0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε θα πάρω επίδομα για πρώτη φορά αλλά έχω καιρό να πάρω, οπότε έχω έχω 2 απορίες. 1.Η πρώτη αφορά το υπογραμμισμένο. Δε χρειάζεται πλέον τις βεβαιώσεις της διεύθυνσης να τις σφραγίζουμε στο ικα;2. Μπορώ να γραφτώ στον τοπικό οαεδ για να κερδίσω χρόνο; Είμαι αναπληρώτρια μακριά απ'τον τόπο κατοικίας μου και θα επιστρέψω 23/6. Δε θέλω να το αφήσω για Δευτέρα 26. Μπορώ λοιπόν να γραφτώ στον οαεδ πχ στις 22/6 και να είναι υπεύθυνο υποκατάστημα αυτό της πόλης μου;
Δε χρειάζεται σφραγίδα από το ΙΚΑ η βεβαίωση.Μπορείς να γραφτείς στο τοπικό υποκατάστημα του ΟΑΕΔ, αν και μέχρι τις 7 ημέρες δε χάνεις τίποτα.
jak_13 ευχαριστούμε.
Παρακαλώ Lik! Τουλάχιστον υπάρχουν και συνάδελφοι που καταλαβαίνουν τι διαβάζουν και το εκτιμούν. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει πολιτισμό.
Ναι, ναι, πολιτισμό μπλα μπλα μπλα. Λοιπόν Ξέρεις τι έγινε; Φέρθηκα όντως άσχημα αλλά δεν το μετανιώνω. Το σημαντικό είναι αυτό που φοβόμουν μόλις είδα την απάντησή σου, ότι δε θα πάρω απάντηση γιατί κατάφερες να με κάνεις να παρεκτραπώ και κανείς δε θα μου απαντήσει. Αλλά, ξαναλέω, δεν το μετανιώνω.Λοιπόν αγαπητέ Τζακ, τον πολιτισμό να τον απαιτείς, όταν τον έχεις κι εσύ στο παρελθόν φέρθηκες πολύ "πολιτισμένα". Εξαιτίας και εσού δεν πολυσυμμετέχω στο φόρουμ. Το μαθαίνεις τώρα. Ένα το κρατούμενο.Το δεύτερο κρατούμενο και πιο σημαντικό είναι ότι σε ένα φόρουμ απαντάμε, όταν έχουμε απάντηση. Εσύ ως μόνιμος δεν μπορείς να ξέρεις την απάντηση στην ερώτηση που έθεσα. Και επιπλέον απόδειξη το ότι απάντησες στο ένα σκέλος (θέτοντας βεβαίως και ένα τρίτο σκέλος το οποίο όμως δε με απασχολεί). Δε μετανιώνω λοιπόν για τον εξής λόγο: εύχομαι να γίνει μάθημα να απαντάμε κάπου μόνο όταν η απάντησή μας προσφέρει κάτι. Όχι να απαντάμε σε ό,τι βρούμε μπροστά μας επειδή δεν έχουμε τι να κάνουμε. Ο άλλος ρωτάει συγκεκριμένα για συγκεκριμένη α['αντηση να βοηθηθεί, όχι να γίνεται έρμαιο στη διάθεση για παραφιλολογίες και υποθέσεις του άλλου. Το φόρουμ δεν είναι για να μας απασχολεί αλλά για να συμμετέχουμε όντας χρήσιμοι. Εγώ όσες φορές απάντησα σε κάτι (και το έκανα πολλές φορές) το έκανα επειδή είχα άμεση γνώση (πχ στους εκπαιδευτές ενηλίκων, μιας και είμαι μια απ'αυτούς και με πιστοποίηση και με εργασιακή/διδακτική εμπειρία). Δεν απαντώ σε άλλα θέματα, εφόσον δε γνωρίζω. Τα "άκουσα κάπου, είδα κάπου" δεν είναι απαντήσεις. Λογικά να το δούμε, δεν είναι δυνατό ένας άνθρωπος να απαντά σε ΟΛΑ. Σε λίγο θα μας δίνουν οι άνδρες συμβουλές και για γυναικεία θέματα! Ο καθένας στην ειδίκευσή του λοιπόν και τελειώνει εδώ. Με έκανες έξω φρενών, πάω στον οαεδ τώρα να ρωτήσω. Χάρηκες;