0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είχα πάρει πριν τηλέφωνο και μου είχαν πει μέχρι την Παρασκευή.Και όταν τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση νωρίτερα μου είπαν ότι δεν το αποκλείουν.Πιστεύω ότι θα βγουν την παρασκευή, αλλά δεν μπορώ να μην ελπίζω ότι θα βγουν νωρίτερα.
Άρα μπορούμε να υπολογίζουμε τη βάση στο -7, δηλαδή 79- 7= 72
Εγω δεν τους πιστεύωΣήμερα άκουσα 3 διαφορετικές απαντήσεις απο 3 διαφορετικά άτομα.Οτι θέλουν λένε για να δώσουν κάποια απάντησηsybe θυμάσαι 17/6 τι σου είχαν πεί? οτι θα βγούν απο 25 και μετά ενω 19/6 είχαμε τα πρώτα αποτελέσματα
Είμαι πεπεισμένος όμως πως την επόμενη ώρα των αποτελεσμάτων θα γεμίσει ο τόπος από "σαΐνια" που έγραψαν άριστα στο γνωστικό, 90 και βάλε λέμε, άλλα την "πάτησαν" στην ειδική και για αυτό δεν είναι καν επιτυχόντες.Εξαλλού δεν θα μπορεί να ελέγχθει .Διαφωνεί κανείς!!!
Παράθεση από: prf στις Ιουνίου 24, 2009, 11:22:42 pmΕίμαι πεπεισμένος όμως πως την επόμενη ώρα των αποτελεσμάτων θα γεμίσει ο τόπος από "σαΐνια" που έγραψαν άριστα στο γνωστικό, 90 και βάλε λέμε, άλλα την "πάτησαν" στην ειδική και για αυτό δεν είναι καν επιτυχόντες.Εξαλλού δεν θα μπορεί να ελέγχθει .Διαφωνεί κανείς!!!Δε διαφωνώ καθόλου ότι θα βρεθούν τέτοια άτομα. Αλλα αυτά δε μας ενδιαφέρουν.Δεν επηρεάζουν ούτε τους πίνακες, ούτε τη βάση διορισμού.Αυτοί που μας ενδιαφέρουν είναι αυτοί που έγραψαν όντως άριστα και δεν έχουν πατώσει διδακτική. Αυτοί είναι που θα ανεβάσουν τις βάσεις.