0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια ηρεμηστε!!!! με 18 -19 μορια ειστε αναπληρωτες δευτερης χρονιας!!!! εμενα περυσι με τοσα μορια με πηραν.
Παράθεση από: sophia_pap στις Ιουνίου 25, 2009, 04:47:07 pmβρε παιδια ηρεμηστε!!!! με 18 -19 μορια ειστε αναπληρωτες δευτερης χρονιας!!!! εμενα περυσι με τοσα μορια με πηραν. εγώ έχω 21 μόρια αλλά εχω δηλώσει μόνο 13 περιοχές.Θεσσαλονίκη και περίχωρα...Λέτε να έχω ελπίδες ή οχι? Κορίτσια, μην κάθεστε να σκάσετε!!!!Όλα για καλό!!! Επίσης ξέρετε που κάνουμε ένσταση; Έχουν μάλλον λάθος τα μόρια της αδερφής μου. Δεν της μετράνε τους προηγούμενους ΑΣΕΠ, εκτός αν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στο πίνακα αναπληρωτών.
Επειδή έδωσα πρώτη φορά ασέπ και είμαι πολύ άσχετη με θέμα μορίων κτλ,μπορεί κάποιος να μου λύσει τις απορίες μου? θα ήμουν πολύ ευγνώμων,καθώς δεν έχω άλλα άτομα να ρωτήσω.1)Μέσο όρο στον ασέπ έβγαλα 72,96 αλλά με την προσαύξηση του πτυχίου πήγε 76,6. Ο βαθμός που ισχύει είναι το 76,6?2) Έχω σειρά κατάταξης 2044. Τι σημαίνει αυτό? ότι σε αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών που θα βγουν θα έχω σειρά 2044? Και θα είμαι στο μηδενικής προυπηρεσίας ή όχι; Αν έχω αυτή τη σειρά έχω καθόλου πιθανότητες;3) Τι μόρια έχω τώρα για τον επόμενο ασέπ; Είναι 21,1 μόρια ή 2,1; δηλαδή αν στον άλλο ασέπ γράψω πχ 75, πόσο θα πάει ο βαθμός με τα μόρια;Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να μου απαντήσετε
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!! Δεν το ήξερα ότι στον πίνακα αναπληρωτών μετράει μόνο η βαθμολογία χωρίς την προσαύξηση του πτυχίου! Με αυτή τη λογική έχω 77,54-55=22,54 μόρια Έχω πιθανότητες για αναπλήρωση στην α φάση? Ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας? Μετράει η ημερομηνία κτήσης πτυχίου?