0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Mafalda2 στις Ιουνίου 29, 2009, 02:17:07 pmΣε περίπτωση που αρνηθούμε διορισμό ως αναπληρώτριες αυτό μπορεί να επηρεάσει το διορισμό μέσω ΑΣΕΠ? Είμαι και εγώ γύρω στο 650 αλλά το σκέφτομαι γιατί έχω μόνιμη δουλειά και δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω αναπληρώτρια. Μπορεί να αλλάξει η θέση μας αν δεν πάμε αναπληρώτριες και από το 650 να βρεθούμε στο 800 και ακόμα παρακάτω χάνοντας έτσι το μόνιμο διορισμό του χρόνου αν πάρουν συμπληρωματικούς?Πιστεύω πως ναι. Ας απαντήσει βέβαια και κάποιος απόλυτα σίγουρος. Ρώτησα στην πρωτοβάθμια και μου είπαν ότι αν αρνηθώ διορισμό ως αναπληρώτρια αυτό θα επηρεάσει τη θέση μου στον πίνακα των αναπληρωτών και όχι στον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Και πάλι όμως κανείς δεν είναι σίγουρος. Υπάρχει κάποιος που να το γνωρίζει?
Σε περίπτωση που αρνηθούμε διορισμό ως αναπληρώτριες αυτό μπορεί να επηρεάσει το διορισμό μέσω ΑΣΕΠ? Είμαι και εγώ γύρω στο 650 αλλά το σκέφτομαι γιατί έχω μόνιμη δουλειά και δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω αναπληρώτρια. Μπορεί να αλλάξει η θέση μας αν δεν πάμε αναπληρώτριες και από το 650 να βρεθούμε στο 800 και ακόμα παρακάτω χάνοντας έτσι το μόνιμο διορισμό του χρόνου αν πάρουν συμπληρωματικούς?
Παράθεση από: Demetroula στις Ιουνίου 25, 2009, 08:56:23 pmΠαράθεση από: libra στις Ιουνίου 25, 2009, 08:19:42 pm. Σε περίπτωση που αρνηθούμε διορισμό ως αναπληρώτριες αυτό μπορεί να επηρεάσει το διορισμό μέσω ΑΣΕΠ? Είμαι και εγώ γύρω στο 650 αλλά το σκέφτομαι γιατί έχω μόνιμη δουλειά και δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω αναπληρώτρια. Μπορεί να αλλάξει η θέση μας αν δεν πάμε αναπληρώτριες και από το 650 να βρεθούμε στο 800 και ακόμα παρακάτω χάνοντας έτσι το μόνιμο διορισμό του χρόνου αν πάρουν συμπληρωματικούς?Εξυπακούεται πως σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αλλάζει η θέση σου.Αν δεν πας φέτος αναπληρώτρια.ΘΑ παραμείνεις στο 650.Θα είχες όφελος αν τελικά θες να διοριστείς με 24μηνο ή 40%Προσωπική εκτίμηση.Το Σεπτέμβριο του 2010 θα είσαι στις διοριστέες.
Παράθεση από: libra στις Ιουνίου 25, 2009, 08:19:42 pm. Σε περίπτωση που αρνηθούμε διορισμό ως αναπληρώτριες αυτό μπορεί να επηρεάσει το διορισμό μέσω ΑΣΕΠ? Είμαι και εγώ γύρω στο 650 αλλά το σκέφτομαι γιατί έχω μόνιμη δουλειά και δεν ξέρω αν συμφέρει να πάω αναπληρώτρια. Μπορεί να αλλάξει η θέση μας αν δεν πάμε αναπληρώτριες και από το 650 να βρεθούμε στο 800 και ακόμα παρακάτω χάνοντας έτσι το μόνιμο διορισμό του χρόνου αν πάρουν συμπληρωματικούς?
.