0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
afro 2 συγχαρητηρια και μενα! Αυτο που πετυχες είναι τεραστιοοοοο!!!!!!! μπράβο!Στην δευτερη θεματικη εκανες και αρνητικη κριτικη; Εμενα μου ήρθε την δευτερη μερα το 66.5 κατραπακια! Εχω απογοητευτει μωρε λιγο με το αποτελεμα αλλα δεν αλλαζει..
Αγαπητή Afro 2 σου γράφω για τη σύζυγό μου που έγραψε 66,5 στη δεύτερη μέρα. Ήθελα να σε ρωτήσει το εξής : Kαλά κριτική στην ουσία ούτε αυτή έκανε στο ΔΕΠΠΣ, αλλά όσο αφορά την δραστηριότητα τι έπρεπε κατά τη γνώμη σου να κάνουμε ; να κινηθούμε στο χώρο των φυσικών επιστημών , έκανες μόνο πείραμα ή πολλές δραστηριότητες . Η σύζυγός μου κινήθηκε στο χώρο των νέων τεχνολογιών και των μουσικοκινητικών παιχνιδιών.Από εκεί πιστεύεις ότι έχασε? Χώρισε τα παιδιά σε τρείς ομάδες και έκανε διάφορες δραστηριότητες σε κάθε ομάδα όχι πολύ αναλυτικά την κάθε μία .Στο ΔΕΠΠΣ διάβασες πουθενά κριτική;Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παράθεση από: βικυ23 στις Ιουνίου 26, 2009, 10:44:11 amafro 2 συγχαρητηρια και μενα! Αυτο που πετυχες είναι τεραστιοοοοο!!!!!!! μπράβο!Στην δευτερη θεματικη εκανες και αρνητικη κριτικη; Εμενα μου ήρθε την δευτερη μερα το 66.5 κατραπακια! Εχω απογοητευτει μωρε λιγο με το αποτελεμα αλλα δεν αλλαζει..Όχι δυστυχώς αρνητική κριτική δεν έκανα γιατί δεν πρόλαβα να το σκεφτώ!!!! Παιδιά ο χρόνος δεν έφτανε για να σκεφτούμε. Εγώ τουλάχιστον έγραφα αυθόρμητά.
Γεια σας.Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους /όλες που πέρασαν με επιτυχία την εξέταση και πολύ περισσότερο σε όσους καταφεραν τον πολυπόθητο διορισμό.Είμαι και εγώ μέσα στις επιτυχούσες, αν και δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα. Επειδή είμαι πρωτάρα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις και όποιος μπορεί απαντά. Πρώτα απ'όλα για τον υπολογισμό των μορίων αν έχω καταλάβει σωστά, αφαιρώ από τον τελικό βαθμό τη βάση της εξετασης;; Δηλαδή εγω που έχω τελικό βαθμό 69,42 :69,42-55=14,42 μόρια σωστά;;Έχω σειρά 4362. Με αυτά τα μόρια και αυτή τη σειρά μάλλον αποκλείομαι από αναπληρώτρια έτσι; ( μη γελάσετε και μη "βρίσετε" η επλιδα πεθαίνει πάντα τελευταία δε λένε;Και κάτι τελευταίο σχετικά με την δεύτερη θεματική και την ερώτηση της δραστηριότητας, επειδή διάβασα παραπάνω και το πεδίο είναι πολύ ευρύ, εγώ έκανα δραστηριότητα γλώσσας και όχι φυσικών επιστημών και αν θυμάμαι και καλά έκανα μόνο μία δραστηριότητα την οποία και ανέλυσα εκτενέστατα. Επίσης όσο για την ερώτηση του ΔΕΠΠΣ έκανα και θετική και αρνητική κριτική. Για την ιστορία στη δεύτερη θεματική πήρα 60....