0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από 200 στο 400 είναι τεράστια πτώση! Πώς είναι δυνατόν να αφαιρούν πρϋπηρεσίες (ίσως αν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά?) και βαθμό πτυχίου (μήπως είχε δηλώσει άλλο βαθμό και στον έλεγχο βρήκαν άλλο?) Υπήρχαν κάποιες τέτοιες περιπτώσεις (λίγες), όταν το 2007 η ΠΕΑΕ έκανε έλεγχο των βαθμών των πτυχίων.
σε ποσες μερες περιπου λέτε να βγει η εγκύκλιος για τους διορισμούς?
Αν μπορείς ας μου δώσει κάποιος τα τηλ του ΑΣΕΠ ;;;
Κορίτσια, εγώ έμεινα στην ίδια θέση αλλά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με μας που δεν διοριζόμαστε. Είμαι θέση 1953, αυτή η θέση θα ξαναλλάξει σε άλλο πίνακα αποκλειστικά των αναπληρωτών;Έχω ελπίδες για αναπληρώτρια;Είμαι στην πλήρη άγνοια, παρακαλώ τα φώτα σας...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ! ΕΔΩΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΣΕΠ, ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 2066. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ 1891. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
καλησπέρα, στο πίνακα που βγήκε με τους αναπληρωτές έχω θέση 1900 περιπού. επειδή κάπως μπερδέυτηκα. από αυτό το πίνακα, θα αφαιρέσω περίπου 750 άτομα για να βρώ την σειρά μου; άρα πάω γύρω στο 1150; ποίες οι πιθανότητες μου για φέτος; και αν έχω πιθανότητες, πάω για τα μέσα της χρονιάς; αχ σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει!!!!