*

Αποστολέας Θέμα: Οριστικά αποτελέσματα ασεπ ΠΕ60!!!  (Αναγνώστηκε 79481 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gemini81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60*Ένα 5χρονο είναι πολύ ανώτερό μας στην ψυχή
    • Προφίλ
    • Μουσικοκινητική Page
Απ: ΠΕ60 - Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα για μας?
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 23, 2009, 08:27:24 pm »
ΠΕ02- Φιλολογος.  αλλα, ετσι που παει μαλλον θα δωσω κατατακτηριες στους νηπιαγωγους  τωρα που εχω και ολους εσας θα με βοηθησετε ετσι; γιατι δεν ειμαι καλος στη χειροτεχνια, μονο στο  να λυνω και να δενω τη μηχανη-αυτο ξερω.....

στο θεμα μας τωρα παρακαλω,

marko αν ειναι να μπεις στη διαδικασια για κατατακτηριες αστο το νηπιαγωγων, πηγαινε δασκαλων που δεν εχει κι ανεργια :P
α το χουμε αυτο να δειχνουμε ενδιαφερον στην εξαιρεση οποτε κοιτα να βρεις στεκι με λιγοτερο κοριτσομανι LOL τα θες και τα παθαινεις δηλαδη!

λοιπον αν δε διοριστω παλι θα τις κοψω φερτε ξυραφι! καλα αποτελεσματα σ οσες ζησετε μεχρι να βγουν..
And they say that a hero can save us.
Im not gonna stand here and wait.
I'll hold onto the wings of the eagles.
Watch as we all fly away.

Now that the world isn't ending, its love that I'm sending to you.
It isn't the love of a hero, and that's why I fear it won't do.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:33:38 »

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Η ζωή είναι μικρή για είναι θλιβερή ;)
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 23, 2009, 09:09:56 pm »
απο το μεσημερι και μετα με εχει πιασει μια νευρικοτητα παλι...μπα δν γινεται..θα παω σε ενα παραθαλασσιο να κανω μπανια ολη μερα και να πινω να μην σκεφτομαι..υπαρχει καμια περιπτωση για αυριο;;;;μας εχουν σπασει τα νευρα...αν ειναι και χαλια τα αποτελεσματα δν με βλεπω να βγαζω καλοκαιρι :P

Αποσυνδεδεμένος sylfa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:02:51 pm »
απο το μεσημερι και μετα με εχει πιασει μια νευρικοτητα παλι...μπα δν γινεται..θα παω σε ενα παραθαλασσιο να κανω μπανια ολη μερα και να πινω να μην σκεφτομαι..υπαρχει καμια περιπτωση για αυριο;;;;μας εχουν σπασει τα νευρα...αν ειναι και χαλια τα αποτελεσματα δν με βλεπω να βγαζω καλοκαιρι :P

Marigian μη σκέφτεσαι έτσι, σε βλέπω στα τόπικ να αγχώνεσαι τρελλά και πέραν του ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα εύχομαι να μπορούσα να κάνω κάτι να ηρεμήσεις.
Και 'γω έδωσα πρώτη φορά και αγχώνομαι αλλά δεν αφήνω να με πάρει από κάτω γιατί δεν αξίζει να περιστρέφεται η ζωή μας γύρω από αυτό. Αγχώθηκα όσο ποτέ άλλοτε όταν έδινα και τότε είπα πως δεν θα το επιτρέψω ποτέ ξανά αυτό γιατί είτε αγχώνομαι είτε όχι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει και το μόνο που θα καταφέρω είναι να κάνω κακό στον εαυτό μου  :-\
Μη το σκέφτεσαι πάνε μια βόλτα έξω και κατά τη διάρκεια της μέρας προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου και όλα θα πάνε καλά.
Φάγαμε το γάιδαρο και έμεινε η ουρά, κρίμα είναι να παιδεύεις το μυαλό σου έτσι, τα δύσκολα (βλέπε διάβασμα προετοιμασίας) πέρασαν  ;) :-*

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:38:12 pm »
Σε καταλαβαίνω απόλυτα marigian!!! Μου θυμίζεις τον εαυτό μου και ποσο είχαν σπάσει τα νεύρα μου.
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:33:38 »

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:42:12 pm »
Πότε??

Ποτέ!! :D :D :D :D γιουπι

(αστειακι για να ελαφρυνει το κλιμα)
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:40:20 am »
sylfa kai soul σας ευχαριστω παρα πολυ με κανατε να νιωθω ηδη καλυτερα..και εγω το ξερω πως δν αξιζει τον κοπο αλλα ωρες ωρες δν μπορω να σταματησω να αγχωνομαι..ειμαι και γενικως αγχωδης ανθρωπος οποτε καταλαβαινετε τι γινεται..αλλα ειλικρινα νιωθω πως οταν βγουν θα μου φυγει μια κοτρονα απο πανω μου....βεβαια αν εχω και καλα αποτελεσματα θα ειμαι ακομη καλυτερα..απλα εχω προετοιμασει τον εαυτο μου ηδη για τα χειροτερα....anyway δν ειναι σωστο και για τους υπολοιπους να διαβαζουν για εμενα...και παλι σας ευχαριστω πολυ που μπηκατε στον κοπο να δωσετε τις συμβουλες σας..χαιρομαι πολυ που ξερω πως  υπαρχουν ανθρωποι που με καταλαβαινουν και που εχουν νιωσει τα ιδια πραγματα...ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως μονο εγω κανω ετσι... :P αλλα τουλαχιστον δν ειμαι και η μοναδικη...

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ

Αποσυνδεδεμένος sylfa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 24, 2009, 09:30:39 am »
Εγώ κρατάω αποθέματα άγχους για την ώρα που θα ψάχνω το όνομά μου, νομίζω θα πάει σετάκι με ωραιότατη ταχυκαρδία και κάτι του στυλ "χάνω τη γη από τα πόδια μου"  ;D
Ε ρε τι τραβάμε εδώ που ζούμε!  :P
Μακάρι να βγουν σήμερα, τουλαχίστον να περάσει η μεγάλη κρυάδα να περάσουμε ένα καλούτσικο Σαββατοκύριακο.

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 24, 2009, 09:40:07 am »
Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνάω είναι να ανοίξω τον υπολογιστή ... να δω έστω μια ανακοίνωση ... πωπω... πόσο ακόμα ???
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αργήσουν πολύ ακόμα... Ας βγουν να ηρεμήσουμε τουλάχιστον!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ... κι ελπίζω να βγουν σύντομα...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 24, 2009, 10:18:53 am »
καλημερα σε ολους.......εγω πιστευω οτι σημερα θα βγει καμια ανακοινωση απο την αλφαβιτα για το ποιες ειδικοτηες θα βγουν και αυριο η μεθαυριο θα βγουν τα αποτελεσματα.......ετσι πιστευω οτι θα γινει.....εχω τρελο αγχος...δεν περιγραφεται τι να πω.......αντε ναβγουν...δεν αντεχω αλλο.τεσπα καλα αποτελσεαματα σε ολους....ελπιζω το γραπτο μας να εχει πεσει σε μαυαλομενους ανθρωπους

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 24, 2009, 10:46:45 am »
Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνάω είναι να ανοίξω τον υπολογιστή ... να δω έστω μια ανακοίνωση ... πωπω... πόσο ακόμα ???
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αργήσουν πολύ ακόμα... Ας βγουν να ηρεμήσουμε τουλάχιστον!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ... κι ελπίζω να βγουν σύντομα...

και εγω μολις ξυπναω αυτο κανω..εχουμε αρρωστησει καλε.. οχι τπτ αλλο αν δν εχω γραψει καλα θα μου μεινει και το αγχος και η απογοητευση......γτ ρε παιδια τοση σιωπη;;;;δν μου αρεσει αυτη η ησυχια..καμια εφημεριδα δν εγραψε τπτ;;;εκλεισε και ο ΕΤ...παιρνω τηλ στον ασεπ και τπτ...εχουν κατεβασει τα τηλ....αντε ποτε θα βγουν;;;και αυτη η alfavita δν βγαζει τπτ..αμανννννννν

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 24, 2009, 11:33:38 am »
fragy, υπερβολες!!!!!!!!! κουτσομπολα θα ηταν αν ρωτουσε προσωπικα θεματα.ασε τη κοπελα,καλα κανεις sofaki και ρωτας.

η αληθεια ειναι οτι αυτο το τελευταιο το ...."δε πολυ-θυμαμαι για ολους" εκανε τη συναδελφο fragy να το χαρακτηρισει "κουτσομπολιο".
απο μενα παντως  no problem.

Είναι φίλη και την πειράζω (γνωριζόμαστε πρίν απο το φόρουμ) ;) αλλιώς δεν θα έλεγα κουτσομπόλα κάποια που δεν την ξέρω...  :-[
Αντε, καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες....και όλοι Μάρκο ;)

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 24, 2009, 11:41:03 am »
           Και εγώ μια απο τα ίδια είμαι..... ώστόσο οπως έχω ξαναπει πιέζω τον εαυτό μου να χαλαρώσει γιατί δεν αξίζει να ξοδευω και άλλο χρόνο απο την ζωή μου για τον Ασεπ! Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα γύρω μας που δεν θέλω να τα χάσω άλλο. Φτάνει πια!!!!

Αξίζουμε όλες - αυτο είναι το σίγουρο- και δεν θα αφήσω κανέναν να μου χαλάσει την ψυχολογία. Μακάρι να έχουμε περάσει όλες  ;) ;) ;) ;)

Έχω επενδύσει πολλά σε αυτόν τον διαγωνισμό αλλά ως εδώ. Δεν θα μου σπάσουν τα νεύρα οι ανεγκέφαλοι "ειδικοί" που δεν έχουν την ευαισθησία να πουν ξεκάθαρα: τότε θα βγουν τα αποτελέσματα για εσάς, τότε για τους άλλους κλπ κλπ. ΑΣ ΤΑ

Αποσυνδεδεμένος marigian

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 24, 2009, 11:44:59 am »
           Και εγώ μια απο τα ίδια είμαι..... ώστόσο οπως έχω ξαναπει πιέζω τον εαυτό μου να χαλαρώσει γιατί δεν αξίζει να ξοδευω και άλλο χρόνο απο την ζωή μου για τον Ασεπ! Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα γύρω μας που δεν θέλω να τα χάσω άλλο. Φτάνει πια!!!!

Αξίζουμε όλες - αυτο είναι το σίγουρο- και δεν θα αφήσω κανέναν να μου χαλάσει την ψυχολογία. Μακάρι να έχουμε περάσει όλες  ;) ;) ;) ;)

Έχω επενδύσει πολλά σε αυτόν τον διαγωνισμό αλλά ως εδώ. Δεν θα μου σπάσουν τα νεύρα οι ανεγκέφαλοι "ειδικοί" που δεν έχουν την ευαισθησία να πουν ξεκάθαρα: τότε θα βγουν τα αποτελέσματα για εσάς, τότε για τους άλλους κλπ κλπ. ΑΣ ΤΑ

Αποσυνδεδεμένος atherina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 24, 2009, 11:49:25 am »
εγω εδωσα δευτερη φορα κ πραγματικα στην πρωτη δεν ειχα τοσο αγχος..το εκλογικευσα όμως κ διαπιστωσα οτι αυτο συνεβει γιατι τοτε δουλευα σε ιδιωτικό οποτε αν δεν περνούσα απλα θα συνεχιζα να δουλευω εκει ,τωρα ομως ημουν αναπληρωτρια(άρα στην πραγματικοτητα τωρα ειμαι ανεργη) οπότε αν δεν μπω εστω αναπληρωτρια θα πρεπει να ξαναμοιραζω βιογραφικα κ φτου κ απ΄την αρχη σα να εβγαλα τωρα τη σχολη..πως το κανω παλι αυτο ??

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)