0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο πινακας αναπληρωτων που εχει βγει ειναι με σειρα μοριων επομενως πως γινετε μια πιο κατω απο μενα να ειναι μεσα στους διορισθεντες αφου εχει λιγοτερα μορια ? καταλαβατε τι εννοω? αυτο πανω σε αυτα που λεγαμε για το ποσες πρεπει να αφαιρεσουμε. τι λετε?
πρεπει να υπολογιζουμε οτι περιπου τα πρωτα 450 ατομα θα φυγουν στανταρ. ( 24μηνο, 30μηνο και απο το 40%). και δεν υπολογιζω και τα 300 του ασεπ γιατι υπαρχουν πολλες συναδελφισσες με περισσοτερα μορια λογω της προυπηρεσιας αλλα και του προηγουμενου ασεπ.προσωπικα για μενα ειμαι τωρα στο 1250 περιπου και αφαιρω 450 περιπου ατομα που διοριζονται. δεν μπορω ομως να αφαιρεσω και τα 300 ατομα του ασεπ. υπολογιζω οτι εχουν περισσοτερα μορια απο μενα καμια 50 με 70 ονοματα. αρα συνολικα αφαιρω παντα στο περιπου 500 ατομα πανω απο μενα και η πραγματικη μου σειρα θα ναι στο 750 οπως ακριβως με ειχε καταταξει και ο npanag, τον οποιο οφειλουμε να ευχαριστησουμε για την εξαιρετη προσπαθεια του!!!!
Καλημέρα!Πρώτη φορά στέλνω μήνυμα.Εχω 22.98 μόρια και 2776 σειρά.Υπαρχει λέτε περίπτωση να με πάρουν δευτερη χρονιά?Σας παρακαλώ διαφωτίστε με!