0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: libra στις Ιουνίου 25, 2009, 08:19:42 pmειμαι χαρουμενη αλλα κ σαστισμενη γιατι δν ξερω απο δω κ στο εξης τι πρεπει να κανω εχω θολωσει....... εχω θεση 641!!!!! μπορει καποια που εχει αποψη να μου εξηγησει αν η θεση μου μετα τις ενστασεις μπορει να πεσει αρκετα κ αν θα πρεπει να ελπιζω σε αναπληρωση στις πρωτες φουρνιες με 3.75 μορια απο το προηγουμενο ασεπ?
ειμαι χαρουμενη αλλα κ σαστισμενη γιατι δν ξερω απο δω κ στο εξης τι πρεπει να κανω εχω θολωσει....... εχω θεση 641!!!!! μπορει καποια που εχει αποψη να μου εξηγησει αν η θεση μου μετα τις ενστασεις μπορει να πεσει αρκετα κ αν θα πρεπει να ελπιζω σε αναπληρωση στις πρωτες φουρνιες με 3.75 μορια απο το προηγουμενο ασεπ?
Διορίστηκα!!!!!!!!!!!! σε σειρά 37Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.Καλή συνέχεια να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!
καλησπέρα σε όλους και καλούς διορισμούς!!!!!έχω σειρα επιτυχίας 1268δεν έχω μορια PLEASEας με πληροφορίσει κάποιος αν έχω πιθανότητες για αναπληρώτρια...
Καλα αν δω κατι τετοιο θα τους βαλω φωτια. Καθομαστε και διαβαζουμε για ενα καλυτερο αυριο και αυτοι θα παιζουν με το ειναι μας? Στα καναλια θα τους βγαλω
Παράθεση από: afro 2 στις Ιουνίου 25, 2009, 09:25:41 pmΔιορίστηκα!!!!!!!!!!!! σε σειρά 37Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.Καλή συνέχεια να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια Afro! Σου εύχομαι και κοντά στο σπίτι σου με την θέση που πήρες. Εγώ ανήκω στον πολύ πληθυσμό που τους τσάκισε η δεύτερη μέρα. Εσείς που γράψατε πάρα πολυ καλά μπορείτε να μας πείτε τι γράψατε; Μου κάνει εντύπωση γιατί άλλοι πέρασαν με project άλλοι με διαθεματικό, άλλοι με όλο το ΔΕΠΠΣ παπαγαλία άλλοι μόνο με τις αρχές άλλοι με καθόλου και δεν ξέρω πως να το χειριστώ για να τα πάω καλύτερα την επόμενη φορα! Ακόμα και οι καθηγητές απο την σχολή μου χανε πει οτι το γραπτό μου ήταν πάνω απο 80 και μένα ήταν στο 62 ! αυτό με πειράζει...ευκαιρίες θα έχουμε όλοι, δεν χάθηκε ο κόσμος! Συγχαρητήρια και πάλι! και συγνώμη που γίνομαι κουραστική.