*

Αποστολέας Θέμα: βάση διορισμού πε 03???  (Αναγνώστηκε 49615 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
βάση διορισμού πε 03???
« στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:01:08 am »
παιδιά να αρχίζουμε να κάνουμε καμιά πρόβλεψη αφού πλησιάζουν τα αποτελέσματα των μαθηματικών.

Τι πιστεύετε για την βάση διορισμού?
Θα ανέβει ή θα κατέβει?

Το γνωστικο σαφώς ήταν πιο δύσκολο από το 2007, αλλά πάλι δε νομιζω ότι δε θα υπάρχουν άτομα που θα έγραψαν πάνω από 70 (και πάνω από 80)

Το κομμάτι της διδακτικής για μένα παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Δεν ξέρουμε ούτε τι ζητάνε, ούτε πως διορθώνουν. Μόνο ένα φροντιστήριο  έδωσε κάποιες απαντήσεις αλλά και πάλι δεν ήμαστε σίγουρα αν ζητούσαν αυτά.

Κοιτώντας το άτομο που ήταν στη θέση 270 το 2007 βλέπω ότι έχει βαθμό 77,38(διορθώστε με αν κάνω λάθος), πιστεύω ότι κάπου εκεί θα είναι και η βάση φέτος +1 ή -1.

Τι λέτε εσείς?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: βάση διορισμού πε 03???
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:15:18 »

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:33:46 am »
Παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε πρόβλεψη!

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:41:26 am »
δε διαφωνώ ότι είναι παρακινδυνευμένο, απλά την άποψη μου κατέθεσα και ήθελα να δω τι απόψεις υπάρχουν.
Δεν είπα ότι αυτό θα είναι. Δεν είμαι μάντης.
 :)

ούτως ή άλλως πλησιάζουν και τα αποτελεσματα και τότε θα συζητάμε με πραγματικά νούμερα

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:54:27 am »
Δεν σε κατηγορώ, κουβέντα γίνεται.Οι προβλέψεις είναι.... μέρος του διαγωνισμού. Απλά για την ουσία του ερωτήματος σου δεν έχει βγει προς τα έξω που να δείχνει είτε άνοδο είτε πτώση. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρώση "επιτυχόντων" μεταξύ 60 εως 65.Σίγουρα θα υπάρξουν και μεγαλυτεροι βαθμοί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:15:18 »

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:07:56 am »
ναι και εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες βαθμολογίες θα είναι συγκεντρωμένες γύρω στο 60, αυτό θα ευνοήσει άτομα με πραγματική προυπηρεσία στον πίνακα αναπληρωτών.

το ότι είναι λίγες οι θέσεις με κάνουν να πιστεύω ότι δε γίνεται να μειωθεί πολύ η βάση.
σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που στο γνωστικό θα έχουν γράψει πολύ ψηλά.
(από την άλλη δεν ξέρουμε τι σφαγή θα γίνει στην διδακτική)  :(

Αποσυνδεδεμένος matlab88

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:41:13 am »
λογω του μικρου αριθμου διοριστεων απο τον ασεπ πιστευω οτι αν και θα ειναι αρκετα λιγοτεροι οι επιτυχοντες η βαση θα πεσει λιγο - καπου στο 75 θα ελεγα.
οντως και εγω πιστευω οτι αυτοι που θα παρουν πανω απο 10 μορια για να τα προσμετρησουν στον πινακα των αναπληρωτων θα ειναι λιγοι
αυτο συνεπαγεται οτι δεν θα ανεβει πολυ η βαση του αναπληρωτη- περσι απο οτι θυμαμαι ο τελευταιος αναπληρωτης ηταν γυρω στα 21,5 μορια.
βεβαια βαλτε και καμια 50 οαεδειτες, αρα λιγο off topic , αλλα εκτιμω οτι και η βαση αναπληρωσης θα παιξει γυρω στο 24-25.

Αποσυνδεδεμένος mefi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 24, 2009, 08:32:56 am »
Το 2004 ο μέσος όρος στο γνωστικό (των επιτυχόντων>55) ήταν 70,60 και τα συνολικά μόρια του 270 ήταν 74,24.
Το 2006 ο μέσος όρος στο γνωστικό (των επιτυχόντων>50) ήταν 79,44 και τα συνολικά μόρια του 270 ήταν 79.
Ένα ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι τι μέσο όρο περιμένουμε φέτος στα Μαθηματικά, αφού αυτός θα επηρεάσει σημαντικά τόσο τη βάση διορισμού όσο και τη βάση αναπλήρωσης.Το 65 ως μέσος στα μαθηματικά σας φαίνεται ρεαλιστικό; Ας πούμε πρώτα γνώμες για αυτό και στη συνέχεια ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη.

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 24, 2009, 09:29:21 am »
το 2004 οι επιτυχόντες ήταν αυτοι που είχαν γράψει πάνω από 55. Για να μπορεσουμε να μιλήσουμε για μέσο όρο και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τα φετινά τα αποτελέσματα, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και τα άτομα που είχαν γράψει από 50 -55. Αυτό θα κατέβαζε το μέσο όρο των επιτυχόντων.  

Δε μπορώ να βρω τον πίνακα επιτυχόντων του 2004

Τότε είχε δημοσιευτεί και ο πίνακας αποτυχόντων. Αρα χρειαζόμαστε και αυτόν για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 09:31:35 am από sybe »

Αποσυνδεδεμένος mefi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 24, 2009, 09:46:24 am »
Ο πίνακας των επιτυχόντων του 2004 υπάρχει στο αρχείο του ΑΣΕΠ. Των αποτυχόντων του 2004 δεν το βρίσκω. Δεν νομίζω όμως ότι επηρεάζουν σοβαρά την πρόβλεψη.

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 24, 2009, 09:52:36 am »
εννοούσα ότι θα βγάλουμε  συμπέρασμα για το μέσο όρο των επιτυχόντων, όχι για τη βάση διορισμου.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 24, 2009, 10:11:38 am »
Καλημέρα.
Μακάρι να βγούν σήμερα
Είχα κανονίσει να φύγω 4ήμερο ώστε να αποφύγω το άγχος των ημερών αυτών , αλλα ουτε ο καιρός με βοηθά σε αυτό.Λέτε να είναι  κάποιο καλό σημαδι αυτό?

Λοιπον επι του θέματος, να εκφράσω την άποψη μου και να κ;aνουμε κουβεντούλα ώστε να περάσei  καιι πιο εyχάριστα η ημέρα.

Εχω το αρχείο του 2004 και βλέπω οτι ο 270  είχε  74,24
Ωστόσο  νομίζω οτι δεν μπορούμε συγκρίνουμε   την τότε βάση οπως και του 2005 γιατι ήταν διαφορετική λόγω της διαφοράς των 5 μονάδων

Πάντως το 2007 αν είχε διατηρηθεί το 55-60 θα είχαμε  574 λιγότερους επιτυχόντες
Φέτος ο κόσμος δεν έγραψε καλά στο γνωστικό σε σχέση με τις προϋγούμενες φορές και οτι είναι κάτω απο 50 δεν σώζεται ενω το 2007 οσοι  δεν έγραψαν  καλά  στην διδακτική το έσωσαν  με τα παιδαγωγικά

Και εγω πιστεύω οτι σίγουρα θα βρεθούν τουλάχιστον 300 άτομα που να έγραψαν πάρα πολύ καλά, αλλά για το τι θα γίνει με τους υπόλοιπους στον πίνακα των αναπληρωτών  θα συμφωνήσω με τον

. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρώση "επιτυχόντων" μεταξύ 60 εως 65.Σίγουρα θα υπάρξουν και μεγαλυτεροι βαθμοί.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2009, 10:39:54 am από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος mefi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 24, 2009, 10:49:42 am »
Μακάρι να βγουν σήμερα και να μην συζητάμε για πρόβλεψη αλλά για βεβαιότητα.Το ένστικτό μου όμως μου λέει υπομονή μέχρι την Παρασκευή.
Δεν μπορώ όμως να συγκεντρωθώ σε τίποτα αφού το μυαλό μου γυρνάει συνεχώς γύρω από τα αποτελέσματα. Έτσι η κουβέντα μαζί σας είναι η μόνη ανακούφιση που βρίσκω.

"Φέτος ο κόσμος δεν έγραψε καλά στο γνωστικό σε σχέση με τις προϋγούμενες φορές και οτι είναι κάτω απο 50 δεν σώζεται ενω το 2007 οσοι  δεν έγραψαν  καλά  στην διδακτική το έσωσαν  με τα παιδαγωγικά."

Συμφωνώ με αυτό που γράφεις vikoulaki και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε λιγότερα άτομα στον πίνακα των επιτυχόντων και συνεπώς μικρότερη βάση αναπλήρωσης. Για την βάση διορισμού μου φαίνεται δύσκολο να βγάλουμε συμπέρασμα. Αλλά και να βγάζαμε τι νόημα έχει αφού δεν ξέρουμε πόσο έχουμε γράψει εμείς;

Πόσο θα ήθελα να είχαν όλα τελειώσει καλά και να ήμουν σε μια ακρογυαλιά και να ψάρευα!!!

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 24, 2009, 11:00:45 am »
Μακάρι να βγουν σήμερα και να μην συζητάμε για πρόβλεψη αλλά για βεβαιότητα.Το ένστικτό μου όμως μου λέει υπομονή μέχρι την Παρασκευή.
Δεν μπορώ όμως να συγκεντρωθώ σε τίποτα αφού το μυαλό μου γυρνάει συνεχώς γύρω από τα αποτελέσματα. Έτσι η κουβέντα μαζί σας είναι η μόνη ανακούφιση που βρίσκω.
συμφωνώ!!!!!!!!!

Θέλω να βγουν σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 24, 2009, 11:16:42 am »
Τώρα που είπες για ψάρεμα,  την προϋγούμενη φορά τέτοιες ώρες μαζί με τον Siobara  και μια Νηπιαγωγό είχαμε αναλύσει ολους τους τρόπους ψαρέματος

Και το 98 ο  270  είχε πάνω απο 76 μόρια

Αυτή η σύγκριση δεν μου κολλάει πουθενά για τα μόρια του 270 των άλλων διαγωνισμών και αφορμή παίρνω απο τον προϋγούμενο διαγωνισμό οπου σε άλλο forum Μαθηματικών προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο  και τελικά μας οδηγούσε σε βάση πιο υψηλή απο την πραγματική

Οσο για τους αναπληρωτές  και εδω μπορει να γίνει  κάποια έκπληξη προς τα κάτω η βάση ( < 23 μακάρι  :D ) ή προς τα πάνω    :'(,  αν οι επιτυχόντες κοντά στους διοριστέους ή και η β΄ φουρνιά έχουν μόρια στον πίνακα οπότε αθροιστικά πάμε πολύ ψηλά
Υπολογίζω και τα άτομα του Οαεδ που δεν είναι και λίγα
Σκέφτομαι επίσης αν πάρει λιγότερους αναπληρωτές? κάνω διάφορα σενάρια και ίσως σκέφτομαι πολύ ακραία αλλά προσπαθώ  να είμαι καλυμένη και απο το χειρότερο σενάριο για εμένα

Προς το παρόν καμμία ανακοίνωση για  κάτι νεότερο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144