0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως οποιος/α θελει ας μας λεει ποσες θεσεις αλλαξε η σειρα του και περιπου σε ποιον αριθμο ειναι, μηπως μπορεσουμε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα
Συγχαρητηρια κορίτσια!!Υποθέτω επειδη ειστε στις διοριστέες εχετε τοση μεγαλη μεταβολη, αλλα δεν μπορω να καταλανω το λογο....Δυσκολο το βλεπω να μαθουμε...Παντως οποιος/α θελει ας μας λεει ποσες θεσεις αλλαξε η σειρα του και περιπου σε ποιον αριθμο ειναι, μηπως μπορεσουμε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα
Θα τρελαθώ, δεν με αφορά άμεσα αλλά μόλις πρόσεξα ότι μια κοπέλα από τα μέρη μου στα προσωρινά αποτελέσματα είχε σειρά περιπου στο 210 και στα οριστικά έχει σειρά περίπου στο 420!!!Είναι δυνατόν???Από κει που πίστευε ότι θα διοριστεί στους πρώτους και είχε καλύτερη σειρά από εμένα τώρα ξαφνικά βλέπει ότι είναι στη δεύτερη φουρνιά?Πώς γίνεται αυτό?ξέρει κανείς να απαντήσει?έστω για να μου λυθεί η απορία!!!
Παράθεση από: arianoula27 στις Ιουλίου 17, 2009, 06:01:35 pmΘα τρελαθώ, δεν με αφορά άμεσα αλλά μόλις πρόσεξα ότι μια κοπέλα από τα μέρη μου στα προσωρινά αποτελέσματα είχε σειρά περιπου στο 210 και στα οριστικά έχει σειρά περίπου στο 420!!!Είναι δυνατόν???Από κει που πίστευε ότι θα διοριστεί στους πρώτους και είχε καλύτερη σειρά από εμένα τώρα ξαφνικά βλέπει ότι είναι στη δεύτερη φουρνιά?Πώς γίνεται αυτό?ξέρει κανείς να απαντήσει?έστω για να μου λυθεί η απορία!!!και μόλις είδα ότι της αφαίρεσαν την προσαύξηση του πτυχίου της μάλλον γιαυτό τέτοια πτώση
Παράθεση από: arianoula27 στις Ιουλίου 17, 2009, 06:07:25 pmΠαράθεση από: arianoula27 στις Ιουλίου 17, 2009, 06:01:35 pmΘα τρελαθώ, δεν με αφορά άμεσα αλλά μόλις πρόσεξα ότι μια κοπέλα από τα μέρη μου στα προσωρινά αποτελέσματα είχε σειρά περιπου στο 210 και στα οριστικά έχει σειρά περίπου στο 420!!!Είναι δυνατόν???Από κει που πίστευε ότι θα διοριστεί στους πρώτους και είχε καλύτερη σειρά από εμένα τώρα ξαφνικά βλέπει ότι είναι στη δεύτερη φουρνιά?Πώς γίνεται αυτό?ξέρει κανείς να απαντήσει?έστω για να μου λυθεί η απορία!!!και μόλις είδα ότι της αφαίρεσαν την προσαύξηση του πτυχίου της μάλλον γιαυτό τέτοια πτώσηΜήπως τα οριστικά αποτελέσματα είναι ό,τι να'ναι;;;;; ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!!!!!!δεν ξέρω αλλά το ίδιο ακριβώς αναρωτιέμαι!!!