*

Αποστολέας Θέμα: ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ  (Αναγνώστηκε 843 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
« στις: Ιουνίου 23, 2009, 09:11:12 pm »
Θα ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις.Σήμερα με πήραν τηλ.από το γραφείο στο οποίο ανήκα ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός και μου είπαν πως δεν έστειλα έναν πίνακα(όχι τα στατιστικα και για τις εγγραφές των νηπίων αυτά τα έστειλα όλα)άλλα έναν πίνακα για σεμινάρια που παρακολούθησε το εκπ.προσωπικό.Αυτό το mail εμένα δεν μου ήρθε μέχρι τις 19/6/2009 και μου ζητάνε να πάω στο σχολείο για να το ετοιμάσω.Πρώτο δεν είναι ευθύνη δική μου που δεν έλαβα τον πίνακα όσο δούλευα και δεύτερο εγώ εχω επιστρέψει στο σπίτι μου 160 χλμ. απο το σχολείο.Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση γιατί με πιέζουν.
Επίσης πολύ συνάδελφοι σε άλλα γραφεία έχουν λάβει τα χαρτιά απόλυσης και σε μας μας λένε οτι περιμένουν εγκρίσεις από το υπουργείο.Τί σχέση έχει το υπουργείο με τις απολύσεις,δεν είναι θέμα γραφείου;Αν τα χαρτιά λήξης καθυστερούν πότε θα κάνουμε τα χαρτιά για ταμείο ανεργίας;
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:07:18 »

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 23, 2009, 09:50:21 pm »
Δεν έχεις κάνει παράδοση κλειδιών κλπ;Πως θα πας πάλι στο σχολείο τώρα;Δεν έχεις απολυθεί;Η σύμβαση σου δεν έληξε στις 21 Ιουνίου;Αν δεν το έστειλαν είναι δικό τους πρόβλημα.Αν είχε σταλεί θα το είχες στα εισερχόμενα.Εξάλλου ο πίνακας αυτός απ' ότι καταλαβαίνω πρέπειι να είναι για χρήση της συμβούλου και ζητήθηκε από το δικό σας γραφείο.Εμάς δεν μας ζήτησαν κάτι ανάλογο.Αν το ήθελαν από το υπουργείο θα το ζητούσαν σε όλα τα γραφεία όπως για παράδειγμα είναι οι πίνακες εγγραφέντων, ο στατιστικός κλπ....
ΠΕ 60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 616
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144