0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια δεν ειναι ετσι ακριβως,με την αφαιρεση 700-750 ατομων δλδ,γιατι καποιοσ που ειναι διοριστεος απ ευθειας απο ασεπ πχ στο πινακα αναπληρωτων μπορει να ειναι πολυ χαμηλα γιατι δεν εχει προυπηρεσια και η αφαιρεση δεν εχει νοημα.εγω δλδ που δεν ειμαι διοριτεα αλλα στο πινακα αναπληρωτων γυρω στο 500 και κατι αμα αφαιρεσω 700 θα ειμαι -250.αρα....προσοχη λιγο με την αριθμητικη
παιδια εχω μπερδευτει! δηλαδη εγω που εχω σειρα 2397 ποσους πρεπει να αφαιρεσω απο μπροστα μου? εχω ελπιδες για αναπληρωση? τι λετε? και επιπλεον ποσοι ειναι τελικα ολοι οι φετινοι διορισθεντες? μια φιλη μου μου ειπε οτι ειναι 796 στο συνολο που το ειδε σε επισημη ανακοινωση
Κορίτσια και ......αγόρια με έναν πρόχειρο υπολογισμό, με βάση τον πίνακα του npanag και τον προσωρινού του υπεπθ ,θα ανέβω γύρω στις 600 θέσεις.Υπολόγισα πως θα φύγουν από τον πίνακα οι 300 πρώτοι του ασεπ ,περίπου 200 άτομα από 40 % και άλλα 130 άτομα από τους διοριστέους β φουρνιάς που με περνάνε σε μόρια.Είμαι στο 1500 και μέτρησα όσους ασεπίτες β φουρνιάς είναι πάνω από εμένα σε μόρια ΄άρα θα είμαι γύρω στο 900.Πιστεύω πως ο υπολογισμός είναι σωστός ,ελπίζω να βοηθάω και αν κάνω λάθος διορθώστε με.Ευχαριστώ.!