει. Επίσης δεν ξέρω αν στην προϋπηρεσία ανεβαίνουν τα μόρια σύμφωνα με το μέρος που είσαι...Δεν έχω ιδέα γι αυτά αλλά αν μάθει κάποια κάτι ας το πει στο φόρουμ...είναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:30:50 pm »
για το μεταπτυχιακό έχεις δίκιο, δικό μου λάθος. για την προυπηρεσία επείδη φέτος ήμουν αναπληρώτρια το πρόσεξα και στην εγκύκλιο που είχε βγεί. από ότι ξέρω, δεν έχει ΄σημασία το μέρος. αυτό γίνεται μόνο για παράδειγμα, αν είσαι αναπληρωτής κάποια χρόνια και μετά πας μόνιμος για τις μεταθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 21, 2009, 12:42:26 pm »
για το μεταπτυχιακό έχεις δίκιο, δικό μου λάθος. για την προυπηρεσία επείδη φέτος ήμουν αναπληρώτρια το πρόσεξα και στην εγκύκλιο που είχε βγεί. από ότι ξέρω, δεν έχει ΄σημασία το μέρος. αυτό γίνεται μόνο για παράδειγμα, αν είσαι αναπληρωτής κάποια χρόνια και μετά πας μόνιμος για τις μεταθέσεις.

σε άλλη σελίδα του φόρουμ http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12452.0 έχει ένα αρχείο που μπορεί σε βοηθήσει. Εγώ που δεν ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο, δεν καταλαβαίνω τι λέει. Ελπίζω εσένα να σε διευκολύνει.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με αναπληρωτές. Εγώ έβαλα μόνο 13 περιοχές και οι 5 σε μεγάλη πόλη. Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ή δεν πρόκειται έτσι που τα κανα...Μια φίλη μου μου πε οτι θα με πάρουν αν έχω γράψει καλά αλλά σίγουρα θα αργήσουν. Αυτή είναι δασκάλα και δουλεύει στα γραφεία της πρωτοβάθμιας. Τους αναπληρωτές τους παίρνουν όπου τύχει, έτσι δεν είναι; Για παράδειγμα μπορεί αυτός που έχει 79 μόρια να πάει Σάμο και ο 80 να πάει Αθήνα γιατί το επόμενο μέρος που χρειάστηκε αναπληρωτή έτυχε να είναι σε μεγάλη πόλη. Έτσι είναι ή κανω λάθος; Επίσης, αυτό που λένε για την σειρά κατάταξης σε ποίες περιπτώσεις ισχύει; Δηλαδή, αν δυο κοπέλες έχουν τον ίδιο βαθμό στα γραπτά η μία μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου και η άλλη σε καλύτερη θέση κατάταξης την περιοχή, ποιά θα πάρουν; Και η ημερομηνία κτήσης του πτυχίου τι ρόλο εχει; Η σειρά ειναί βαθμός πτυχίου/ημερομηνία κτήσης/σειρά κατάταξης? Σας γέμισα ερωτήσεις :-[ σόρρυ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182617
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)