0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με το δίκιο τους θέλουν 1400 ευρώ πρώτο μισθό γιατί όταν είναι μέσα στην τάξη η ώρα είναι παραγωγική και όχι πλασματική όπως κάθε δημοσίου υπαλλήλου σε νομαρχία και εφορία που υποτίθεται πως δουλεύει 8ωρο αλλά οι πραγματικά παραγωγικές του ώρες δεν ξεπερνούν τις 4...μόνοι τους το λένε αυτό. Που πηγαίνεις στις υπηρεσίες και πολλοί απουσιάζουν στην αγορά εν ώρα ωραρίου και δεν είναι εκεί ούτε οι μισοί για να σε εξυπηρετήσουν...Φυσικά και οι εκπαιδευτικοί έχουν πτυχίο και πολλοι από αυτούς τελευταία και 1 ίσως και 2 μεταπτυχιακά τα οποία έχουν πληρώσει μόνοι τους (καηκαν αν περίμενα τα ΠΕΚ) για να παράγουν καλύτερο έργο για τα παιδιά του κόσμου...και να μην ακούσω για το επίδομα του μεταπτυχιακού το οποίο δεν φτάνει ούτε για τα μελάνια και τα χάρτιά που θες για να τυπώσεις τις εργασίες του μεταπτυχιακού...Για να μην πω πως πολλές φορές για να προετοιμαστείς για 1 ώρα μάθημα θα χρειαστείς και 2 ώρες δουλειά στο σπίτι, χώρια να διορθώσεις τετράδια, ορθογραφίες, διαγωνίσματα και εξετάσεις...επίσης δεν παίρνουν φακελάκια όπως οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες και πολεοδομίες για να βγάλουν άδειες και να κάνουν χάρες σε πρόστιμα...να προσθέσω και τα χρήματα που ξοδεύουν για να αγοράσουν βοηθήματα καθώς οι σχολικές βιβλιοθήκες είναι ανύπαρκτες...προσκαλώ λοιπόν κάθε δημόσιο υπάλληλο να έρθει μια μέρα στο σχολείο να κάνει υπηρεσία στο διάλειμμα να δω μετά αν θα θέλει αύξηση μισθού...
Διαβαζα το παρακατω αρθρο στο αλφαβιταhttp://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank22_6_9_820.phpΜα ειναι δυνατον να κλαιγονται οι καθηγητες ?Δουλευουν ουσιαστικα ημιαπασχοληση..καθονται τοσους μηνες το χρονο ?και θελουν 1400 ευρω ο πρωτοδιοριστος ?και ειναι και σε απογνωση ?Ειναι προκλητικες αυτες οι απαιτησεις...αν νομιζουν πως δεν τους φτανουντα λεφτα..ας παραιτηθουν εγω θα πηγαινα και με 800 ευρω...Ολο κλαψα κλαψα..αντι να λενε και δοξα τω Θεω...Και ρωταω ολοι οι νεοδιοριστοι δημοσιοι υπαλληλοι συνηθως δεν φτανουν ουτε καν τα 900 ευρω και ας εχουνε πτυχια...γιατι οι καλομαθημενοι καθηγητες που δουλευουν ελαχιστα σε σχεση με τους αλλους να εχουν τετοιες παραλογες απαιτησεις ??Επειδη εχουν πτυχιο ?? πτυχια με το τσουβαλι..επαναλαμβανω τα αιτηματα η θα ειναι λογικα και συμφωνα με τις οικονομικες δυνατοτητες της χωρας η καθολου..Και επαναλαμβανω οποιος πιστευει πως υποτιμαται...ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα...
τωρα αν τελικα πετυχω στον ασεπ και διοριστω...φυσικα θα παρω τα 1400 ευρω αλλα θα θεωρω τον εαυτο μου καλοπληρωμενο και δεν θα κλαιγομαι
Αστε ρε παιδιαμονο οι καθηγητες κουραζονται..ολοι οι αλλοι παιζουν ταβλι..Ολες οι δουλειες εχουν τις δυσκολιες τους και του καθηγητη τιςδικες της..Τελοσπαντων εγω εμενω σταθερα στις αποψεις μουμεινετε και εσεις στις δικες σας...τωρα αν τελικα πετυχω στον ασεπ και διοριστω...φυσικα θα παρω τα 1400 ευρω αλλα θα θεωρω τον ευατο μου καλοπληρωμενο και δεν θα κλαιγομαι
Παράθεση από: ergotelis στις Ιουνίου 22, 2009, 03:09:01 pmΑστε ρε παιδιαμονο οι καθηγητες κουραζονται..ολοι οι αλλοι παιζουν ταβλι..Ολες οι δουλειες εχουν τις δυσκολιες τους και του καθηγητη τιςδικες της..Τελοσπαντων εγω εμενω σταθερα στις αποψεις μουμεινετε και εσεις στις δικες σας...τωρα αν τελικα πετυχω στον ασεπ και διοριστω...φυσικα θα παρω τα 1400 ευρω αλλα θα θεωρω τον ευατο μου καλοπληρωμενο και δεν θα κλαιγομαιΟταν θα διοριστείς στην άλλη άκρη από εκεί που μένεις και χαλάς κανένα χιλιάρικο για πλάκα σε ενοίκια μετακινήσεις κ.λ.π να δούμε πόσο ευχαριστημένος θα είσαι με το μισθό σου....Δεν θεωρώ ότι κουράζομαι του θανατά γιατί λατρεύω αυτό που κάνω και ήταν το όνειρό μου.Όμως κάποιες στιγμές νιώθω κούραση κυρίως ψυχολογική.Και πίστεψέ με, πολλοί στο δημόσιο παίζουν τάβλι και πληρώνονται καλύτερα από μας....