0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: julie21 στις Ιουνίου 30, 2009, 09:50:59 pmΧωρίς να θέλω να γίνομαι γραφική..η σειρά μου είναι περίπου 1550. Τι να κάνω να αφαιρέσω 500 άτομα ή όχι; Μπερδεύτηκα... Φέτος λέτε να ξαναπάρουν 1700 άτομα; Άκουσα ότι θα πάρουν περισσότερους αλλά το λιγότερο που θα πάρουν είναι 1700 λέτε; Οι μισοί μου λένε να περιμένω μήνυμα Οκτώβρη - Νοέμβρη, οι άλλοι μισοί κοντά στα Χριστούγεννα... Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο κοντά και δεν μπορώ να περιμένω, με καταλαβαίνετε ε;;; Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ, οπότε σε καταλαβαίνω... Αν δεις τις στήλες του πίνακα του npanag, έχει μέσα και τους 600 διοιστέους μέσω ΑΣΕΠ και αυτούς του 40%. Επομένως αν στον πίνακά του είσαι στο 1550, τότε στον επίσημο νέο ενιαίο να περιμένεις θέση γύρω στο 1050 (+/- 100 θέσεις υπολόγισε, γιατί λογικό είναι να έχουν γίνει και λάθη και παραλείψεις). Όπως και να 'χει, λογικά πιστεύω ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα σε έχουν καλέσει.
Χωρίς να θέλω να γίνομαι γραφική..η σειρά μου είναι περίπου 1550. Τι να κάνω να αφαιρέσω 500 άτομα ή όχι; Μπερδεύτηκα... Φέτος λέτε να ξαναπάρουν 1700 άτομα; Άκουσα ότι θα πάρουν περισσότερους αλλά το λιγότερο που θα πάρουν είναι 1700 λέτε; Οι μισοί μου λένε να περιμένω μήνυμα Οκτώβρη - Νοέμβρη, οι άλλοι μισοί κοντά στα Χριστούγεννα... Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο κοντά και δεν μπορώ να περιμένω, με καταλαβαίνετε ε;;;
παιδια καλημερα στον πινακα του npanag δενμου εχει προσθεσει τα μορια απο τον προηγουμενο ασεπ να τα προσθεσω εγω για να βρω σε ποια θεση ειμαι περιπου ευχαριστω