*

Αποστολέας Θέμα: Σε απογνωσή λεει οι εκπαιδευτικοι..τριχες  (Αναγνώστηκε 12474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elytron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
    • Προφίλ
Απ: Σε απογνωσή λεει οι εκπαιδευτικοι..τριχες
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 23, 2009, 01:42:07 am »
Παιδιά, απομονώστε τις εικονικές προσωπικότητες που βάλθηκαν να δυναμιτίσουν το forum. Αν ο εργοτέλης και ομοϊδεάτες του θεωρούν τη δουλειά μας εύκολη, ας επιχειρήσουν να την κάνουν (μάλλον το επιχείρησαν και απέτυχαν). Μην "τσιμπάτε". Μη γίνει και αυτό το forum σαν της αείμνηστης edra-ς που με κάτι "ανώτατους" και τους πολεμίους τους κατέληξε η χαβούζα των απωθημένων κάθε καταπιεσμένου πτυχιούχου, "βολεμένου" και μη. Μην καταστρέψουμε κι αυτό το forum, τόσα χρόνια το κρατάμε σ' ένα επίπεδο και επικοινωνούμε. Και το χρειαζόμαστε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2009, 01:48:52 am από elytron »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:13:41 »

Αποσυνδεδεμένος elytron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 23, 2009, 02:10:57 am »
Και κάτι ακόμα: εσείς που τόσο "ορθολογικά" σχολιάζετε τη δουλειά μας, αλήθεια, τι δουλειά κάνετε για να ζήσετε; Σίγουρα δεν είστε εκπαιδευτικοί. Σας προκαλώ να δηλώσετε με ποιον τρόπο βγάζετε τα προς το ζην και προς το chatting σε διάφορα forums. Άντε, γιατί σας βαρέθηκα πια. Όχι ότι περιμένω να μου πείτε και καμιά αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και τις μπούρδες του "εργοτέλη" (και καλά Κρήτη) ότι είναι "χημικός και ΠΕ 19". Υπέθετα ότι υπήρχαν κι ευφυέστεροι χειριστές υπολογιστών στο Δημόσιας Τάξης. Ε, μα, για πόσο γίδια μας περνάς Μαρκογιαννάκη; (δεν είναι παραλήρημα, κάτι κατάλαβα που τα χώνω).

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 23, 2009, 08:02:29 am »
Παιδιά, απομονώστε τις εικονικές προσωπικότητες που βάλθηκαν να δυναμιτίσουν το forum. Αν ο εργοτέλης και ομοϊδεάτες του θεωρούν τη δουλειά μας εύκολη, ας επιχειρήσουν να την κάνουν (μάλλον το επιχείρησαν και απέτυχαν). Μην "τσιμπάτε". Μη γίνει και αυτό το forum σαν της αείμνηστης edra-ς που με κάτι "ανώτατους" και τους πολεμίους τους κατέληξε η χαβούζα των απωθημένων κάθε καταπιεσμένου πτυχιούχου, "βολεμένου" και μη. Μην καταστρέψουμε κι αυτό το forum, τόσα χρόνια το κρατάμε σ' ένα επίπεδο και επικοινωνούμε. Και το χρειαζόμαστε.

Συμφωνώ να κρατήσουμε το forum στα επίπεδα που έχει ...όποιος θέλει να βγάλει τα απωθημένα του ...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....
Προσοχή στις πισώπλατες  μαχαιριές....

Αποσυνδεδεμένος prf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 23, 2009, 08:35:36 am »
Και κάτι ακόμα: εσείς που τόσο "ορθολογικά" σχολιάζετε τη δουλειά μας, αλήθεια, τι δουλειά κάνετε για να ζήσετε; Σίγουρα δεν είστε εκπαιδευτικοί. Σας προκαλώ να δηλώσετε με ποιον τρόπο βγάζετε τα προς το ζην και προς το chatting σε διάφορα forums. Άντε, γιατί σας βαρέθηκα πια. Όχι ότι περιμένω να μου πείτε και καμιά αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και τις μπούρδες του "εργοτέλη" (και καλά Κρήτη) ότι είναι "χημικός και ΠΕ 19". Υπέθετα ότι υπήρχαν κι ευφυέστεροι χειριστές υπολογιστών στο Δημόσιας Τάξης. Ε, μα, για πόσο γίδια μας περνάς Μαρκογιαννάκη; (δεν είναι παραλήρημα, κάτι κατάλαβα που τα χώνω).

Φέτος για πρώτη φορά ωρομίσθιος, μετά απο επιτυχία στον προηγούμενο ΑΣΕΠ.
Και φυσικά παρανομώ κάνοντας και ιδιαίτερα.
Τώρα αν και ποιοί είναι εκπαιδευτικοί, δεν θα το σχολιάσω.
Απλά μερικοί από εμάς όταν ζητάμε περισσότερα λεφτά για την παιδεία, δεν εννοούμε τις τσέπες μας.

comprendo???
Η διδασκαλία είναι σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης. Ο ρόλος μας, όμως, είναι περισσότερο σύνθετος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:13:41 »

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 23, 2009, 09:53:36 am »

Συμφωνώ να κρατήσουμε το forum στα επίπεδα που έχει ...όποιος θέλει να βγάλει τα απωθημένα του ...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....

++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:01:20 am »
Είμαι νηπιαγωγός ειδικής αγωγής και είμαι διορισμένη. Θεωρώ ότι όσο ήμουν σε σχολέιο (τώρα είμαι σε ΚΕΔΔΥ) έκανα μία από τις δυσκολότερες δουλειές σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Και το λέω αυτό γνωρίζοντας ότι θα δημιουργήσο νέο γύρο αντιπαραθέσεων, αλλά θα εξηγήσω γιατί το λέω.
Έχει δουλέψει κανείς με 10 νήπια με ειδικές ανάγκες; Και δεν μιλάμε με απλές ανάγκες (αν μπορεί να υπάρξει τέτοιος χαρακτηρισμός) αλλά με σοβαρές και διάφορες ειδικές ανάγκες. Η δουλειά του νηπιαγωγού είναι εξ ορισμού πολύ απαιτητική. Μπορεί να είναι 4,5 ώρες "μόνο", αλλά σε αυτές τις ώρες δεν μπορείς να πας ούτε τουαλέτα. Σε ποιά άλλη δουλειά συμβαίνει αυτό; Σε ποιά άλλη δουλειά δεν έχεις ούτε 5 λεπτά διάλλειμα; Γιατί οι νηπιαγωγοί ακόμα και στο διάλλειμα έχουν τα μάτια τους όχι απλά 14, αλλά 1114! Πόσω μάλλον όταν έχεις παιδιά με Ε.Α.! Δεν κάνω παράπονα. Τη δουλειά μου τη διάλεξα και μου αρέσει. Αν δεν μου άρεζε θα έκανα κάτι άλλο. Όμως θεωρώ ότι δεν πληρώνεται επαρκώς (όπως και όλοι οι άλλοι εκπαιδευτικοί). Ένας δάσκαλος για να δουλέψει σωστά ΠΡΕΠΕΙ να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Όταν όμως σκέφτεται πώς θα τα βγάλει πέρα με τα 900 ευρώ (για νεοδιόριστο) ή με τα λίγο παραπάνω (για πιο πολλά χρόνια υπηρεσίας) δεν μπορεί να αφοσιωθεί στη δουλειά του. Όπως δεν μπορεί να αφοσιωθεί, όταν αναγκάζεται να κάνει ιδιαίτερα ή να δουλεύει σερβιτόρος ή μουσικός ή κάτι άλλο μετά το σχολέιο για να τα βγάλει πέρα.
Όσο για το εξωτερικό, ναι, δουλέυουν περισσότερες ώρες και έχουν αξιολόγηση. ΑΛΛΑ εκτός από τα παραπάνω χρήματα που παίρνουν, έχουν βοηθούς, έχουν βιβλιοθήκες, έχουν υπολογιστές για τον κάθε δάσκαλο, έχουν επιμορφωτικά σεμινάρια, έχουν κτήρια... Έχω δουλέψει έξω και μιλάω εκ πείρας. Μακάρι να ήταν έτσι και τα δικά μας σχολεία και δούλευα όχι 8 αλλά 12 και παραπάνω ώρες τη μέρα!!!! Ας μην συγκρίνουμε τα μήλα με τα πορτοκάλια!!!!!!!!!!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος ergotelis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    • ERGOTELIS
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:08:41 am »
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεχομαι επιθεση προσωπικη .

Δεν δεχεστε την αλλη αποψη ? Δεν με πειραζει αυτο..αλλα τουλαχιστον
καποιοι να ειστε ευπρεπεις..
Ορισμενους σας πειραζει που εχω δυο πτυχια..σας πειραζει που ειμαι απο την Κρητη...σας πειραζει που σκεφτομαι διαφορετικα ...
Λυπαμαι που αρχισα αυτο το τοπικ...καποιοι δεν εχετε διαθεση για συζητηση αλλα εχετε απωθημενα και τα βγαζετε ...
Θελεις δεν θελεις θα γινεις.. Εργοτελης !

Αποσυνδεδεμένος amalfi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:13:19 am »
τη δική τους αποψη δε δεχονται.

και γι αυτο της κανουν επιθεση!

(δεν πειραζει που δεν καταλαβαινεις)

(συγχαρητηρια για τα δυο πτυχια)

Αποσυνδεδεμένος ergotelis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    • ERGOTELIS
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:26:19 am »

Λυπαμαι που στο λεω..αλλα προκειται για ακριβως αυτο που λες...
παραληρημα..
Δεν μου λες κοπελα μου..με ηξερες και απο εχθες ?
Θελεις δεν θελεις θα γινεις.. Εργοτελης !

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:41:37 am »
Το παρόν θέμα κλειδώνεται.
Μπορείτε να συνεχίσετε τις προσωπικές σας αντιμαχίες με pm

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Pde.gr, © 2005 - 2025