*

Αποστολέας Θέμα: Οριστικά αποτελέσματα ασεπ ΠΕ60!!!  (Αναγνώστηκε 79614 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Οριστικά αποτελέσματα ασεπ ΠΕ60!!!
« Απάντηση #336 στις: Ιουλίου 17, 2009, 08:27:28 pm »
Από 200 στο 400 είναι τεράστια πτώση! Πώς είναι δυνατόν να αφαιρούν πρϋπηρεσίες (ίσως αν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά?) και βαθμό πτυχίου (μήπως είχε δηλώσει άλλο βαθμό και στον έλεγχο βρήκαν άλλο?)
Υπήρχαν κάποιες τέτοιες περιπτώσεις (λίγες), όταν το 2007 η ΠΕΑΕ έκανε έλεγχο των βαθμών των πτυχίων.

ακριβως.
να ρωτησω, ο βαθμος πτυχιου δεν αποτελει προσωπικο δεδομενο? αρα κανονικα δεν πρεπει να υπολογιζεται.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:17:15 »

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Ιουλίου 17, 2009, 09:49:22 pm »
Κορίτσια, εγώ έμεινα στην ίδια θέση αλλά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με μας που δεν διοριζόμαστε. Είμαι θέση 1953, αυτή η θέση θα ξαναλλάξει σε άλλο πίνακα αποκλειστικά των αναπληρωτών;Έχω ελπίδες για αναπληρώτρια;Είμαι στην πλήρη άγνοια, παρακαλώ τα φώτα σας... ???

Αποσυνδεδεμένος morfoula_mc

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Ιουλίου 17, 2009, 11:11:52 pm »
σε ποσες μερες περιπου λέτε να βγει η εγκύκλιος για τους διορισμούς?

Στο ΥΠΕΠΘ που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν τέλη του μήνα και σε μια φίλη μου που πήγε σε πρωτοβάθμια, της είπαν το ίδιο. Άρα, οι αιτήσεις λογικά θα βγουν αρχές Αυγούστου. Άντε καλές μας διακοπές!!!! 8) ;D 8)
Οι ρίζες της βίας και του πολέμου(...)βρίσκονται πρώτα απ' όλα σ'ένα σύστημα εκπαίδευσης που διδάσκει τον ανταγωνισμό, αγνοεί την αγάπη και παράγει τελικά αδύναμα άτομα, χωρίς ηθική αντίσταση. Ενάντια σ' αυτή την αναχρονιστική εκπαίδευση πρέπει τώρα ν' αγωνιστούμε όλοι. Μ.Μοντεσσόρι

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Ιουλίου 18, 2009, 12:18:30 am »
Από 200 στο 400 είναι τεράστια πτώση! Πώς είναι δυνατόν να αφαιρούν πρϋπηρεσίες (ίσως αν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά?) και βαθμό πτυχίου (μήπως είχε δηλώσει άλλο βαθμό και στον έλεγχο βρήκαν άλλο?)
Υπήρχαν κάποιες τέτοιες περιπτώσεις (λίγες), όταν το 2007 η ΠΕΑΕ έκανε έλεγχο των βαθμών των πτυχίων.

Ισως να έχεις ένα δίκιο με τα δικαιολογητικά.... ΑΛΛΑ τα δικαιολογητικά προϋπηρεσίας της συγκεκριμένης κοπέλας είναι σωστά και είναι σίγουρο αυτό. Κάναμε μαζί τα χαρτιά μας 5 κορίτσια. Και όλες είχαμε το ίδιο χαρτί με μόνη διαφορά τους μήνες προϋπηρεσίας. Και αφού είναι λάθος γιατί τα αφαίρεσαν μόνο από την μία και στις άλλες 4 όχι;;;;; Δεν ξέρω... Αν μπορείς ας μου δώσει κάποιος τα τηλ του ΑΣΕΠ ;;;
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:17:15 »

Αποσυνδεδεμένος morfoula_mc

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Ιουλίου 18, 2009, 07:45:40 am »
Αν μπορείς ας μου δώσει κάποιος τα τηλ του ΑΣΕΠ ;;;
[/quote]

Ένα τηλέφωνο που έχω είναι 2131319100. Εύχομαι ολόψυχα καλά ξεμπερδέματα ;)
Οι ρίζες της βίας και του πολέμου(...)βρίσκονται πρώτα απ' όλα σ'ένα σύστημα εκπαίδευσης που διδάσκει τον ανταγωνισμό, αγνοεί την αγάπη και παράγει τελικά αδύναμα άτομα, χωρίς ηθική αντίσταση. Ενάντια σ' αυτή την αναχρονιστική εκπαίδευση πρέπει τώρα ν' αγωνιστούμε όλοι. Μ.Μοντεσσόρι

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Ιουλίου 18, 2009, 01:10:33 pm »
Αν μπορείς ας μου δώσει κάποιος τα τηλ του ΑΣΕΠ ;;;

Ένα τηλέφωνο που έχω είναι 2131319100. Εύχομαι ολόψυχα καλά ξεμπερδέματα ;)
[/quote]

Τελικά τα βρήκα κι εγώ... Και βγάλαμε και μια άκρη ... αλλά ξεκάθαρα πράγματα από τη Δευτέρα...
Λοιπόν... Το τηλέφωνο είναι 2131319100 ΑΣΕΠ και για θέματα του γραπτού διαγωνισμού είναι το 2131319412...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Ιουλίου 18, 2009, 01:30:35 pm »
Οταν λες βγαλατε μια ακρη τι εννοεις; Εχει γινει καποιο λαθος; υπαρχει μια λογικη εξηγηση;

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Ιουλίου 20, 2009, 09:47:42 pm »
Κορίτσια, εγώ έμεινα στην ίδια θέση αλλά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με μας που δεν διοριζόμαστε. Είμαι θέση 1953, αυτή η θέση θα ξαναλλάξει σε άλλο πίνακα αποκλειστικά των αναπληρωτών;Έχω ελπίδες για αναπληρώτρια;Είμαι στην πλήρη άγνοια, παρακαλώ τα φώτα σας... ???
Καλησπερα κι απο μενα!
Μπορω να πω οτι μετα τους πινακες σημερα εχω μπερδευτει τελειως!!!! Πως γινεται να μεινει καποιος στην ιδια θεση?? απο τι εξαρταται??? Εγω στον πινακα αναπληρωτων επεσα περιπου 1700 θεσεις  :-\ :-\ :-\ μηπως δεν εχω καταλαβει κατι σωστα??? με θεση γυρω στο 2700 εχω καμια ελπιδα για φετος???????

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Ιουλίου 20, 2009, 10:27:25 pm »
ρινακι μου εχει να κανει με τα μορια υπαρχουν ατομα με πολλα μορια λογω προυπηρεσιας εσυ εδωσες πρωτη φορα και δν εχεις ξαναδουλεψει οποτε δν εχεις μορια
ειμαι σιγουρη οτι θα πας του χρονου αναπληρωτρια ;)
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος ZHNA1983

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:18:47 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ! ΕΔΩΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΣΕΠ, ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 2066. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ 1891. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Αποσυνδεδεμένος margaritaroni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:25:39 am »
εχω την εντυπωση οτι στον πίνακα διοριστέων βρίσκονται όσοι έχουν μόρια από προυπηρεσιά.-εστω και ελάχιστα.χωρις βαθμους από ασεπ . Καθαρα ΜΌΡΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΊΑς! Ενω στον αναπληρωτών βρίσκονται όλοι καθως εχουν συνυπολογιστει και οι βαθμοί από αυτόν και τον προηγούμενο ασεπ.Εσυ βλέποντας την σειρά σου αφαίρεσε τσακα τσάκα 750 άτομα που διορίζονται και βλέπεις πως σίγουρα θα είσαι αναπληρώτρια φέτος!!

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:27:47 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ! ΕΔΩΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΣΕΠ, ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ. ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 2066. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ 1891. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Ο ενιαιος πινακας διορισμων ειναι πινακας καθαρης προυπηρεσιας και απο αυτον παιρνουν το 40%.στον πινακα αναπληρωτων θα αφαιρεσεις 700-750 ατομα και θα δεις την πραγματικη σου σειρα

Αποσυνδεδεμένος jella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Ιουλίου 21, 2009, 10:53:41 am »
καλησπέρα, στο πίνακα που βγήκε με τους αναπληρωτές έχω θέση 1900 περιπού. επειδή κάπως μπερδέυτηκα. από αυτό το πίνακα, θα αφαιρέσω περίπου 750 άτομα για να βρώ την σειρά μου; άρα πάω γύρω στο 1150; ποίες οι πιθανότητες μου για φέτος; και αν έχω πιθανότητες, πάω για τα μέσα της χρονιάς; αχ σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει!!!!

Αποσυνδεδεμένος 24drama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Ιουλίου 21, 2009, 11:31:14 am »
καλησπέρα, στο πίνακα που βγήκε με τους αναπληρωτές έχω θέση 1900 περιπού. επειδή κάπως μπερδέυτηκα. από αυτό το πίνακα, θα αφαιρέσω περίπου 750 άτομα για να βρώ την σειρά μου; άρα πάω γύρω στο 1150; ποίες οι πιθανότητες μου για φέτος; και αν έχω πιθανότητες, πάω για τα μέσα της χρονιάς; αχ σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει!!!!
   Καλημέρα...εγώ πιστεύω πως εξαρτάται και το τι δήλωσες σαν αναπληρώτρια.Εχεις αρκετες πιθανοτητες για φέτος.Εγώ με την αφαίρεση ειμαι κοντα στο 1400.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182587
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)