0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mille grazie Domenica
την ταυτότητά σου, τα ένσημα και τις απολύσεις που έχεις από τα σχολεία, αν έχεις παιδιά θέλει και βιβλιάριο ΙΚΑ για τα προστατευόμενα μέλη, επίσης κάποιοι ζητάνε και πρόσφατο λογ/σμο ΔΕΗ,ΟΤΕ για να φαίνεται διεύθυνση κατοικίας. ακόμα θέλει φωτοτυπία Ε1 φορολογικής δήλωσης και μία υπεύθυνη δήλωση ότι είναι αληθή όσα δηλώνεις και φωτοτυπία λογ/σμού εθνικής τράπεζας. δες και στο oaed.gr
@evi , είσαι πολύ καλά διαβασμένη
αμ δε...κοιτωντας λιγο πιο πισω το τοπικ, ειδα οτι θελουν κ βεβαιωση του εργοδοτη για τα ενσημα των 2 τελευταιων μηνων που ομως δεν υπολογιζονται για το επιδομα. δεν μου την εχουν δωσει ακομα....δεν μπορω να παω αυριο στον οαεδ χωρις αυτη?
@evi, μπορείς να πας και να "χρωστάς" ως εκκρεμότητα τις βεβαιώσεις εργοδότη..
απορια(ασχετη): αφου ουτως ή αλλως δεν μετρανε τα ενσημα αυτων των 2 μηνων (απριλιος - μαιος) για να δουν αν δικαιουσαι ή οχι το επιδομα, γιατι τα ζητανε?
Παράθεση από: evi06 στις Μαΐου 31, 2011, 11:04:19 pmαπορια(ασχετη): αφου ουτως ή αλλως δεν μετρανε τα ενσημα αυτων των 2 μηνων (απριλιος - μαιος) για να δουν αν δικαιουσαι ή οχι το επιδομα, γιατι τα ζητανε?Το είχα ρωτήσει κι εγώ κάποτε σε μια υπάλληλο στον ΟΑΕΔ. Απάντησε ότι από το ύψος των αποδοχών του διμήνου που αφαιρείται εξαρτάται το ύψος του ποσού που θα σου εγκριθεί να παίρνεις ως ταμείο ανεργίας.Από όσο ξέρω για να πάρεις όλοκληρο το ποσό πρέπει να έχεις περίπου 400 ευρώ το μήνα αποδοχές κατά μέσο όρο το τελευταίο εξάμηνο πριν την απόλυση. Αλλίως μπορεί να πάρεις τα 3/4 του ταμείου ή τα 2/4 του πλήρους ποσού.
Για την ιστορια...τελικα δεν μου ζητησαν ουτε βεβαιωση με τα ενσημα των 2 τελευταιων μηνων, ουτε λογαριασμο της ΔΕΗ... ο,τι θελει ο καθενας ζηταει τελικα. Η αποφαση θα βγει σε 1,5 μηνα περιπου.