0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα με καλεσαν αναπληρώτρια περυσι δευτερη χρονια του ασεπ με 19.875 μόρια. λογικα αφου θα φυγουν απο τον πινακα και απο το 30μηνο και 24μηνο λογικα εισαι σε παρα πολυ καλη σειρα για αναπληρωση και φετος
καλησπέρα!θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.εχω συγκεντρωσει περιπου 43 μορια (απο τον προηγουμενο ασεπ,από αυτόν και από την προυπηρεσία μου). υπάρχει πιθανότητα του χρόνου το σεπτεμβριο να διοριστώ μέσω του 40% από τον ενιαίο πίνακα; σας ευχαριστώ
παιδια εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα βγουν οι πινακες αναπληρωτων;μαθαμε τπτ καινουργιο για το ποσους περιπου θα παρουν;στο περιπου παντα!
Παράθεση από: sophia_pap στις Ιουνίου 25, 2009, 03:00:50 pmεμενα με καλεσαν αναπληρώτρια περυσι δευτερη χρονια του ασεπ με 19.875 μόρια. λογικα αφου θα φυγουν απο τον πινακα και απο το 30μηνο και 24μηνο λογικα εισαι σε παρα πολυ καλη σειρα για αναπληρωση και φετοςόταν λες θα φύγουν από τον πίνακα και από το 30μηνο και 24μηνο τι εννοείς???έχουμε περισσότερες πιθανότητες εμείς που είμαστε οριακά???
Παράθεση από: leta στις Ιουνίου 29, 2009, 06:30:40 pmκαλησπέρα!θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.εχω συγκεντρωσει περιπου 43 μορια (απο τον προηγουμενο ασεπ,από αυτόν και από την προυπηρεσία μου). υπάρχει πιθανότητα του χρόνου το σεπτεμβριο να διοριστώ μέσω του 40% από τον ενιαίο πίνακα; σας ευχαριστώΤα 43 μόρια που αναφέρεις ισχύουν για τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Στον πίνακα πραγματικής προϋπηρεσίας, απ' όπου καλούν τους 30μηνίτες, τους 24μηνίτες και όσους διορίζονται σε ποσοστό 40%, σημειώνεται μόνο η προϋπηρεσία στα δημόσια σχολεία και τίποτα άλλο. Αν λ.χ έχεις προϋπηρεσία 10 μηνών, θα έχεις 10 μόρια στον εν λόγω πίνακα. Σημειωτέον ότι στο συγκεκριμένο πίνακα δεν διπλασιάζονται τα μόρια λόγω δυσπρόσιτου.Αν θυμάμαι καλά από τις προηγούμενες χρονιές, στους νηπιαγωγούς απαιτούνταν 2 χρονιές αναπλήρωσης, για να διοριστούν με το 40%. Πέρυσι η τελευταία είχε 16-17 μόρια. Θα δεις πώς θα κινηθούν τα πράγματα φέτος και θα έχεις καλύτερη εικόνα.
Διαφορετική κατηγορία διορισμών είναι το 24μηνο +ΑΣΕΠ και διαφορετική το 40% από τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών Το 2008 δικαίωμα για αίτηση διορισμού με το 40% είχαν όσοι συγκέντρωναν από 12,767 μήνες προϋπηρεσίας και πάνω ,ενώ το 2007 όσοι συγκέντρωναν τουλάχιστον 8,9 μήνες