0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: libra στις Ιουνίου 25, 2009, 08:19:42 pmειμαι χαρουμενη αλλα κ σαστισμενη γιατι δν ξερω απο δω κ στο εξης τι πρεπει να κανω εχω θολωσει....... εχω θεση 641!!!!! μπορει καποια που εχει αποψη να μου εξηγησει αν η θεση μου μετα τις ενστασεις μπορει να πεσει αρκετα κ αν θα πρεπει να ελπιζω σε αναπληρωση στις πρωτες φουρνιες με 3.75 μορια απο το προηγουμενο ασεπ?
ειμαι χαρουμενη αλλα κ σαστισμενη γιατι δν ξερω απο δω κ στο εξης τι πρεπει να κανω εχω θολωσει....... εχω θεση 641!!!!! μπορει καποια που εχει αποψη να μου εξηγησει αν η θεση μου μετα τις ενστασεις μπορει να πεσει αρκετα κ αν θα πρεπει να ελπιζω σε αναπληρωση στις πρωτες φουρνιες με 3.75 μορια απο το προηγουμενο ασεπ?
Σε περίπτωση που αρνηθούμε διορισμό ως αναπληρώτριες αυτό μπορεί να επηρεάσει το διορισμό μέσω ΑΣΕΠ? Είμαι και εγώ γύρω στο 650 αλλά το σκέφτομαι γιατί έχω μόνιμη δουλειά και δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω αναπληρώτρια. Μπορεί να αλλάξει η θέση μας αν δεν πάμε αναπληρώτριες και από το 650 να βρεθούμε στο 800 και ακόμα παρακάτω χάνοντας έτσι το μόνιμο διορισμό του χρόνου αν πάρουν συμπληρωματικούς?
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σ apri!θελω να πιστευω οτι θα παρουν περισσοτερουσ αναπληρωτες φετος μιασ και θα διοριστουν λιγοτερα ατομα σε σχεση με τον προηγουμενο ασεπ
συμφωνα με αυτον τον πινακα η τελευταια που θα παει αναπληρωτρια το 2009-20010 θα εχει 28 μορια ενω το 2007-2008 ειχε 21.6 μορια!θα ανεβουν δλδ εφτα μορια περιπου!αν ειναι δυνατον!
Για ποιον πίνακα μιλάτε??.......
Μάλλον είναι τυχαίο, εκτός κι αν κοιτάζεις τον πίνακα του ΑΣΕΠ που βρίσκεται δίπλα απ' αυτόν των αναπληρωτών.