0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι ωρομισθιοι ποτε καλουνται περιπου???εγω εχω 10 μορια κ κατι εχω πιθανοτητα για ωρομισθια???βοηστεεεεεεε!!!!!
Συμφωνώ mauri agelada με την τοποθέτησή σου , για την πιθανότητα αναπλήρωσης των τρίτεκνων .Ξανακοίταξα τους πίνακες και είδα 15 τρίτεκνους με κάποια μόρια και 6 τρίτεκνους με μηδενικά μόρια στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας .Επομένως έχουμε συνολικά 21 τρίτεκνους .Αν υποθέσουμε ότι το Υπουργείο θα ζητήσει 80 αναπληρωτές ,οι 64 (80%)θα βγουν με βάση τη σειρά του πίνακα αναπληρωτών και οι υπόλοιποι 16(20%) με βάση τη <<σειρά των τρίτεκνων>> (αρχικά στον πίνακα αναπληρωτών και στη συνέχεια στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας ).Μέσα στους 65 πρώτους του πίνακα ,υπάρχουν και 4 τρίτεκνοι που δεν υπολογίζονται στους 16 του παραπάνω παραδείγματος . Επομένως οι τρίτεκνοι που αποροφούνται μπορεί να είναι παραπάνω από 16.Όμως κάποιοι τρίτεκνοι δεν αποδέχονται το ναι σε όλα (οικογενειακοί λόγοι ,σιγουριά καλύτερης τοποθέτησης κ.α.) και μπορεί ο συνολικός αριθμός τους να είναι και μικρότερος από τον αναμενόμενο δυνατό .Τα ίδια μπορεί να ισχύσουν και στις εκάστοτε φάσεις αναπλήρωσης .
Παράθεση από: SUNBIRD στις Αυγούστου 27, 2009, 12:46:07 amΣυμφωνώ mauri agelada με την τοποθέτησή σου , για την πιθανότητα αναπλήρωσης των τρίτεκνων .Ξανακοίταξα τους πίνακες και είδα 15 τρίτεκνους με κάποια μόρια και 6 τρίτεκνους με μηδενικά μόρια στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας .Επομένως έχουμε συνολικά 21 τρίτεκνους .Αν υποθέσουμε ότι το Υπουργείο θα ζητήσει 80 αναπληρωτές ,οι 64 (80%)θα βγουν με βάση τη σειρά του πίνακα αναπληρωτών και οι υπόλοιποι 16(20%) με βάση τη <<σειρά των τρίτεκνων>> (αρχικά στον πίνακα αναπληρωτών και στη συνέχεια στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας ).Μέσα στους 65 πρώτους του πίνακα ,υπάρχουν και 4 τρίτεκνοι που δεν υπολογίζονται στους 16 του παραπάνω παραδείγματος . Επομένως οι τρίτεκνοι που αποροφούνται μπορεί να είναι παραπάνω από 16.Όμως κάποιοι τρίτεκνοι δεν αποδέχονται το ναι σε όλα (οικογενειακοί λόγοι ,σιγουριά καλύτερης τοποθέτησης κ.α.) και μπορεί ο συνολικός αριθμός τους να είναι και μικρότερος από τον αναμενόμενο δυνατό .Τα ίδια μπορεί να ισχύσουν και στις εκάστοτε φάσεις αναπλήρωσης . ΛΑΘΟΣ!!!! θα πάρουν τους 4 και άλλους 12 από κάτω από τη βάση αναπλήρωσης α φάσης