0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ02- Φιλολογος. αλλα, ετσι που παει μαλλον θα δωσω κατατακτηριες στους νηπιαγωγους τωρα που εχω και ολους εσας θα με βοηθησετε ετσι; γιατι δεν ειμαι καλος στη χειροτεχνια, μονο στο να λυνω και να δενω τη μηχανη-αυτο ξερω.....στο θεμα μας τωρα παρακαλω,
απο το μεσημερι και μετα με εχει πιασει μια νευρικοτητα παλι...μπα δν γινεται..θα παω σε ενα παραθαλασσιο να κανω μπανια ολη μερα και να πινω να μην σκεφτομαι..υπαρχει καμια περιπτωση για αυριο;;;;μας εχουν σπασει τα νευρα...αν ειναι και χαλια τα αποτελεσματα δν με βλεπω να βγαζω καλοκαιρι
Το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις ξυπνάω είναι να ανοίξω τον υπολογιστή ... να δω έστω μια ανακοίνωση ... πωπω... πόσο ακόμα Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αργήσουν πολύ ακόμα... Ας βγουν να ηρεμήσουμε τουλάχιστον!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ... κι ελπίζω να βγουν σύντομα...
fragy, υπερβολες!!!!!!!!! κουτσομπολα θα ηταν αν ρωτουσε προσωπικα θεματα.ασε τη κοπελα,καλα κανεις sofaki και ρωτας.η αληθεια ειναι οτι αυτο το τελευταιο το ...."δε πολυ-θυμαμαι για ολους" εκανε τη συναδελφο fragy να το χαρακτηρισει "κουτσομπολιο".απο μενα παντως no problem.
Και εγώ μια απο τα ίδια είμαι..... ώστόσο οπως έχω ξαναπει πιέζω τον εαυτό μου να χαλαρώσει γιατί δεν αξίζει να ξοδευω και άλλο χρόνο απο την ζωή μου για τον Ασεπ! Υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα γύρω μας που δεν θέλω να τα χάσω άλλο. Φτάνει πια!!!!Αξίζουμε όλες - αυτο είναι το σίγουρο- και δεν θα αφήσω κανέναν να μου χαλάσει την ψυχολογία. Μακάρι να έχουμε περάσει όλες Έχω επενδύσει πολλά σε αυτόν τον διαγωνισμό αλλά ως εδώ. Δεν θα μου σπάσουν τα νεύρα οι ανεγκέφαλοι "ειδικοί" που δεν έχουν την ευαισθησία να πουν ξεκάθαρα: τότε θα βγουν τα αποτελέσματα για εσάς, τότε για τους άλλους κλπ κλπ. ΑΣ ΤΑ