0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατεθεσα και εγω σημερα τα χαρτια για ανεργια με απολυση 31 /5 .δεν ειχα βεβαιωση για απριλιο μαιο , ρωταω τον υπαλληλο αν μπορω να το καταθεσω αλλη μερα και αφου συμπληρωσε κατι χαρτια κτλ μου λεει οτι δεν χρειαζεται αφου εχει τα ενσημα μεχρι 31/3.επισης ενω η αιτηση ελεγε να παρουσιαστω 9/7 για να υπογραψω μια εγκριτικη αποφαση μου ειπε οτι επειδη ζητησα να σταλουν τα χαρτια στον αντιπροσωπο της περιοχης μου για να μην τρεχω στον κεντρικο οαεδ μιας γειτονικης πολης να παω 5 μερες αργοτερα δηλαδη στις 14 /7.και σας ρωτω μιας και ο ιδιος δεν μου φανηκε και τοσο σοι υπαλληλος.τι περιθωριο εχω να παω για την υπογραφη?ενδεχεται να ειμαι σε διακοπες απ' οτι πληροφορηθηκα πριν απο λιγο.αν μπορει καποιος ας μου απαντησει.θα ρωτησω βεβαια τον αντιπροσωπο αλλα εχει αδεια μεχρι τισ 18 και με εχει πιασει αγχος γιατι πρεπει να κλεισω και αεροπορικα για εξωτερικο.ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τη ζαλαδα που σιγουρα θα προκαλεσω
μου θυμίζεις σε παρακαλώ ποια είναι τα δικαιολογητικά;σε ευχαριστώ πολύ
Παράθεση από: kaffedaki στις Ιουνίου 01, 2010, 06:39:48 pmμου θυμίζεις σε παρακαλώ ποια είναι τα δικαιολογητικά;σε ευχαριστώ πολύ1.Έγγραφο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας ή βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου χρόνου.2.