0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aπλα δεν μπορω τους μισοκακομοιρηδεςΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣτου καθηγητη ειναιι απο τις πιο ευκολεςτωρα πιστευετε οτι θελετε μου ειναι αδιαφοροτελος
Εγω δεν επιτεθηκα προσωπικα σε κανεναν..Δεν χρειαζεται να βγαζουν κομπλεξ καποιοι οταν ακουνε την αληθεια
Οι διακοπές είναι απαραίτητες για την ψυχική ισορροπία του εκπαιδευτικού.
αλλά και εμεις δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη δουλειά που κάνει ένας σωστός εκπαιδευτικός με έναν τεμπέλη βολεψάκια δημόσιο υπάλληλο.
Δεν ειναι στιγμη για προσωπικες επιθεσεις ..εγω δεν ειχα αυτο το στοχο τουλαχιστο..Πιστευω πως υπαρχει χωρος για ολες τιςε αποψεις ..τελοσπαντων
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ
Παράθεση από: ioanol στις Ιουνίου 22, 2009, 02:38:41 pmαλλά και εμεις δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη δουλειά που κάνει ένας σωστός εκπαιδευτικός με έναν τεμπέλη βολεψάκια δημόσιο υπάλληλο. ερωτήση κρίσεως...πόσοι είναι οι σωστοί και φίλότιμοι εκπαιδευτικοί;η πλειοψηφία; και γιατί τότε αναγκάζονται οι γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια για να ''ξεστραβωθούν'';
Παράθεση από: loukia02 στις Ιουνίου 22, 2009, 02:29:00 pmΟι διακοπές είναι απαραίτητες για την ψυχική ισορροπία του εκπαιδευτικού. ρε παιδιά όχι και έτσι...ψυχική ισορροπία; αν θέλει ο εκπαιδευτικός 3 μήνες για την ψυχική του ισορροπία ο αστυνομικός π.χ πόσους μήνες θα ζητήσει; 103 ; ...ο χειρούργος που κάθε μέρα περνούν δεκάδες ζωές απο τα χέρια του; 203; κανονικά το επάγγελμα του εκ[αιδευτικού έπρεπε να είναι ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ...τελεία και παύλα..