0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eirini007 στις Ιουνίου 30, 2009, 06:39:31 pmΌσο κοιτάζω τον πίνακα τόσο απογοητεύομαι...ο npanag τελικά μάλλον έβγαλε έξω τους διοριστέους της 1ης χρονιάς καθώς και αυτούς από το 24ηνο καιτο 30μηνο οπότε η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών είναι αυτή που λέει χωρίς αφαιρέσεις...εσείς τι καταλάβατε?Κι 'γω αυτό κατάλαβα. Έχω απογοητευτεί λίγο. Έχω 21,63 μόρια και με τις προπέρσινες βάσεις ήμουν τουλάχιστον μέσα από τον πρώτο χρόνο, γύρω στο Φεβρουάριο. Και είχαν πάρει περίπου 400 άτομα λιγότερα απ' αυτά που υπολογίζεται ότι θα πάρουν φέτος. Και τώρα βλέπω ότι είμαι σειρά γύρω στο 2080, οπότε πρέπει να πάρουν πάνω από 2000 αναπληρωτές, και πάλι αν είμαι μέσα προς το τέλος... κρίμα... και είχα χαρεί για μερικές μέρες.
Όσο κοιτάζω τον πίνακα τόσο απογοητεύομαι...ο npanag τελικά μάλλον έβγαλε έξω τους διοριστέους της 1ης χρονιάς καθώς και αυτούς από το 24ηνο καιτο 30μηνο οπότε η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών είναι αυτή που λέει χωρίς αφαιρέσεις...εσείς τι καταλάβατε?
Δηλαδη 1655 σειρα στον πινακα αναπληρωτων?
νέος πίνακας με διορθώσεις από npanag
Χωρίς να θέλω να γίνομαι γραφική..η σειρά μου είναι περίπου 1550. Τι να κάνω να αφαιρέσω 500 άτομα ή όχι; Μπερδεύτηκα... Φέτος λέτε να ξαναπάρουν 1700 άτομα; Άκουσα ότι θα πάρουν περισσότερους αλλά το λιγότερο που θα πάρουν είναι 1700 λέτε; Οι μισοί μου λένε να περιμένω μήνυμα Οκτώβρη - Νοέμβρη, οι άλλοι μισοί κοντά στα Χριστούγεννα... Είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο κοντά και δεν μπορώ να περιμένω, με καταλαβαίνετε ε;;;