0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο σε όλες και τις διοριστέες και τις επιτυχούσες.Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πώς υπολογίζουμε τα μόρια(βαθμός χωρίς προσαυξήσεις?)
ευχαριστώ πολύ...υπολόγισα τα μόρια μου κια είναι 28.96...θα με πάρουν εστω τη δεύτερη χρονιά αναπληρώτρια?υποθέτικα μιλάμε πάντα
Στον πινακα αναπληρωτων μπαινουν οσες/οι εχουν μορια απο τον διαγωνισμο του 2009(καθαρη γραπτη βαθμολογια,χωρις προσαυξηση βαθμου πτυχιου),οσες/οι εχουν μορια απο το 2007 δια 2 και τελος οσες/οι εχουν μορια προυπηρεσιας.Αν κανετε τους υπολογισμους σας εχετε το συνολο των μοριων σας.Ενημερωτικα περυσι στην α φαση πηραν πανω απο 1000 αναπληρωτες(με συνολο μοριων 22.3 τουλαχιστον,γνωστη μου με τοσα μορια ηταν στην α φαση).Αν δεν αλλαξει ο περυσινος αριθμος αναπληρωτων οι συναδελφισσες/οι με συνολο μοριων 20-22 εκτιμω οτι θα κληθουν ως αναπληρωτες στην α φαση.Ελπιζω να βοηθησα καπως.Ευχομαι να εχετε ευχαριστα νεα προσεχως.
καλημερα.ειναι πρωτη φορα που εδωσα ασεπ και τα χω μπερδεψει.εγω εγραψα 67,3 με την προσαυξηση χωρις αυτην 65,21.μπορει να μου πει κανεις αν γνωριζει καλα ποσα μορια εχω και πως υπολογιζονται(ξερω στο περιπου).εχω καμια πιθανοτητα να με παρουν εστω και του χρονου αναπληρωτρια?και γενικα ποσους αναπληρωτες θα παρουν και τις δυο χρονιες?εννοω μεχρι τον επομενο ασεπ.εχουν πει?ασ με βοηθησει καποιοσ βρε παιδια εχω πελαγωσει και εχω αγχωθει πολυ!σας ευχαριστω εκ των προτερων.