0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοιταξτε..εχω κανει ενα σωρο δουλειες...την δουλεια του καθηγητη την εχω κανει επισης οχι ομως σε δημοσιο σχολειο...Ολα ειναι πως θα τα δεις...Δεν ξερω ποσο νευρα τσιτα εχει ο καθενας..Αυτο που υποστηριζω ειναι οτι για τις λιγες ωρες που δουλευουν αμειβονται αρκετα καλα...Και εγω για δημοσιο σχολειο παω..για αυτο εδωσα ασεπ ως ΠΕ 19...Αλλα μου αρεσει να λεω τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη...Οπως και να το κανουμε ρε παιδια ...δημοσιουπαλληλικι ειναι...κατηγορειται τους υπολοιπους δημοσιοους υπαλληλους την στιγμη που εχετε τα ιδια κουσουρια...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ 10 ωρες...οπως ο δημοσιος υπαλληλος ΑΜΑ θελει δουλευει...δεν θα σε απολυσει και κανεις...Οποτε...τουλαχιστον μην κατηγορειται τους ομοιους σας (και μακαρι και ομοιους μου) δημοσιους υπαλληλους ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ 10 ωρες...οπως ο δημοσιος υπαλληλος ΑΜΑ θελει δουλευει...δεν θα σε απολυσει και κανεις...
οπως ο δημοσιος υπαλληλος ΑΜΑ θελει δουλευει
Η μέση λύση είναι και εδώ η καλύτερη θεωρώ.Δηλαδή άρση της μονιμότητας και αξιοκρατικός έλεγχος με επιβράβευση των υπαλλήλων που αγαπούν πραγματικά το λειτούργημα και παράγουν έργο.