0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τους αναπληρωτές θα βγει ο ενιαίος πίνακας που θα περιλαμβάνει τα μόρια που πήρες από την αναπλήρωση, τα μισά μόρια από τον προηγούμενο διαγωνισμό και όσα πήρες πάνω από τη βάση τώρα. Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για τον ενιαίο;
Συγχαρητηρια και απο μενα σε οσους τα καταφεραν φετος !! Ειμαι και εγω στους επιτυχοντες , οχι ομως σε καλη σειρα ( γυρω στο 4400 ) αλλα με ενα χρονο αναπληρωτης σε δυσπροσιτο ( 18 μορια ) + τα μορια του προηγουμενου ασεπ ( 10 ) + συν τα μορια του φετινου ( γυρω στα 14 ) , ξεπερναω τα 40 ,οποτε ειμαι πολυ χαρουμενος και σχεδον βεβαιος οτι θα ειμαι στην πρωτη φουρνια αναπληρωτων το Σεπτεμβριο !!
Παράθεση από: apri στις Ιουνίου 25, 2009, 07:51:51 pmΓια τους αναπληρωτές θα βγει ο ενιαίος πίνακας που θα περιλαμβάνει τα μόρια που πήρες από την αναπλήρωση, τα μισά μόρια από τον προηγούμενο διαγωνισμό και όσα πήρες πάνω από τη βάση τώρα. Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για τον ενιαίο; δουλεψα σε δυσπροσιτο απο τον Οκτωβριο μεχρι Ιουνιο(πως τα υπολογιζω αυτα?), τα μισα μορια του προηγουμενου ασεπ ειναι 9.25, και πηρα 9,16 πανω απο την βαση τωρατι λες εχω πιθανοτητες?
Παράθεση από: sedix στις Ιουνίου 25, 2009, 08:03:16 pmΣυγχαρητηρια και απο μενα σε οσους τα καταφεραν φετος !! Ειμαι και εγω στους επιτυχοντες , οχι ομως σε καλη σειρα ( γυρω στο 4400 ) αλλα με ενα χρονο αναπληρωτης σε δυσπροσιτο ( 18 μορια ) + τα μορια του προηγουμενου ασεπ ( 10 ) + συν τα μορια του φετινου ( γυρω στα 14 ) , ξεπερναω τα 40 ,οποτε ειμαι πολυ χαρουμενος και σχεδον βεβαιος οτι θα ειμαι στην πρωτη φουρνια αναπληρωτων το Σεπτεμβριο !! Πως εχεις υπολογισει τα 18 μορια του δυσπροσιτου? εμενα ειχε διπλα 5 μορια στην περιοχη που πηγα αρα 5 μορια παιρνω η παιζει ρολο και ποσυς μηνες ημουνα?